Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #11 اگر، راننده باشد عشق وامید نترسم از اتوبان های تردید نگاهی نور بالا میزند، بر... فروغ پنجه ی زیبای خورشید " Aliansari امضا : Aliansari
اگر، راننده باشد عشق وامید نترسم از اتوبان های تردید نگاهی نور بالا میزند، بر... فروغ پنجه ی زیبای خورشید " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #12 سپر شد سینه ، سرداری نیامد به سویم , ترکشی کاری نیامد کمر بستی , به فتح سر حد عشق به قشلاقم , ... دلداری نیامد " Aliansari امضا : Aliansari
سپر شد سینه ، سرداری نیامد به سویم , ترکشی کاری نیامد کمر بستی , به فتح سر حد عشق به قشلاقم , ... دلداری نیامد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #13 ما جای دعا ، زعشق نفرین دیدیم تفسیر ، به جای ابن سیرین دیدیم هرجاکه مجال ...،زندگی دادبه ما... فرهادشدیم وخواب شیرین دیدیم " Aliansari امضا : Aliansari
ما جای دعا ، زعشق نفرین دیدیم تفسیر ، به جای ابن سیرین دیدیم هرجاکه مجال ...،زندگی دادبه ما... فرهادشدیم وخواب شیرین دیدیم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #14 بگو ! اسبش، بتازد یا ... نتازد و یا با من ، بسازد یا ...نسازد براق م**س.ت چشمان سیاهش... چه سازی!، در دل من مینوازد " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
بگو ! اسبش، بتازد یا ... نتازد و یا با من ، بسازد یا ...نسازد براق م**س.ت چشمان سیاهش... چه سازی!، در دل من مینوازد " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #15 یک حس ه ورای بود و هستم داده یک دل، دل م**س.ت م**س.ت مستم داده آکنده ش*ر..اب ناب ، لب تا لب عمر چشمان نگار ، کار دستم داده " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
یک حس ه ورای بود و هستم داده یک دل، دل م**س.ت م**س.ت مستم داده آکنده ش*ر..اب ناب ، لب تا لب عمر چشمان نگار ، کار دستم داده " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #16 به بهمن ، روح جاوید آفریدند لباسم کهنه شد ، عید آفریدند به نام تو !، که تنپوش بهاری!... صفا و...عشق و... امید آفریدند " Aliansari امضا : Aliansari
به بهمن ، روح جاوید آفریدند لباسم کهنه شد ، عید آفریدند به نام تو !، که تنپوش بهاری!... صفا و...عشق و... امید آفریدند " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #17 نباشی! کی صفا دارد حیاتم! هوایم داری و من! ...بینواتم شبیه آسمون بی تو! ابری ... همیشه، ... عاشق دلتنگیاتم Aliansari امضا : Aliansari
نباشی! کی صفا دارد حیاتم! هوایم داری و من! ...بینواتم شبیه آسمون بی تو! ابری ... همیشه، ... عاشق دلتنگیاتم Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #18 مکن! تردید، ... یارت خواهد آمد به پایان ، ... انتظارت خواهد آمد دل شرجی ی داغ گرمسیری ... به ییلاق بهارت ... خواهد آمد " Aliansari امضا : Aliansari
مکن! تردید، ... یارت خواهد آمد به پایان ، ... انتظارت خواهد آمد دل شرجی ی داغ گرمسیری ... به ییلاق بهارت ... خواهد آمد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #19 تبی نادر ، به جان باور افتاد دوباره شورشی در خاور افتاد به هندوخال تو!،لشکرکشی شد خیال فتح چشمت درسر افتاد " Aliansari امضا : Aliansari
تبی نادر ، به جان باور افتاد دوباره شورشی در خاور افتاد به هندوخال تو!،لشکرکشی شد خیال فتح چشمت درسر افتاد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #20 شبستان ست بر دوشت، غریبه! نمی سازم فراموشت ، ... غریبه! شبیخون میزنم بر برجک باد ... برای "فتح آغوشت" ... غریبه ! " Aliansari امضا : Aliansari
شبستان ست بر دوشت، غریبه! نمی سازم فراموشت ، ... غریبه! شبیخون میزنم بر برجک باد ... برای "فتح آغوشت" ... غریبه ! " Aliansari