Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #61 تو که رفتی! دل منم چپو شد دلم دنبال تو اومد ، ولو شد میگفتن بیکسا، عاشق نمیشن نفهمیدم چطو شدکه ایطو شد " @Aliansari امضا : Aliansari
تو که رفتی! دل منم چپو شد دلم دنبال تو اومد ، ولو شد میگفتن بیکسا، عاشق نمیشن نفهمیدم چطو شدکه ایطو شد " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #62 نپنداری!؛ ... که من بیزارم از تو ! تو در خواب خوش و بیدارم ازتو! دلیل هر شب شب زنده داری! ... چه روز و روزگاری ، ... دارم از تو! " @Aliansari امضا : Aliansari
نپنداری!؛ ... که من بیزارم از تو ! تو در خواب خوش و بیدارم ازتو! دلیل هر شب شب زنده داری! ... چه روز و روزگاری ، ... دارم از تو! " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #63 زمین ، از تاب و تب شاید بیفتد به پاهای تو ،... می آید بیفتد جهان در انتظار اتفاقی ست... که با چشم تو !، می باید بیفتد " @Aliansari امضا : Aliansari
زمین ، از تاب و تب شاید بیفتد به پاهای تو ،... می آید بیفتد جهان در انتظار اتفاقی ست... که با چشم تو !، می باید بیفتد " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #64 غم عشقت ، به صد شادی نمیدم دل ویران ، ... به آبادی نمیدم اگه همبند زندانم ، تو باشی!... اسارت را، ... به آزادی نمیدم " @Aliansari امضا : Aliansari
غم عشقت ، به صد شادی نمیدم دل ویران ، ... به آبادی نمیدم اگه همبند زندانم ، تو باشی!... اسارت را، ... به آزادی نمیدم " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #65 علی انصاری جابری خدا، ... با خط وخالت شاعری کرد به شیراز خیالت ، ... شاعری کرد لبت قند و سرمن ، ... بی بخارا به حافظ گفت و فالت شاعری کرد به عشقی! لاجوردی ، ... پایبندم تو ! سرخ لاله و ، ... پاییز زردم به پایت که، ... گل دائم بهاری!... به خاک افتادم و خش خش نکردم " @Aliansari امضا : Aliansari
علی انصاری جابری خدا، ... با خط وخالت شاعری کرد به شیراز خیالت ، ... شاعری کرد لبت قند و سرمن ، ... بی بخارا به حافظ گفت و فالت شاعری کرد به عشقی! لاجوردی ، ... پایبندم تو ! سرخ لاله و ، ... پاییز زردم به پایت که، ... گل دائم بهاری!... به خاک افتادم و خش خش نکردم " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #66 در و دیوار باغت هم روانی ست گل روی تو دیدن ، سهم ما نیست عبور از ، چشم تیز باغبانت ... به جز، در جرات پروانه ها نیست " @Aliansari امضا : Aliansari
در و دیوار باغت هم روانی ست گل روی تو دیدن ، سهم ما نیست عبور از ، چشم تیز باغبانت ... به جز، در جرات پروانه ها نیست " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #67 لبی سرخ و ،تبی نامرد دارد سری سبز و نگاهی زرد دارد ش*ر..اب خللر شیراز چشمش غمی از آنچه با من کرد دارد @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
لبی سرخ و ،تبی نامرد دارد سری سبز و نگاهی زرد دارد ش*ر..اب خللر شیراز چشمش غمی از آنچه با من کرد دارد @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #68 تنور لاله ای ! ... لامذهبی سرخ ش*ر..اب از جام تو دارد، لبی سرخ زمستانی ترین حس جنوبم ... تنت برف و لبت دارد تبی سرخ " @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
تنور لاله ای ! ... لامذهبی سرخ ش*ر..اب از جام تو دارد، لبی سرخ زمستانی ترین حس جنوبم ... تنت برف و لبت دارد تبی سرخ " @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #69 نه تنها ، پاپری های دل من ... نهان و ظاهری های دل من ... شدی! بال دوبیتی های" انصار دلیل شاعری های، دل من " @Aliansari امضا : Aliansari
نه تنها ، پاپری های دل من ... نهان و ظاهری های دل من ... شدی! بال دوبیتی های" انصار دلیل شاعری های، دل من " @Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/1/19 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #70 دچار التهابت ، کرده باشد ش*ر..اب سرخ نابت کرده باشد شوی آباد، مثل حال "انصار اگرچشمی، خرابت کرده باشد@ " @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
دچار التهابت ، کرده باشد ش*ر..اب سرخ نابت کرده باشد شوی آباد، مثل حال "انصار اگرچشمی، خرابت کرده باشد@ " @Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.