Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #21 گزارم بر قد سرو تو! افتاد ... خراباتی شدم، ای! باغت آباد برای"فتح آغوشت "دوباره ... تبانی میکنم، با ... لشکر باد " Aliansari امضا : Aliansari
گزارم بر قد سرو تو! افتاد ... خراباتی شدم، ای! باغت آباد برای"فتح آغوشت "دوباره ... تبانی میکنم، با ... لشکر باد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #22 نگاهت ، آفتابی راستین است سر مو ، آخر دیوار چین است لب سرخ تو! با تاریخ خونین... تب هر شاعر ایران زمین است " Aliansari امضا : Aliansari
نگاهت ، آفتابی راستین است سر مو ، آخر دیوار چین است لب سرخ تو! با تاریخ خونین... تب هر شاعر ایران زمین است " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #23 مسافر !، مقصدت آنتالیا نیست ونیز و ساحل ایتالیا نیست اگر شرقی ترینی مثل خورشید قدت، در باور هیمالیا نیست " Aliansari امضا : Aliansari
مسافر !، مقصدت آنتالیا نیست ونیز و ساحل ایتالیا نیست اگر شرقی ترینی مثل خورشید قدت، در باور هیمالیا نیست " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #24 یک عمر به نام عشق، نازت کردم تا سرحد قله ، سرفرازت کردم پردار شدم ، بال وپرم را چیدی! شاعر شدم و ... غرق نیازت کردم " Aliansari امضا : Aliansari
یک عمر به نام عشق، نازت کردم تا سرحد قله ، سرفرازت کردم پردار شدم ، بال وپرم را چیدی! شاعر شدم و ... غرق نیازت کردم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #25 تو باغی!،سینه چاک ولاله سوزی ! چنان صبح بهاری ... دلفروزی! دوبیتی های ، ... چشمان تر من تو باران همیشه تا ... هنوزی ! " Aliansari امضا : Aliansari
تو باغی!،سینه چاک ولاله سوزی ! چنان صبح بهاری ... دلفروزی! دوبیتی های ، ... چشمان تر من تو باران همیشه تا ... هنوزی ! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #26 تقدیم به تمامی کشاورزان و کشاورزی دوستان هلوی غبغب و لیمو مرا کشت به سینه بوی دست انبو مرا کشت مرا ، دلبر به پنبه سربرید و ... به دار گندم گیسو مرا کشت " Aliansari امضا : Aliansari
تقدیم به تمامی کشاورزان و کشاورزی دوستان هلوی غبغب و لیمو مرا کشت به سینه بوی دست انبو مرا کشت مرا ، دلبر به پنبه سربرید و ... به دار گندم گیسو مرا کشت " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #27 اذان گفتند ویادت شادیم داد خروس بی محل ، آبادیم داد لبم خشکید وخورشید نگاهت سزای ، روزه ی خردادیم داد " Aliansari امضا : Aliansari
اذان گفتند ویادت شادیم داد خروس بی محل ، آبادیم داد لبم خشکید وخورشید نگاهت سزای ، روزه ی خردادیم داد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #28 علی انصاری جابری: دلم از زندگانی،...ریش ریش ه خیالت برزخی که ، طی نمیشه قرار بیقراران جهانی ! ... از اینجا،... تا قیامت...تا همیشه " Aliansari امضا : Aliansari
علی انصاری جابری: دلم از زندگانی،...ریش ریش ه خیالت برزخی که ، طی نمیشه قرار بیقراران جهانی ! ... از اینجا،... تا قیامت...تا همیشه " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #29 به یک جرعه نگاهت میشوم مات شوم غوطه ور موهای ظلمات به قطره قطره اشکم نگنجی! که اقیانوس آرام است ، چشمات " Aliansari امضا : Aliansari
به یک جرعه نگاهت میشوم مات شوم غوطه ور موهای ظلمات به قطره قطره اشکم نگنجی! که اقیانوس آرام است ، چشمات " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #30 عشایر زاده ای از این دیارم کمی دود از اجاق یرد یارم دوبیتی گوی قهار جنوب و... هوای سرحد روی تو دارم '' Aliansari امضا : Aliansari
عشایر زاده ای از این دیارم کمی دود از اجاق یرد یارم دوبیتی گوی قهار جنوب و... هوای سرحد روی تو دارم '' Aliansari