Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #71 نگاهش، ... نور مهر خاوری داشت هزاران زهره و صد مشتری داشت مرا با تیر مژگان بر زمین دوخت خیالش ، ... عالم پهناوری داشت " Aliansari آخرین ویرایش 4/5/20 امضا : Aliansari
نگاهش، ... نور مهر خاوری داشت هزاران زهره و صد مشتری داشت مرا با تیر مژگان بر زمین دوخت خیالش ، ... عالم پهناوری داشت " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #72 نیامد، دم کنم چایی برایش گلیم گل ، گذارم زیر پایش اگر اصرار من سودی ندارد!... خدا پشت و پناه چشم هایش " Aliansari امضا : Aliansari
نیامد، دم کنم چایی برایش گلیم گل ، گذارم زیر پایش اگر اصرار من سودی ندارد!... خدا پشت و پناه چشم هایش " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #73 عاشق بشوی!،... حیات را می بندم دروازه ی کائنات را ، ... می بندم کافیست نخی ز موی تو کم بشود من راه پل صراط را ، ... می بندم " Aliansari امضا : Aliansari
عاشق بشوی!،... حیات را می بندم دروازه ی کائنات را ، ... می بندم کافیست نخی ز موی تو کم بشود من راه پل صراط را ، ... می بندم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 4/5/20 نویسنده موضوع محروم #74 شر و شور سرودن های من بود هجا های ، ... دل تنهای من بود رهایم کرد ، از در خویش مردن هوای پاک بودن های ... من بود " Aliansari امضا : Aliansari
شر و شور سرودن های من بود هجا های ، ... دل تنهای من بود رهایم کرد ، از در خویش مردن هوای پاک بودن های ... من بود " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 6/5/20 نویسنده موضوع محروم #75 تو!، توفان بلا بودی، بهارم! به یغما برده ای دار و ندارم گذشتی!،با تمام بی قراری!... شبیه باد و باران ، از کنارم " پر از دریا!، پر از موج رهایی! پر از یلدا و ... صبح بیوفایی! فلات تبتم ! ... هیمالیایم !!!!! ول بالا بلندم !!!، کی می آیی! " Aliansari امضا : Aliansari
تو!، توفان بلا بودی، بهارم! به یغما برده ای دار و ندارم گذشتی!،با تمام بی قراری!... شبیه باد و باران ، از کنارم " پر از دریا!، پر از موج رهایی! پر از یلدا و ... صبح بیوفایی! فلات تبتم ! ... هیمالیایم !!!!! ول بالا بلندم !!!، کی می آیی! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 6/5/20 نویسنده موضوع محروم #76 از شرم نگاه عاشقش آب شدیم ما ،سربه هوا دچار گرداب شدیم قانون بد جاذبه ما را پیچاند ... با سربه میان برف پرتاب شدیم ! " Aliansari امضا : Aliansari
از شرم نگاه عاشقش آب شدیم ما ،سربه هوا دچار گرداب شدیم قانون بد جاذبه ما را پیچاند ... با سربه میان برف پرتاب شدیم ! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 7/5/20 نویسنده موضوع محروم #77 نه ساق و ریشه می ماند عزیزم نه شیر و بیشه می ماند، عزیزم! بیا !، سیمرغ را بالندگی کن!! فقط، اندیشه می ماند عزیزیم ! " Aliansari امضا : Aliansari
نه ساق و ریشه می ماند عزیزم نه شیر و بیشه می ماند، عزیزم! بیا !، سیمرغ را بالندگی کن!! فقط، اندیشه می ماند عزیزیم ! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 9/5/20 نویسنده موضوع محروم #78 زردیده دل، از شرار می کاهدونیست او لحظه به لحظه عمر ،می آهد و نیست هر شنبه هزار ساله ، جمعیده شدست! دلبر به سرقرار ، می خواهد و نیست " Aliansari امضا : Aliansari
زردیده دل، از شرار می کاهدونیست او لحظه به لحظه عمر ،می آهد و نیست هر شنبه هزار ساله ، جمعیده شدست! دلبر به سرقرار ، می خواهد و نیست " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 12/5/20 نویسنده موضوع محروم #79 خبر داغ است، و اصل ماجرایند میان برف و بوران و خدا یند ولی، ققنوس های بی پری که ... ... بدون بال، مهمان دنایند ! " Aliansari امضا : Aliansari
خبر داغ است، و اصل ماجرایند میان برف و بوران و خدا یند ولی، ققنوس های بی پری که ... ... بدون بال، مهمان دنایند ! " Aliansari