m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/11/20 #21 ⭐FATIMA.SH⭐ گفت ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ کلیک کنید تا باز شود... ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران امضا : m.sina
⭐FATIMA.SH⭐ گفت ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ کلیک کنید تا باز شود... ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 498 پسندها 15,378 امتیازها 36,273 مدالها 17 27/11/20 #22 m.sina گفت ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران کلیک کنید تا باز شود... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم این زمان با جوانان ناز کن با ما چرا امضا : RaHa~ʷᵗ
m.sina گفت ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران کلیک کنید تا باز شود... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم این زمان با جوانان ناز کن با ما چرا
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 1/12/20 #23 raha_r گفت نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم این زمان با جوانان ناز کن با ما چرا کلیک کنید تا باز شود... آن زلف کـه چون هاله بـه رخـسـار قـمر بود بــازآمــده چــون فـتـنـه دور قـمـر ایـنـجـاسـت امضا : MehrnazParsa
raha_r گفت نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم این زمان با جوانان ناز کن با ما چرا کلیک کنید تا باز شود... آن زلف کـه چون هاله بـه رخـسـار قـمر بود بــازآمــده چــون فـتـنـه دور قـمـر ایـنـجـاسـت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #24 MehrnazParsa گفت آن زلف کـه چون هاله بـه رخـسـار قـمر بود بــازآمــده چــون فـتـنـه دور قـمـر ایـنـجـاسـت کلیک کنید تا باز شود... تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار تا بهار است دری از قفس من نگشاید وقتی این در بگشاید که گلی نیست به گلزار امضا : m.sina
MehrnazParsa گفت آن زلف کـه چون هاله بـه رخـسـار قـمر بود بــازآمــده چــون فـتـنـه دور قـمـر ایـنـجـاسـت کلیک کنید تا باز شود... تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار تا بهار است دری از قفس من نگشاید وقتی این در بگشاید که گلی نیست به گلزار
MOBARAKEH کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 820 پسندها 9,217 امتیازها 30,873 مدالها 19 7/12/20 #25 m.sina گفت تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار تا بهار است دری از قفس من نگشاید وقتی این در بگشاید که گلی نیست به گلزار کلیک کنید تا باز شود... روز روشن به خود از عشق تو کردم چو شب تار به امیدی که تو هم شمع شب تار من آیی امضا : MOBARAKEH
m.sina گفت تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار تا بهار است دری از قفس من نگشاید وقتی این در بگشاید که گلی نیست به گلزار کلیک کنید تا باز شود... روز روشن به خود از عشق تو کردم چو شب تار به امیدی که تو هم شمع شب تار من آیی
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 8/12/20 #26 یک شعر عاقلی و دگر شعر عاشقی است سـعـدی یکی سخنور و حافظ قلندر است امضا : MehrnazParsa
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/12/20 #27 MehrnazParsa گفت یک شعر عاقلی و دگر شعر عاشقی است سـعـدی یکی سخنور و حافظ قلندر است کلیک کنید تا باز شود... تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار امضا : m.sina
MehrnazParsa گفت یک شعر عاقلی و دگر شعر عاشقی است سـعـدی یکی سخنور و حافظ قلندر است کلیک کنید تا باز شود... تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 402 پسندها 11,715 امتیازها 27,973 مدالها 17 12/12/20 #28 m.sina گفت تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار کلیک کنید تا باز شود... راه عدم نرفت کس از رهروان خاک چون رفت خواهی این همه راه نرفته را امضا : BIANCO
m.sina گفت تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار کلیک کنید تا باز شود... راه عدم نرفت کس از رهروان خاک چون رفت خواهی این همه راه نرفته را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/12/20 #29 •ᴛᴀʀᴀ• گفت راه عدم نرفت کس از رهروان خاک چون رفت خواهی این همه راه نرفته را کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت امضا : m.sina
•ᴛᴀʀᴀ• گفت راه عدم نرفت کس از رهروان خاک چون رفت خواهی این همه راه نرفته را کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت
B BIANCO کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 402 پسندها 11,715 امتیازها 27,973 مدالها 17 15/12/20 #30 m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت کلیک کنید تا باز شود... تا که نامی شدم از نام نبردم سودی گر نمردم من و این گوشه گمنامیها امضا : BIANCO
m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت کلیک کنید تا باز شود... تا که نامی شدم از نام نبردم سودی گر نمردم من و این گوشه گمنامیها