میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 5,221
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ستین؛

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/1/21
ارسالی‌ها
1,054
پسندها
24,477
امتیازها
41,073
مدال‌ها
30
سطح
30

والا یه خرافه‌ای هست که می‌گه اکه رفتی تو قبرستون نباید اسم مرده‌ها رو روی سنگ قبرشون بخونی وگرنه عمرت کم میشه.
و جالب این‌جاست که پدر من این رو بهم گفته! یه آدم تحصیل کرده که تو جامعه داره میون مردم کار می‌کنه و درآمد داره.
حالا نتیجه چیه...نتیجه اینه که همه‌چی به سواد هم بستگی نداره.
حتیٰ تو خود امریکا که یکی از قدرت‌ها جهانی و پیشرفته‌ست یک سری خرافات وجود داره که وقتی می‌شنوی برق از سرت می‌پره. و این هم نشون میده که همه چیز به این قدیمی‌ها برنمی‌گرده...موضوع اینه که ما داریم دنبال منشأ خرافه می‌گردیم و هر بار خرافه‌ها رو می‌ندازیم گردن یه بدبخت بیچاره‌ای!

امضا : ستین؛

آبی پَرَست؛

نقاش انجمن
هنرمند انجمن
تاریخ ثبت‌نام
30/11/21
ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,179
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
سطح
36

بله‌...منم برای ازدواجم تقریبا همچین مشکلس داشتم...البته مادرم نگران بود ک مردم حرف دربیارن ک لابد دخترش ی چیزیش هست...میتونی ی نفرو متقاعد کنی ولی یه جامعه رونه..یه جامعه برای اینکه متقاعد بشه بایدفرهنگ سازی بشه .وگرنه اگه تو ی جامعه مثلا طول کشیدن ازدواجو بنا ب دلایل منفی ببینن.دیگه نمیشه کاریش کرد..
من که الان از حرفای خاله های مامانم رنج میبرم شدید
یه ناخون بلند کردم و آهنگ گوش کردم تا ننگ خراب بودن و گذاشتن روم!
حتی به بچه هاشون میگن نیان پیش من خراب میشن! ولی من برام مهم نیست بچه هاشونم رفقای فاب منن!
حتی یه سری به خاطر نوشتن اسم یه خواننده رو یه کاغذ کل زنای فامیل چپ چپ نگاهم میکردن!

امضا : آبی پَرَست؛

Hope

مدیر تالار ادبیات + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,851
پسندها
20,567
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
سطح
32

• مدیر
تشکر از دوستانش که لایک میکن

امضا : Hope

آبی پَرَست؛

نقاش انجمن
هنرمند انجمن
تاریخ ثبت‌نام
30/11/21
ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,179
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
سطح
36

امضا : آبی پَرَست؛

Hope

مدیر تالار ادبیات + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,851
پسندها
20,567
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
سطح
32

• مدیر
من که الان از حرفای خاله های مامانم رنج میبرم شدید
یه ناخون بلند کردم و آهنگ گوش کردم تا ننگ خراب بودن و گذاشتن روم!
حتی به بچه هاشون میگن نیان پیش من خراب میشن! ولی من برام مهم نیست بچه هاشونم رفقای فاب منن!
حتی یه سری به خاطر نوشتن اسم یه خواننده رو یه کاغذ کل زنای فامیل چپ چپ نگاهم میکردن!
عجب

امضا : Hope

Fateme Amade

نویسنده ادبیات+ نویسنده افتخاری
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,960
پسندها
8,007
امتیازها
33,973
مدال‌ها
28
سطح
19

• مدیر
من سه سال پیش اصلا روحیه الانم رو نداشتم حتی سال اول هم که کنکور دادم قبول نشدم چون هیچی هم نخونده بودم حالا امسال دارم برای دانشگاه درس میخونم البته هیچ کس جز مامانم و داداشم نمیدونن. چون خودم نخواستم بزارم کسی بفهمه تا لااقل حرفا و انرژی های منفی روم کمتر باشه.

امضا : Fateme Amade
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] _M_love

_M_love

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/10/21
ارسالی‌ها
29
پسندها
433
امتیازها
2,603
مدال‌ها
4
سطح
5

نظرتون چیه از امشب این باور رو در خودمون ایجاد کنیم که با درس خوندن میتونیم به همه‌ی خواسته هامون برسیم.
شاید دقت کرده باشی که جدیدا همه، بدون استثنا دارن به درس خوندن وایب منفی میدن و میگن درس خوندن بدرد نمیخوره
دقیقا یکیش خوده منم که نمیتونم درسم بخونم و فقط گوشی دستمه ما باید به خودمون تلقین کنیم

من که موافقم.

امضا : _M_love

AROOS MORDE

مدیر تالار کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
تاریخ ثبت‌نام
10/7/21
ارسالی‌ها
2,036
پسندها
23,715
امتیازها
46,373
مدال‌ها
26
سطح
29

• مدیر
بله‌...منم برای ازدواجم تقریبا همچین مشکلس داشتم...البته مادرم نگران بود ک مردم حرف دربیارن ک لابد دخترش ی چیزیش هست...میتونی ی نفرو متقاعد کنی ولی یه جامعه رونه..یه جامعه برای اینکه متقاعد بشه بایدفرهنگ سازی بشه .وگرنه اگه تو ی جامعه مثلا طول کشیدن ازدواجو بنا ب دلایل منفی ببینن.دیگه نمیشه کاریش کرد..
یا مثلا بعد دو سه سال بچه دار نشن میگن اها ببین چه مشکلی داره و بیشتر مشکلات رو هم به زن یعنی عروس نسبت میدن و تاسف انگیز ترین موضوعشم اینه که معمولا زن ها این چیزارو میگن اما خب زن‌هایی هم هستن که سطح فرهنگشون خیلی بالاست و اصلا اینطوری نیستن
آخه یکی نیست بگه شما چیکار دارین؟ اصلا اونا نمیخوان بچه دار بشن یا اصلا تو راست میگی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AROOS MORDE

reyhanabedini

کاربر سایت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
15/9/20
ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
سطح
7

مثلا هم تا یه چیزی میشه خیلیا هستن میگن تقصیر دختره‌اس. دختره چرا مثلا با فلان پسر دوست شد؟ دختره چرا باهاش حرف زد؟ یا مثلا میگن مرد گریه نمیکنه. از بچگی مردارو محکوم کردن که هیچ احساسی از خودش نشون نده و به قول خودشون قوی باشه بعدا خودشونم شاکی میشن چرا مردا چیزی از خودشون نشون نمیدن مثلا چرا مثل ما ابراز احساست نمیکنن. البته همه نیستن. به نظر من باید پسرارو از بچگی اینطور بار آورد: مرد بودن به گریه نکردن نیست، به گریه ننداختنه:)
کلا همیشه همه چیز تقصیر ما دختراست:458159-cb52a51dde0f659624b862e153db48f9::458161-a8d3a06c34691a30a2bfca12caac7f3e:

امضا : reyhanabedini

_M_love

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/10/21
ارسالی‌ها
29
پسندها
433
امتیازها
2,603
مدال‌ها
4
سطح
5

من سه سال پیش اصلا روحیه الانم رو نداشتم حتی سال اول هم که کنکور دادم قبول نشدم چون هیچی هم نخونده بودم حالا امسال دارم برای دانشگاه درس میخونم البته هیچ کس جز مامانم و داداشم نمیدونن. چون خودم نخواستم بزارم کسی بفهمه تا لااقل حرفا و انرژی های منفی روم کمتر باشه.
خوب کاری کردی

امضا : _M_love
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.