نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,978
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
یا استوخودوس! /=

امضا : آبی پَرَست؛

AROOS MORDE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
29

ارسالی‌ها
1,966
پسندها
23,548
امتیازها
44,573
مدال‌ها
26
  • مدیر
امضا : AROOS MORDE

AROOS MORDE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
29

ارسالی‌ها
1,966
پسندها
23,548
امتیازها
44,573
مدال‌ها
26
  • مدیر
امضا : AROOS MORDE

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,348
پسندها
25,506
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • مدیر
ای
من که الان از حرفای خاله های مامانم رنج میبرم شدید
یه ناخون بلند کردم و آهنگ گوش کردم تا ننگ خراب بودن و گذاشتن روم!
حتی به بچه هاشون میگن نیان پیش من خراب میشن! ولی من برام مهم نیست بچه هاشونم رفقای فاب منن!
حتی یه سری به خاطر نوشتن اسم یه خواننده رو یه کاغذ کل زنای فامیل چپ چپ نگاهم میکردن!
این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : حصار آبی

ghatre

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
125
پسندها
2,992
امتیازها
16,633
مدال‌ها
11
اکثرا کسایی که سنشون بالاعه( منظورم پیرزن پیرمرداست) اعتقاد دارن که باید پسر به دنیا بیارن که به یه کاریشون بیاد. میگن دختر اول و آخر میره خونه‌ی شوهر پس به درد نمیخوره. در صورتی که پسر‌هم میره خونه‌ی زن:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:حتی یه بنده خدایی رو میشناسم که اسم اولین دخترش رو گذاشته بود کینه‌وس(یعنی دختر بسته!) و متاسفانه انگار این اعتقادات اشتباه هنوز هم ریشه کن نشده! باید فکر کرد که چطوری میشه این فرهنگ رو از بین برد. شاید اصلا همین اعتقادات بیجای قدیمی‌ها باعث شده برخی از دخترا حتی از مرد و پسر متنفر باشن! دیدم که میگم. یه سری دخترا‌ام میان سعی میکنن که با سرکوب کردن پسرا خودشونو بالا بکشن و بگن که اره پسرا هیچی نیستن! در صورتی که همه باهم هم سطحن. و من قدیمی‌هارو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ghatre

_M_love

نو ورود
سطح
5

ارسالی‌ها
29
پسندها
433
امتیازها
2,603
مدال‌ها
4
از چی خوشت میاد؟ دوست داری آخره آخرش به چی برسی؟
میتونی این باور رو در خودت ایجاد کنی که رسیدن به اون خواسته‌ت، فقط و فقط از راه درس خوندن امکان پذیره.
دقیقا مثلا من میخوام رشته ادبیات بردارم اما پارسال انشا شدم ۱۵ واقعا بده
چون تلاش نکردم
من که امیدوارم با حضوری شدن مدارس به درسامون برسیم

امضا : _M_love

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,348
پسندها
25,506
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • مدیر
ای

این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا ادم جوون دورشونه..معنیش خراب بودن نیست...مگر خلاف دین باشه..من ک هیچوقت گناه نکردم و دلم و خدام ازم راضیه همین کافیه...تا تو کارا جوونا گناه نیوفته ،مشکلی نیست...بقیش تعصبه

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
امضا : Hope

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,348
پسندها
25,506
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • مدیر
ای

این دیگه زیاده رویه...من دختره ساده ایم..زیاد اهل مد نیستم...ولی اگه حوصله داشته باشم دنباله اینچیزا رم میگیرم...من ی عمه دارم ک معتقده دختر نباید بخنده...من بهش اهمیت ندادم و هر چقد ک دلم خواست پیشش خندیدم..ادم باید خودش باشه...مت خودم مجردیام طرفدار خیلی از گروه های خواننده پسر بودم..چ ایرانی چ خارجی...به هر حال اینا ی دورن و تا ادم جوون دورشونه..معنیش خراب بودن نیست...مگر خلاف دین باشه..من ک هیچوقت گناه نکردم و دلم و خدام ازم راضیه همین کافیه...تا تو کارا جوونا گناه نیوفته ،مشکلی نیست...بقیش تعصبه
اونم افراطی

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
ای

من به خاطر حرفای فامیل خود واقعی مو دفن کردم چون دهنشون بسته نمیشه!

امضا : آبی پَرَست؛
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.