Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 11/12/21 نویسنده موضوع #1 شب را گریستیم، سحر را گریستیم ما گام گامِ راهِ سفر را گریستیم وقتی که می زدند سپیدارِ باغ را ما یک بهٔک صدایِ تبر را گریستیم امضا : Samira-M
شب را گریستیم، سحر را گریستیم ما گام گامِ راهِ سفر را گریستیم وقتی که می زدند سپیدارِ باغ را ما یک بهٔک صدایِ تبر را گریستیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/12/21 #2 Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 486333 شب را گریستیم، سحر را گریستیم ما گام گامِ راهِ سفر را گریستیم وقتی که می زدند سپیدارِ باغ را ما یک بهٔک صدایِ تبر را گریستیم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم امضا : m.sina
Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 486333 شب را گریستیم، سحر را گریستیم ما گام گامِ راهِ سفر را گریستیم وقتی که می زدند سپیدارِ باغ را ما یک بهٔک صدایِ تبر را گریستیم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 نویسنده موضوع #3 m.sina گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آتش بازیِ آوازهایِ عیدِ موعودم مرا فارغ کنید از تن که من در تن نمی گنجم غبارِ هیچ گردِ ره نی ام در چشمِ کس، لیکن خیال آیینه ای دارم که در گلشن نمی گنجم امضا : Samira-M
m.sina گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آتش بازیِ آوازهایِ عیدِ موعودم مرا فارغ کنید از تن که من در تن نمی گنجم غبارِ هیچ گردِ ره نی ام در چشمِ کس، لیکن خیال آیینه ای دارم که در گلشن نمی گنجم
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #4 Samira-M گفت من آتش بازیِ آوازهایِ عیدِ موعودم مرا فارغ کنید از تن که من در تن نمی گنجم غبارِ هیچ گردِ ره نی ام در چشمِ کس، لیکن خیال آیینه ای دارم که در گلشن نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... از بهر مقدم تو هر شام بر سر ره مهتاب را به رنگی دامن كشان بر آرم امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت من آتش بازیِ آوازهایِ عیدِ موعودم مرا فارغ کنید از تن که من در تن نمی گنجم غبارِ هیچ گردِ ره نی ام در چشمِ کس، لیکن خیال آیینه ای دارم که در گلشن نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... از بهر مقدم تو هر شام بر سر ره مهتاب را به رنگی دامن كشان بر آرم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #5 :)NAHAL گفت از بهر مقدم تو هر شام بر سر ره مهتاب را به رنگی دامن كشان بر آرم کلیک کنید تا باز شود... من نان گرم نذر رخ یار می كنم در ماه در ستاره ی شام و غروب شهر او را تمام باغچه دیدار می كنم از جنس دل ز سينه دكانی گشوده ام امضا : m.sina
:)NAHAL گفت از بهر مقدم تو هر شام بر سر ره مهتاب را به رنگی دامن كشان بر آرم کلیک کنید تا باز شود... من نان گرم نذر رخ یار می كنم در ماه در ستاره ی شام و غروب شهر او را تمام باغچه دیدار می كنم از جنس دل ز سينه دكانی گشوده ام
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 919 پسندها 15,345 امتیازها 37,073 مدالها 18 28/12/21 نویسنده موضوع #6 m.sina گفت من نان گرم نذر رخ یار می كنم در ماه در ستاره ی شام و غروب شهر او را تمام باغچه دیدار می كنم از جنس دل ز سينه دكانی گشوده ام کلیک کنید تا باز شود... مضمونِ گریه کم نشد از دور و پیشِ ما هرچند که بلا و بتر را گریستیم امضا : Samira-M
m.sina گفت من نان گرم نذر رخ یار می كنم در ماه در ستاره ی شام و غروب شهر او را تمام باغچه دیدار می كنم از جنس دل ز سينه دكانی گشوده ام کلیک کنید تا باز شود... مضمونِ گریه کم نشد از دور و پیشِ ما هرچند که بلا و بتر را گریستیم
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #7 Samira-M گفت مضمونِ گریه کم نشد از دور و پیشِ ما هرچند که بلا و بتر را گریستیم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت مضمونِ گریه کم نشد از دور و پیشِ ما هرچند که بلا و بتر را گریستیم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,651 امتیازها 49,173 مدالها 25 12/2/22 #8 ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آتشبازی آواز های عيد موعودم مرا فارغ كنید از تن كه من درتن نمی گنجم امضا : AINAZ.R
ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آتشبازی آواز های عيد موعودم مرا فارغ كنید از تن كه من درتن نمی گنجم
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/2/22 #9 Sina`mehraad گفت من آتشبازی آواز های عيد موعودم مرا فارغ كنید از تن كه من درتن نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم امضا : بَهآرنارنج
Sina`mehraad گفت من آتشبازی آواز های عيد موعودم مرا فارغ كنید از تن كه من درتن نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 582 امتیازها 3,013 مدالها 7 21/2/22 #10 ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... مرا فریاد گاهی در مسیر نیستان باید من آن دردم كه در پیچاک یک شیون نمی گنجم امضا : Nazanin_N
ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت من آن موج گرانبارم كه در دامن نمی گنجم من آن توفنده خاشاكم كه در گلخن نمی گنجم سر و پا رونق آرای دو عالم نقش معنایم بگیریدم بگیریدم كه من در من نمی گنجم کلیک کنید تا باز شود... مرا فریاد گاهی در مسیر نیستان باید من آن دردم كه در پیچاک یک شیون نمی گنجم