Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 نویسنده موضوع #1 یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا امضا : Samira-M
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/12/21 #2 Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 488125 یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا کلیک کنید تا باز شود... ای زلف یار این همه گردنکشی چرا آخر تو هم فتاده و ما هم فتادهایم امضا : m.sina
Samira-M گفت مشاهده فایلپیوست 488125 یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا کلیک کنید تا باز شود... ای زلف یار این همه گردنکشی چرا آخر تو هم فتاده و ما هم فتادهایم
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #3 m.sina گفت ای زلف یار این همه گردنکشی چرا آخر تو هم فتاده و ما هم فتادهایم کلیک کنید تا باز شود... من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیها امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ای زلف یار این همه گردنکشی چرا آخر تو هم فتاده و ما هم فتادهایم کلیک کنید تا باز شود... من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیها
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 28/12/21 نویسنده موضوع #4 :)NAHAL گفت من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیها کلیک کنید تا باز شود... آنچنان کز رفتن گل خار می ماند به جا از جوانی حسرت بسیار می ماند به جا امضا : Samira-M
:)NAHAL گفت من از بیقدری خار سر دیوار دانستم كه ناكس كس نمیگردد از این بالانشینیها کلیک کنید تا باز شود... آنچنان کز رفتن گل خار می ماند به جا از جوانی حسرت بسیار می ماند به جا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #5 Samira-M گفت آنچنان کز رفتن گل خار می ماند به جا از جوانی حسرت بسیار می ماند به جا کلیک کنید تا باز شود... افسانه نسیم به خوابش نمیکند از ناله که بوی گل از خواب جسته است؟ صائب به هوش باش که داروی بیهشی باد بهار در گره غنچه بسته است امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت آنچنان کز رفتن گل خار می ماند به جا از جوانی حسرت بسیار می ماند به جا کلیک کنید تا باز شود... افسانه نسیم به خوابش نمیکند از ناله که بوی گل از خواب جسته است؟ صائب به هوش باش که داروی بیهشی باد بهار در گره غنچه بسته است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 1/1/22 نویسنده موضوع #6 :)NAHAL گفت افسانه نسیم به خوابش نمیکند از ناله که بوی گل از خواب جسته است؟ صائب به هوش باش که داروی بیهشی باد بهار در گره غنچه بسته است کلیک کنید تا باز شود... تابه فکر خود فتادم، روزگار از دست رفت تا شدم از کار واقف، وقت کار از دست رفت تا کمر بستم، غبار از کاروان بر جا نبود از کمین تا سر برآوردم، شکار از دست رفت امضا : Samira-M
:)NAHAL گفت افسانه نسیم به خوابش نمیکند از ناله که بوی گل از خواب جسته است؟ صائب به هوش باش که داروی بیهشی باد بهار در گره غنچه بسته است کلیک کنید تا باز شود... تابه فکر خود فتادم، روزگار از دست رفت تا شدم از کار واقف، وقت کار از دست رفت تا کمر بستم، غبار از کاروان بر جا نبود از کمین تا سر برآوردم، شکار از دست رفت
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 2/1/22 #7 Samira-M گفت تابه فکر خود فتادم، روزگار از دست رفت تا شدم از کار واقف، وقت کار از دست رفت تا کمر بستم، غبار از کاروان بر جا نبود از کمین تا سر برآوردم، شکار از دست رفت کلیک کنید تا باز شود... تا خویش را به کوچه گوهر رساندهایم صد بار رشته نفس ما گسسته است امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت تابه فکر خود فتادم، روزگار از دست رفت تا شدم از کار واقف، وقت کار از دست رفت تا کمر بستم، غبار از کاروان بر جا نبود از کمین تا سر برآوردم، شکار از دست رفت کلیک کنید تا باز شود... تا خویش را به کوچه گوهر رساندهایم صد بار رشته نفس ما گسسته است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #8 :)NAHAL گفت تا خویش را به کوچه گوهر رساندهایم صد بار رشته نفس ما گسسته است کلیک کنید تا باز شود... تار و پود عالم امکان به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد امضا : m.sina
:)NAHAL گفت تا خویش را به کوچه گوهر رساندهایم صد بار رشته نفس ما گسسته است کلیک کنید تا باز شود... تار و پود عالم امکان به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 2/1/22 نویسنده موضوع #9 m.sina گفت تار و پود عالم امکان به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد کلیک کنید تا باز شود... در خرابیهاست، چون چشم بتان، تعمیر من مرحمت فرما، ز ویرانی عمارت کن مرا از فضولیهای خود صائب خجالت می کشم من که باشم تا کنم تلقین که رحمت کن مرا؟ امضا : Samira-M
m.sina گفت تار و پود عالم امکان به هم پیوسته است عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد کلیک کنید تا باز شود... در خرابیهاست، چون چشم بتان، تعمیر من مرحمت فرما، ز ویرانی عمارت کن مرا از فضولیهای خود صائب خجالت می کشم من که باشم تا کنم تلقین که رحمت کن مرا؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #10 Samira-M گفت در خرابیهاست، چون چشم بتان، تعمیر من مرحمت فرما، ز ویرانی عمارت کن مرا از فضولیهای خود صائب خجالت می کشم من که باشم تا کنم تلقین که رحمت کن مرا؟ کلیک کنید تا باز شود... از جنون این عالم بیگانه را گم کردهام آسمان سیرم، زمین خانه را گم کردهام نه من از خود، نه کسی از حال من دارد خبر دل مرا و من دل دیوانه را گم کردهام امضا : m.sina
Samira-M گفت در خرابیهاست، چون چشم بتان، تعمیر من مرحمت فرما، ز ویرانی عمارت کن مرا از فضولیهای خود صائب خجالت می کشم من که باشم تا کنم تلقین که رحمت کن مرا؟ کلیک کنید تا باز شود... از جنون این عالم بیگانه را گم کردهام آسمان سیرم، زمین خانه را گم کردهام نه من از خود، نه کسی از حال من دارد خبر دل مرا و من دل دیوانه را گم کردهام