ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,262 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/9/23 #101 ملکه جهنمی❄ گفت در دیــر و حــرم زخــمــه ســنـتـور عـبـادت حـاجـی بـه حـجـازت زد و راهـب بـه رهابت کلیک کنید تا باز شود... دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگر ش هم زسر زلف تو زنجیر کنم
ملکه جهنمی❄ گفت در دیــر و حــرم زخــمــه ســنـتـور عـبـادت حـاجـی بـه حـجـازت زد و راهـب بـه رهابت کلیک کنید تا باز شود... دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگر ش هم زسر زلف تو زنجیر کنم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,869 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #102 دوش در خـواب مـن آن لاله عذار آمده بود شـاهـد عـشـق و شـبـابـم بـه کـنـار آمـده بـود امضا : ملکه جهنمی❄
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,262 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/9/23 #103 ملکه جهنمی❄ گفت دوش در خـواب مـن آن لاله عذار آمده بود شـاهـد عـشـق و شـبـابـم بـه کـنـار آمـده بـود کلیک کنید تا باز شود... درآمدشون من خسته دل ندانم کیست که من خوشم واو در فغان و در غوغاست
ملکه جهنمی❄ گفت دوش در خـواب مـن آن لاله عذار آمده بود شـاهـد عـشـق و شـبـابـم بـه کـنـار آمـده بـود کلیک کنید تا باز شود... درآمدشون من خسته دل ندانم کیست که من خوشم واو در فغان و در غوغاست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,869 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #104 دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند امضا : ملکه جهنمی❄
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,262 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/9/23 #105 ملکه جهنمی❄ گفت دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا باز شود... دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد ازین تدبیرما
ملکه جهنمی❄ گفت دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا باز شود... دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد ازین تدبیرما
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,869 پسندها 16,621 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #106 mehrabeh گفت دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد ازین تدبیرما کلیک کنید تا باز شود... داغ فــراق بــیــن کــه طــربــنــامــه وصــال ای لـالـه رخ بـه خـون جـگـر مـی نـگارمت امضا : ملکه جهنمی❄
mehrabeh گفت دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد ازین تدبیرما کلیک کنید تا باز شود... داغ فــراق بــیــن کــه طــربــنــامــه وصــال ای لـالـه رخ بـه خـون جـگـر مـی نـگارمت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #107 ملکه جهنمی❄ گفت داغ فــراق بــیــن کــه طــربــنــامــه وصــال ای لـالـه رخ بـه خـون جـگـر مـی نـگارمت کلیک کنید تا باز شود... دردم دهی به فصلی درمان کنی به وصلی ماتم که بر چه اصلی درد و دوایم از توست از بستر غنودن تا اوج پر گشودن از ابتدای بودن تا انتهایم از توست امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت داغ فــراق بــیــن کــه طــربــنــامــه وصــال ای لـالـه رخ بـه خـون جـگـر مـی نـگارمت کلیک کنید تا باز شود... دردم دهی به فصلی درمان کنی به وصلی ماتم که بر چه اصلی درد و دوایم از توست از بستر غنودن تا اوج پر گشودن از ابتدای بودن تا انتهایم از توست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,262 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #108 m.sina گفت دردم دهی به فصلی درمان کنی به وصلی ماتم که بر چه اصلی درد و دوایم از توست از بستر غنودن تا اوج پر گشودن از ابتدای بودن تا انتهایم از توست کلیک کنید تا باز شود... درمیان آب و آتش همچنان سرگرم توست این دل زار نزار اشک بارانم چوشمع درشب هجران مرا پروانه وصلی فرست
m.sina گفت دردم دهی به فصلی درمان کنی به وصلی ماتم که بر چه اصلی درد و دوایم از توست از بستر غنودن تا اوج پر گشودن از ابتدای بودن تا انتهایم از توست کلیک کنید تا باز شود... درمیان آب و آتش همچنان سرگرم توست این دل زار نزار اشک بارانم چوشمع درشب هجران مرا پروانه وصلی فرست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 5/9/23 #109 mehrabeh گفت درمیان آب و آتش همچنان سرگرم توست این دل زار نزار اشک بارانم چوشمع درشب هجران مرا پروانه وصلی فرست کلیک کنید تا باز شود... در به روی شوق ما بستن ندارد حاصلی از توجه رخنه در دیوار میسازیم ما امضا : Tara Motlagh
mehrabeh گفت درمیان آب و آتش همچنان سرگرم توست این دل زار نزار اشک بارانم چوشمع درشب هجران مرا پروانه وصلی فرست کلیک کنید تا باز شود... در به روی شوق ما بستن ندارد حاصلی از توجه رخنه در دیوار میسازیم ما
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,262 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #110 Tara Motlagh گفت در به روی شوق ما بستن ندارد حاصلی از توجه رخنه در دیوار میسازیم ما کلیک کنید تا باز شود... دوستی فصل قشنگیسیت پراز لاله سرخ دوستی تلفیق شعور من و توست دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا دوستی حس عجیبیست میان من و تو آخرین ویرایش 5/9/23
Tara Motlagh گفت در به روی شوق ما بستن ندارد حاصلی از توجه رخنه در دیوار میسازیم ما کلیک کنید تا باز شود... دوستی فصل قشنگیسیت پراز لاله سرخ دوستی تلفیق شعور من و توست دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا دوستی حس عجیبیست میان من و تو