D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #31 مارینا آروین گفت دلم جز مهرمه رویان طریقی بر نمیگیرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد کلیک کنید تا باز شود... در ما غمی به وسعت دریا نشسته است.
مارینا آروین گفت دلم جز مهرمه رویان طریقی بر نمیگیرد ز هر در میدهم پندش ولیکن در نمیگیرد کلیک کنید تا باز شود... در ما غمی به وسعت دریا نشسته است.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #32 Ayan گفت در ما غمی به وسعت دریا نشسته است. کلیک کنید تا باز شود... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است امضا : m.sina
Ayan گفت در ما غمی به وسعت دریا نشسته است. کلیک کنید تا باز شود... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #33 m.sina گفت دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است کلیک کنید تا باز شود... دلی کو عاشق رویت نباشد همیشه غرقه در خون جگر باد امضا : مارینا آروین
m.sina گفت دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است کلیک کنید تا باز شود... دلی کو عاشق رویت نباشد همیشه غرقه در خون جگر باد
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #34 مارینا آروین گفت دلی کو عاشق رویت نباشد همیشه غرقه در خون جگر باد کلیک کنید تا باز شود... در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم همه چشمان جهان گو به سرم بشتابند
مارینا آروین گفت دلی کو عاشق رویت نباشد همیشه غرقه در خون جگر باد کلیک کنید تا باز شود... در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم همه چشمان جهان گو به سرم بشتابند
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #35 m.sina گفت دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است کلیک کنید تا باز شود... در دل رنجها باشد که آن به هیچ دارویی خوش نشود.
m.sina گفت دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی می کنند پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتر است کلیک کنید تا باز شود... در دل رنجها باشد که آن به هیچ دارویی خوش نشود.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #36 Ayan گفت در دل رنجها باشد که آن به هیچ دارویی خوش نشود. کلیک کنید تا باز شود... دمی سر سبزی ما را به پای سرخوشی مگذار درختی مثل من هر سال ناچار از شکوفائی است امضا : m.sina
Ayan گفت در دل رنجها باشد که آن به هیچ دارویی خوش نشود. کلیک کنید تا باز شود... دمی سر سبزی ما را به پای سرخوشی مگذار درختی مثل من هر سال ناچار از شکوفائی است
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,835 پسندها 7,738 امتیازها 30,973 مدالها 27 6/8/23 مدیر #37 m.sina گفت دمی سر سبزی ما را به پای سرخوشی مگذار درختی مثل من هر سال ناچار از شکوفائی است کلیک کنید تا باز شود... در اين فكرم كه خواهی ماند با من مهربان يا نه؟ به من كم میكنی لطفی كه داری اين زمان يا نه؟ امضا : Fateme Amade
m.sina گفت دمی سر سبزی ما را به پای سرخوشی مگذار درختی مثل من هر سال ناچار از شکوفائی است کلیک کنید تا باز شود... در اين فكرم كه خواهی ماند با من مهربان يا نه؟ به من كم میكنی لطفی كه داری اين زمان يا نه؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #38 Fateme_a گفت در اين فكرم كه خواهی ماند با من مهربان يا نه؟ به من كم میكنی لطفی كه داری اين زمان يا نه؟ کلیک کنید تا باز شود... در عشق زنده باید کز مرده هیچ ناید دانی که کیست زنده آن کو ز عشق زاید امضا : m.sina
Fateme_a گفت در اين فكرم كه خواهی ماند با من مهربان يا نه؟ به من كم میكنی لطفی كه داری اين زمان يا نه؟ کلیک کنید تا باز شود... در عشق زنده باید کز مرده هیچ ناید دانی که کیست زنده آن کو ز عشق زاید
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 6/8/23 #39 m.sina گفت در عشق زنده باید کز مرده هیچ ناید دانی که کیست زنده آن کو ز عشق زاید کلیک کنید تا باز شود... دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود امضا : مارینا آروین
m.sina گفت در عشق زنده باید کز مرده هیچ ناید دانی که کیست زنده آن کو ز عشق زاید کلیک کنید تا باز شود... دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 7/8/23 #40 مارینا آروین گفت دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود کلیک کنید تا باز شود... دلت جای دگر بود و غمت کنج دل ما
مارینا آروین گفت دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود کلیک کنید تا باز شود... دلت جای دگر بود و غمت کنج دل ما