♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #71 m.sina گفت یاد تو کنم میان یادم باشی لب بگشایم در این گشادم باشی گر شاد شوم ضمیر شادم باشی حیله طلبم تو اوستادم باشی کلیک کنید تا باز شود... یوسفم در نظر و چشم بر او نگشایم تشنه لب میرم و لب بر لب دریا ننهم امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت یاد تو کنم میان یادم باشی لب بگشایم در این گشادم باشی گر شاد شوم ضمیر شادم باشی حیله طلبم تو اوستادم باشی کلیک کنید تا باز شود... یوسفم در نظر و چشم بر او نگشایم تشنه لب میرم و لب بر لب دریا ننهم
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 15/3/24 #72 یک جرعه آب نوشتم و رود پایین بدان و آگاه باش که لبان تو بهتر است امضا : .Mobina.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 21/3/24 #73 یک روز زبند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم یک جرعه می کهن زملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به
یک روز زبند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم یک جرعه می کهن زملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #74 Delaram*☆♡ گفت یک روز زبند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم یک جرعه می کهن زملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به کلیک کنید تا باز شود... یاد دو طره ات بدلم چون درون شود سررشتهٔ دو عالمم از کف برون شود زان صاد چشم و میم دهن مد ابروان ما را رواست گر الف قد چو نون شود امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت یک روز زبند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم یک جرعه می کهن زملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به کلیک کنید تا باز شود... یاد دو طره ات بدلم چون درون شود سررشتهٔ دو عالمم از کف برون شود زان صاد چشم و میم دهن مد ابروان ما را رواست گر الف قد چو نون شود
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 26/3/24 #75 یزدانپناه، شکرت به این بندهات تو هنرمندی از بهر زیبایی هستی امضا : .Mobina.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #76 .Mobina. گفت یزدانپناه، شکرت به این بندهات تو هنرمندی از بهر زیبایی هستی کلیک کنید تا باز شود... یک وجب از پنجره پرواز کن گوش مرا معرکه ی راز کن حرف بزن ابر ِ مرا باز کن دیر زمانی است که بارانیام امضا : فلورا.
.Mobina. گفت یزدانپناه، شکرت به این بندهات تو هنرمندی از بهر زیبایی هستی کلیک کنید تا باز شود... یک وجب از پنجره پرواز کن گوش مرا معرکه ی راز کن حرف بزن ابر ِ مرا باز کن دیر زمانی است که بارانیام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #77 یک نفس هشیار بودن عمر ضایع کردنست گر نداری باده باید خویش را دیوانه ساخت فارغ از دریوزه میخانه ها گردیده ام کار عقل و هوش را آن نرگس مستانه ساخت امضا : m.sina
یک نفس هشیار بودن عمر ضایع کردنست گر نداری باده باید خویش را دیوانه ساخت فارغ از دریوزه میخانه ها گردیده ام کار عقل و هوش را آن نرگس مستانه ساخت
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 12/4/24 #78 m.sina گفت یک نفس هشیار بودن عمر ضایع کردنست گر نداری باده باید خویش را دیوانه ساخت فارغ از دریوزه میخانه ها گردیده ام کار عقل و هوش را آن نرگس مستانه ساخت کلیک کنید تا باز شود... یک دل آباد در عالم به کس نگذاشتهست خانهها کردهست ویران، خانهی دنیا خراب! امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت یک نفس هشیار بودن عمر ضایع کردنست گر نداری باده باید خویش را دیوانه ساخت فارغ از دریوزه میخانه ها گردیده ام کار عقل و هوش را آن نرگس مستانه ساخت کلیک کنید تا باز شود... یک دل آباد در عالم به کس نگذاشتهست خانهها کردهست ویران، خانهی دنیا خراب!
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/4/24 #79 یک روز ز بند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم شاگردی روزگار کردم بسیار در کار جهان هنوز استاد نیم امضا : بَهآرنارنج
یک روز ز بند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم شاگردی روزگار کردم بسیار در کار جهان هنوز استاد نیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #80 بَهآرنارنج گفت یک روز ز بند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم شاگردی روزگار کردم بسیار در کار جهان هنوز استاد نیم کلیک کنید تا باز شود... یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست امضا : m.sina
بَهآرنارنج گفت یک روز ز بند عالم آزاد نیم یک دمزدن از وجود خود شاد نیم شاگردی روزگار کردم بسیار در کار جهان هنوز استاد نیم کلیک کنید تا باز شود... یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست