m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #51 ملکه جهنمی❄ گفت گفتی که به وصلم برسی زود، مخور غم آری، برسم، گر ز غمت زنده بمانم ... کلیک کنید تا باز شود... گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت گفتی که به وصلم برسی زود، مخور غم آری، برسم، گر ز غمت زنده بمانم ... کلیک کنید تا باز شود... گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #52 m.sina گفت گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند کلیک کنید تا باز شود... گلچین که آمد ای گل من در چمن نباشم آخر نه باغبانم شرط است من نباشم امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند کلیک کنید تا باز شود... گلچین که آمد ای گل من در چمن نباشم آخر نه باغبانم شرط است من نباشم
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 3/9/23 #53 گفته بودی کز توام بگرفت دل من نخواهم در جهان جز کام تو منتظر بنشستهام تا در رسد از پی جان خواستن پیغام تو
گفته بودی کز توام بگرفت دل من نخواهم در جهان جز کام تو منتظر بنشستهام تا در رسد از پی جان خواستن پیغام تو
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 3/9/23 #54 گفتم که بعد از این همه دلها که سوختی کَس میخورد فریب تو؟ گفتا هنوز هم!
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #55 Ayanᵛᵗ گفت گفتم که بعد از این همه دلها که سوختی کَس میخورد فریب تو؟ گفتا هنوز هم! کلیک کنید تا باز شود... گــذار آرد مــه مـن گـاهـگـاه از اشـتـبـاه ایـنـجـا فــدای اشــتـبـاهـی کـآرد او را گـاهـگـاه ایـنـجـا امضا : ملکه جهنمی❄
Ayanᵛᵗ گفت گفتم که بعد از این همه دلها که سوختی کَس میخورد فریب تو؟ گفتا هنوز هم! کلیک کنید تا باز شود... گــذار آرد مــه مـن گـاهـگـاه از اشـتـبـاه ایـنـجـا فــدای اشــتـبـاهـی کـآرد او را گـاهـگـاه ایـنـجـا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #56 ملکه جهنمی❄ گفت گــذار آرد مــه مـن گـاهـگـاه از اشـتـبـاه ایـنـجـا فــدای اشــتـبـاهـی کـآرد او را گـاهـگـاه ایـنـجـا کلیک کنید تا باز شود... گر من به شوق دیدنت از خویش می روم از خویش می روم که تو با خود بیاری ام بود و نبود من همه از دست رفته است باری مگر تو دست برآری به یاری ام امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت گــذار آرد مــه مـن گـاهـگـاه از اشـتـبـاه ایـنـجـا فــدای اشــتـبـاهـی کـآرد او را گـاهـگـاه ایـنـجـا کلیک کنید تا باز شود... گر من به شوق دیدنت از خویش می روم از خویش می روم که تو با خود بیاری ام بود و نبود من همه از دست رفته است باری مگر تو دست برآری به یاری ام
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,837 پسندها 16,626 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #57 گـرد شـمـع رخـت ای شـوخ مـن سـوخـتـه جان پــر چــو پــروانــه کــنــم بــاز بـه پـرواز امـشـب امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #58 ملکه جهنمی❄ گفت گـرد شـمـع رخـت ای شـوخ مـن سـوخـتـه جان پــر چــو پــروانــه کــنــم بــاز بـه پـرواز امـشـب کلیک کنید تا باز شود... گر نهان سازم غم عشقت چه سازم ناله را تب اگر پوشیده ماند چون کنم تب خاله را دست افشاندی ز گلشن ریختی اوراق گل روی گرداندی ز صحرا داغ کردی لاله را امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت گـرد شـمـع رخـت ای شـوخ مـن سـوخـتـه جان پــر چــو پــروانــه کــنــم بــاز بـه پـرواز امـشـب کلیک کنید تا باز شود... گر نهان سازم غم عشقت چه سازم ناله را تب اگر پوشیده ماند چون کنم تب خاله را دست افشاندی ز گلشن ریختی اوراق گل روی گرداندی ز صحرا داغ کردی لاله را
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,649 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/9/23 #59 m.sina گفت گر نهان سازم غم عشقت چه سازم ناله را تب اگر پوشیده ماند چون کنم تب خاله را دست افشاندی ز گلشن ریختی اوراق گل روی گرداندی ز صحرا داغ کردی لاله را کلیک کنید تا باز شود... گفتم ای سلطان خوبان رحم کن براین غریب گفت در دنبال دل ، ره گم کند مسکین غریب
m.sina گفت گر نهان سازم غم عشقت چه سازم ناله را تب اگر پوشیده ماند چون کنم تب خاله را دست افشاندی ز گلشن ریختی اوراق گل روی گرداندی ز صحرا داغ کردی لاله را کلیک کنید تا باز شود... گفتم ای سلطان خوبان رحم کن براین غریب گفت در دنبال دل ، ره گم کند مسکین غریب
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #60 mehrabeh گفت گفتم ای سلطان خوبان رحم کن براین غریب گفت در دنبال دل ، ره گم کند مسکین غریب کلیک کنید تا باز شود... گر شد از جور شما خانهٔ موری ویران خانهٔ خویش محالست که آباد کنید امضا : m.sina
mehrabeh گفت گفتم ای سلطان خوبان رحم کن براین غریب گفت در دنبال دل ، ره گم کند مسکین غریب کلیک کنید تا باز شود... گر شد از جور شما خانهٔ موری ویران خانهٔ خویش محالست که آباد کنید