D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 #61 تا یار برفت صبر از من برمید وز هر مژهام هزار خونابه چکید گوئی نتوانم که ببینم بازش تا کور شود هر آنکه نتواند دید
تا یار برفت صبر از من برمید وز هر مژهام هزار خونابه چکید گوئی نتوانم که ببینم بازش تا کور شود هر آنکه نتواند دید
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 #62 تا یار مرا ربوده از هستی خویش واقف نیام از بلندی و پستی خویش
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 #63 تا در دل من عشق تو اندوخته شد جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد عقل و سبق و کتاب بر طاق نهاد شعر و غزل دوبیتی آموخته شد...
تا در دل من عشق تو اندوخته شد جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد عقل و سبق و کتاب بر طاق نهاد شعر و غزل دوبیتی آموخته شد...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #64 Ayanᵛᵗ گفت تا دل به برم هوای دلبر دارد افسانهٔ عشق دلبر از بر دارد دل رفت ز بر چو رفت دلبر آری دل از دلبر چگونه دل بر دارد کلیک کنید تا باز شود... تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت امید خستهام تا چند گیرد با اجل کشتی بمیرم یا بمانم پادشاها چیست فرمانت امضا : m.sina
Ayanᵛᵗ گفت تا دل به برم هوای دلبر دارد افسانهٔ عشق دلبر از بر دارد دل رفت ز بر چو رفت دلبر آری دل از دلبر چگونه دل بر دارد کلیک کنید تا باز شود... تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت امید خستهام تا چند گیرد با اجل کشتی بمیرم یا بمانم پادشاها چیست فرمانت
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #65 تو بت چرا به معلم روی که بتگر چین به چین زلف تو آید به بتگری آموخت m.sina گفت تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت امید خستهام تا چند گیرد با اجل کشتی بمیرم یا بمانم پادشاها چیست فرمانت کلیک کنید تا باز شود... امضا : ملکه جهنمی❄
تو بت چرا به معلم روی که بتگر چین به چین زلف تو آید به بتگری آموخت m.sina گفت تمنای وصالم نیست عشق من مگیر از من به دردت خو گرفتم نیستم در بند درمانت امید خستهام تا چند گیرد با اجل کشتی بمیرم یا بمانم پادشاها چیست فرمانت کلیک کنید تا باز شود...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #66 ملکه جهنمی❄ گفت تو بت چرا به معلم روی که بتگر چین به چین زلف تو آید به بتگری آموخت کلیک کنید تا باز شود... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی، چه نیازی، چه غمیست یا نگاه تو که پر عصمت و ناز بر من افتد، چه عذاب و ستمی ست امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت تو بت چرا به معلم روی که بتگر چین به چین زلف تو آید به بتگری آموخت کلیک کنید تا باز شود... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی، چه نیازی، چه غمیست یا نگاه تو که پر عصمت و ناز بر من افتد، چه عذاب و ستمی ست
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,831 پسندها 7,731 امتیازها 30,973 مدالها 27 2/9/23 مدیر #67 m.sina گفت تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی، چه نیازی، چه غمیست یا نگاه تو که پر عصمت و ناز بر من افتد، چه عذاب و ستمی ست کلیک کنید تا باز شود... تا درون آمد غمش از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را امضا : Fateme Amade
m.sina گفت تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی، چه نیازی، چه غمیست یا نگاه تو که پر عصمت و ناز بر من افتد، چه عذاب و ستمی ست کلیک کنید تا باز شود... تا درون آمد غمش از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #68 Fateme Amade گفت تا درون آمد غمش از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را کلیک کنید تا باز شود... تو درخت خوبمنظر همه میوهای ولیکن چه کنم به دست کوته که نمیرسد به سیبت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت امضا : m.sina
Fateme Amade گفت تا درون آمد غمش از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را کلیک کنید تا باز شود... تو درخت خوبمنظر همه میوهای ولیکن چه کنم به دست کوته که نمیرسد به سیبت تو شبی در انتظاری ننشستهای چه دانی که چه شب گذشت بر منتظران ناشکیبت
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #69 تنــم از واسـطه دوری دلـبر بگــداخت جانم از آتش هجر رخ جانانه بسوخت امضا : ملکه جهنمی❄
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 3/9/23 #70 تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام آنچه میبینم تویی...