D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 نویسنده موضوع #1 اشعار آغاز شده با حرف س اینجا قرار میگیرند.سوزد و گریَد و افروزد و خاموش شود هرکه چون شمع بخندد به شبِ تارِ کسی آخرین ویرایش توسط مدیر 8/8/23
اشعار آغاز شده با حرف س اینجا قرار میگیرند.سوزد و گریَد و افروزد و خاموش شود هرکه چون شمع بخندد به شبِ تارِ کسی
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #2 سپردم جان و بوسیدم دهانت به هیچ آخر گرفتم کام خود را امضا : FakhTeh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #3 FakhTeh گفت سپردم جان و بوسیدم دهانت به هیچ آخر گرفتم کام خود را کلیک کنید تا باز شود... سرمست شد نگارم بنگر به نرگسانش مستانه شد حدیثش پیچیده شد زبانش گه میفتد از این سو گه میفتد از آن سو آن کس که م**س.ت گردد خود این بود نشانش لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
FakhTeh گفت سپردم جان و بوسیدم دهانت به هیچ آخر گرفتم کام خود را کلیک کنید تا باز شود... سرمست شد نگارم بنگر به نرگسانش مستانه شد حدیثش پیچیده شد زبانش گه میفتد از این سو گه میفتد از آن سو آن کس که م**س.ت گردد خود این بود نشانش لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #4 سرزمین مادری، رویای اجدادی کجاست؟ مردم این شهر میپرسند آبادی کجاست؟ ما به گرد خویش میگردیم آه ای ساربان آرمانشهری که قولش را به ما دادی کجاست؟ امضا : Tara Motlagh
سرزمین مادری، رویای اجدادی کجاست؟ مردم این شهر میپرسند آبادی کجاست؟ ما به گرد خویش میگردیم آه ای ساربان آرمانشهری که قولش را به ما دادی کجاست؟
delnia هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 2,316 پسندها 5,007 امتیازها 28,973 مدالها 52 10/8/23 #5 سحرگاهان که مخمور شبانه گرفتم باده با چنگ و چغانه نهادم عقل را ره توشه از می ز شهر هستیش کردم روانه امضا : delnia
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #6 delnia گفت سحرگاهان که مخمور شبانه گرفتم باده با چنگ و چغانه نهادم عقل را ره توشه از می ز شهر هستیش کردم روانه کلیک کنید تا باز شود... سکه این مهر از خورشید هم زرینتر است خون ما از خون دیگر عاشقان رنگینتر است رود راهی شد به دریا، کوه با اندوه گفت میروی اما بدان دریا ز من پایینتر است امضا : Tara Motlagh
delnia گفت سحرگاهان که مخمور شبانه گرفتم باده با چنگ و چغانه نهادم عقل را ره توشه از می ز شهر هستیش کردم روانه کلیک کنید تا باز شود... سکه این مهر از خورشید هم زرینتر است خون ما از خون دیگر عاشقان رنگینتر است رود راهی شد به دریا، کوه با اندوه گفت میروی اما بدان دریا ز من پایینتر است
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #7 سودازدهای کز همه عالم به تو پیوست دل نیک بدادت که دل از وی بگسستی امضا : FakhTeh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/23 #8 FakhTeh گفت سودازدهای کز همه عالم به تو پیوست دل نیک بدادت که دل از وی بگسستی کلیک کنید تا باز شود... سایه ای کز قد و بالای تو بر ما افتد به ز نوریست که از عالم بالا افتد هر کجا دیده بر آن قامت رعنا افتد رود از دست دل زار و همه جا افتد امضا : m.sina
FakhTeh گفت سودازدهای کز همه عالم به تو پیوست دل نیک بدادت که دل از وی بگسستی کلیک کنید تا باز شود... سایه ای کز قد و بالای تو بر ما افتد به ز نوریست که از عالم بالا افتد هر کجا دیده بر آن قامت رعنا افتد رود از دست دل زار و همه جا افتد
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 15/8/23 #9 m.sina گفت سایه ای کز قد و بالای تو بر ما افتد به ز نوریست که از عالم بالا افتد هر کجا دیده بر آن قامت رعنا افتد رود از دست دل زار و همه جا افتد کلیک کنید تا باز شود... سالها گوشهی چشم تو بلاتکلیفم یا بفرما نظری، یا بگذارم بروم! من تو را با خودِ زیبای تو در آینهات بهتر آن است که تنها بگذارم بروم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت سایه ای کز قد و بالای تو بر ما افتد به ز نوریست که از عالم بالا افتد هر کجا دیده بر آن قامت رعنا افتد رود از دست دل زار و همه جا افتد کلیک کنید تا باز شود... سالها گوشهی چشم تو بلاتکلیفم یا بفرما نظری، یا بگذارم بروم! من تو را با خودِ زیبای تو در آینهات بهتر آن است که تنها بگذارم بروم
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 15/8/23 #10 Tara Motlagh گفت سالها گوشهی چشم تو بلاتکلیفم یا بفرما نظری، یا بگذارم بروم! من تو را با خودِ زیبای تو در آینهات بهتر آن است که تنها بگذارم بروم کلیک کنید تا باز شود... سفله طبع است جهان بر کرمش تکیه مکن ای جهان دیده ثبات قدم از سفله مجوی امضا : FakhTeh
Tara Motlagh گفت سالها گوشهی چشم تو بلاتکلیفم یا بفرما نظری، یا بگذارم بروم! من تو را با خودِ زیبای تو در آینهات بهتر آن است که تنها بگذارم بروم کلیک کنید تا باز شود... سفله طبع است جهان بر کرمش تکیه مکن ای جهان دیده ثبات قدم از سفله مجوی