Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 27/7/20 #671 خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست مطربان رفتند و صوفی در سماع عشق را آغاز هست انجام نیست امضا : Lindaw
خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست مطربان رفتند و صوفی در سماع عشق را آغاز هست انجام نیست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,460 پسندها 15,091 امتیازها 44,373 مدالها 20 27/7/20 #672 با چه حرفی بگم؟ امضا : ملکه جهنمی❄
Alie.Z مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 2,338 پسندها 6,275 امتیازها 30,973 مدالها 6 28/7/20 #673 Lindaw گفت خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست مطربان رفتند و صوفی در سماع عشق را آغاز هست انجام نیست کلیک کنید تا باز شود... چون شما کلمه ای رو انتخاب نکرده بودید من خودم «سماع» رو انتخاب کردم بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع «مولانا» غزل امضا : Alie.Z
Lindaw گفت خوشتر از دوران عشق ایام نیست بامداد عاشقان را شام نیست مطربان رفتند و صوفی در سماع عشق را آغاز هست انجام نیست کلیک کنید تا باز شود... چون شما کلمه ای رو انتخاب نکرده بودید من خودم «سماع» رو انتخاب کردم بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع «مولانا» غزل
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 28/7/20 #674 Alie.Z گفت چون شما کلمه ای رو انتخاب نکرده بودید من خودم «سماع» رو انتخاب کردم بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع «مولانا» غزل کلیک کنید تا باز شود... دل به کنج قفس از حسرت پروازم سوخت گو هم آواز چمن کم دهد آواز به من شهریارا به غزل عشق نگنجد بگذار شرح این قصه جانسوز دهد ساز به من خامه امضا : Lindaw
Alie.Z گفت چون شما کلمه ای رو انتخاب نکرده بودید من خودم «سماع» رو انتخاب کردم بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع «مولانا» غزل کلیک کنید تا باز شود... دل به کنج قفس از حسرت پروازم سوخت گو هم آواز چمن کم دهد آواز به من شهریارا به غزل عشق نگنجد بگذار شرح این قصه جانسوز دهد ساز به من خامه
Alie.Z مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 2,338 پسندها 6,275 امتیازها 30,973 مدالها 6 28/7/20 #675 Lindaw گفت دل به کنج قفس از حسرت پروازم سوخت گو هم آواز چمن کم دهد آواز به من شهریارا به غزل عشق نگنجد بگذار شرح این قصه جانسوز دهد ساز به من خامه کلیک کنید تا باز شود... چو نامه نویسم سوی دوستان بود کاغذ و خامه و محبر او چون بیدار گردم بود هوش نو چو بخوابم بیاید به خواب اندر او «مولانا» ناقه امضا : Alie.Z
Lindaw گفت دل به کنج قفس از حسرت پروازم سوخت گو هم آواز چمن کم دهد آواز به من شهریارا به غزل عشق نگنجد بگذار شرح این قصه جانسوز دهد ساز به من خامه کلیک کنید تا باز شود... چو نامه نویسم سوی دوستان بود کاغذ و خامه و محبر او چون بیدار گردم بود هوش نو چو بخوابم بیاید به خواب اندر او «مولانا» ناقه
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 29/7/20 #676 Alie.Z گفت چو نامه نویسم سوی دوستان بود کاغذ و خامه و محبر او چون بیدار گردم بود هوش نو چو بخوابم بیاید به خواب اندر او «مولانا» ناقه کلیک کنید تا باز شود... هم چو مجنون اند و چون ناقه ش يقين مي کشد آن پيش و اين واپس به کين ميل مجنون پيش آن ليلي روان ميل ناقه پس پي کره دوان ..... بیرون
Alie.Z گفت چو نامه نویسم سوی دوستان بود کاغذ و خامه و محبر او چون بیدار گردم بود هوش نو چو بخوابم بیاید به خواب اندر او «مولانا» ناقه کلیک کنید تا باز شود... هم چو مجنون اند و چون ناقه ش يقين مي کشد آن پيش و اين واپس به کين ميل مجنون پيش آن ليلي روان ميل ناقه پس پي کره دوان ..... بیرون
Alie.Z مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 2,338 پسندها 6,275 امتیازها 30,973 مدالها 6 29/7/20 #677 (فاطمه1381) گفت هم چو مجنون اند و چون ناقه ش يقين مي کشد آن پيش و اين واپس به کين ميل مجنون پيش آن ليلي روان ميل ناقه پس پي کره دوان ..... بیرون کلیک کنید تا باز شود... در میان پرده خون عشق را گلزارها عاشقان را با جمال عشق بیچون کارها عقل گوید شش جهت حدست و بیرون راه نیست عشق گوید راه هست و رفتهام من بارها «مولانا» ذوق امضا : Alie.Z
(فاطمه1381) گفت هم چو مجنون اند و چون ناقه ش يقين مي کشد آن پيش و اين واپس به کين ميل مجنون پيش آن ليلي روان ميل ناقه پس پي کره دوان ..... بیرون کلیک کنید تا باز شود... در میان پرده خون عشق را گلزارها عاشقان را با جمال عشق بیچون کارها عقل گوید شش جهت حدست و بیرون راه نیست عشق گوید راه هست و رفتهام من بارها «مولانا» ذوق
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 29/7/20 #678 Alie.Z گفت در میان پرده خون عشق را گلزارها عاشقان را با جمال عشق بیچون کارها عقل گوید شش جهت حدست و بیرون راه نیست عشق گوید راه هست و رفتهام من بارها «مولانا» ذوق کلیک کنید تا باز شود... ذوق شعرم را کجا بردی؟ که بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد .... اکسیرعشق
Alie.Z گفت در میان پرده خون عشق را گلزارها عاشقان را با جمال عشق بیچون کارها عقل گوید شش جهت حدست و بیرون راه نیست عشق گوید راه هست و رفتهام من بارها «مولانا» ذوق کلیک کنید تا باز شود... ذوق شعرم را کجا بردی؟ که بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد .... اکسیرعشق
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/20 #679 گویند روی سرخ تو سعدی چه زرد کرد اکسیر عشق بر مسم افتاد و زر شدم سرخ امضا : m.sina
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,290 پسندها 13,419 امتیازها 45,473 مدالها 26 14/8/20 #680 هوا بس بوسه انگیز است اینجا درونم عشق لبریز است اینجا گمانم سیب سرخ گونه هایت نشان از فصل پاییز است اینجا نفس خوش امضا : YASAMAN.RAZIYAN
هوا بس بوسه انگیز است اینجا درونم عشق لبریز است اینجا گمانم سیب سرخ گونه هایت نشان از فصل پاییز است اینجا نفس خوش