m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #681 پرتو شمع محال است به روزن نرسد بینش چشم من از دیده بیدار دل است غنچه تا کرد دهن باز، در آتش افتاد نفس خوش نزند هر که گرفتار دل است شمع امضا : m.sina
پرتو شمع محال است به روزن نرسد بینش چشم من از دیده بیدار دل است غنچه تا کرد دهن باز، در آتش افتاد نفس خوش نزند هر که گرفتار دل است شمع
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 #682 مــــرا با شمع نسبت نيست درســـوز كه او شب سوزد و من در شب و روز شب و روز امضا : nhirqm˙
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 18/8/20 #683 ☆niloofar☆ گفت مــــرا با شمع نسبت نيست درســـوز كه او شب سوزد و من در شب و روز شب و روز کلیک کنید تا باز شود... در هوایت بی قرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب بیقرار امضا : Shiva.Panah
☆niloofar☆ گفت مــــرا با شمع نسبت نيست درســـوز كه او شب سوزد و من در شب و روز شب و روز کلیک کنید تا باز شود... در هوایت بی قرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب بیقرار
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #684 بیقرار توام و در دل تنگم گله هاست آه بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست دل تنگ امضا : nhirqm˙
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #685 بازآی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش زان باده که در میکده عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش میکده امضا : m.sina
بازآی و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش زان باده که در میکده عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش میکده
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #686 آستان در او قبلهٔ حاجات من است روی خود بر در آن میکده بنهادم باز کار رندان جهان بسته نماند دیگر چون من م**س.ت در میکده بگشادم باز جهان لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : nhirqm˙
آستان در او قبلهٔ حاجات من است روی خود بر در آن میکده بنهادم باز کار رندان جهان بسته نماند دیگر چون من م**س.ت در میکده بگشادم باز جهان لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #687 ☆niloofar☆ گفت آستان در او قبلهٔ حاجات من است روی خود بر در آن میکده بنهادم باز کار رندان جهان بسته نماند دیگر چون من م**س.ت در میکده بگشادم باز جهان کلیک کنید تا باز شود... ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی به پای خویشتن آیند عاشقان به کمندت که هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانی حقیقت امضا : m.sina
☆niloofar☆ گفت آستان در او قبلهٔ حاجات من است روی خود بر در آن میکده بنهادم باز کار رندان جهان بسته نماند دیگر چون من م**س.ت در میکده بگشادم باز جهان کلیک کنید تا باز شود... ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی به پای خویشتن آیند عاشقان به کمندت که هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانی حقیقت
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #688 m.sina گفت ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی به پای خویشتن آیند عاشقان به کمندت که هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانی حقیقت کلیک کنید تا باز شود... ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی صورت آخرین ویرایش 19/8/20 امضا : nhirqm˙
m.sina گفت ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی به پای خویشتن آیند عاشقان به کمندت که هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانی حقیقت کلیک کنید تا باز شود... ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی صورت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/8/20 #689 ☆nilia☆ گفت ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی صورت کلیک کنید تا باز شود... ای سروبالای سهی کز صورت حال آگهی وز هر که در عالم بهی ما نیز هم بد نیستیم گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم عالم امضا : m.sina
☆nilia☆ گفت ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی صورت کلیک کنید تا باز شود... ای سروبالای سهی کز صورت حال آگهی وز هر که در عالم بهی ما نیز هم بد نیستیم گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم عالم
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 20/8/20 #690 m.sina گفت ای سروبالای سهی کز صورت حال آگهی وز هر که در عالم بهی ما نیز هم بد نیستیم گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم عالم کلیک کنید تا باز شود... نه به تنها حیوانات و جماد هرچه در عالم امر است به فرمان تو باد حیوانات امضا : nhirqm˙
m.sina گفت ای سروبالای سهی کز صورت حال آگهی وز هر که در عالم بهی ما نیز هم بد نیستیم گفتی به رنگ من گلی هرگز نبیند بلبلی آری نکو گفتی ولی ما نیز هم بد نیستیم عالم کلیک کنید تا باز شود... نه به تنها حیوانات و جماد هرچه در عالم امر است به فرمان تو باد حیوانات