Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #31 بتا عشق تو حل ماجرا کرد نگاهت آمد و دفع بلا کرد بهشتی را به تاوان تو دادم به جایم حضرت آدم خطا کرد " Aliansari امضا : Aliansari
بتا عشق تو حل ماجرا کرد نگاهت آمد و دفع بلا کرد بهشتی را به تاوان تو دادم به جایم حضرت آدم خطا کرد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #32 غزل از خنده ی روی تو میگفت قصیده، قصه ی موی تو میگفت رباعی شرح مژگان سیاهت دوبیتی، چشم جادوی تو میگفت " Aliansari امضا : Aliansari
غزل از خنده ی روی تو میگفت قصیده، قصه ی موی تو میگفت رباعی شرح مژگان سیاهت دوبیتی، چشم جادوی تو میگفت " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #33 شب تاراست و دل تنگ است و بی تاب پریزادی و ماه و برکه ی آب هنوزت کودکی های دل من به بند گیس هایت میخورد تاب Aliansari امضا : Aliansari
شب تاراست و دل تنگ است و بی تاب پریزادی و ماه و برکه ی آب هنوزت کودکی های دل من به بند گیس هایت میخورد تاب Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #34 دو بال پرگشودن را نفهمید کسی که زندگی را از قفس دید اگر که با پریدن آشنا بود... پر پرواز عاشق را نمیچید ' Aliansari امضا : Aliansari
دو بال پرگشودن را نفهمید کسی که زندگی را از قفس دید اگر که با پریدن آشنا بود... پر پرواز عاشق را نمیچید ' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #35 ازین پس ترک باطل میکنم من منای دوست منزل میکنم من شوم احرامی چشم سیاهش طواف کعبه ی دل میکنم من " Aliansari امضا : Aliansari
ازین پس ترک باطل میکنم من منای دوست منزل میکنم من شوم احرامی چشم سیاهش طواف کعبه ی دل میکنم من " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #36 درغربت کوچه های دل بلوا شد صد ناله وشور در زمین پیداشد با شاه کلید چشمهایت ، بانو! قفل دل من که وا نمیشد،...واشد '' Aliansari امضا : Aliansari
درغربت کوچه های دل بلوا شد صد ناله وشور در زمین پیداشد با شاه کلید چشمهایت ، بانو! قفل دل من که وا نمیشد،...واشد '' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #37 سفر از نو،سر سطر عبورم به جا مانده هوای شعر و شورم خیال کهکشان دوردستی! هزاران سال نوری از تو دورم " Aliansari امضا : Aliansari
سفر از نو،سر سطر عبورم به جا مانده هوای شعر و شورم خیال کهکشان دوردستی! هزاران سال نوری از تو دورم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #38 کوچیدی و انتظار یعنی دل من هرگردنه و گدار یعنی دل من با چشم عشایر تو شاعر شده ام تردید نکن ، بهار یعنی دل من "" Aliansari امضا : Aliansari
کوچیدی و انتظار یعنی دل من هرگردنه و گدار یعنی دل من با چشم عشایر تو شاعر شده ام تردید نکن ، بهار یعنی دل من "" Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #39 غریبه با دل من آشنایی بگو هر آنچه میخواهی، خدایی دلت مثل من بیدل گرفته به هم زن بال پرواز رهایی '' Aliansari امضا : Aliansari
غریبه با دل من آشنایی بگو هر آنچه میخواهی، خدایی دلت مثل من بیدل گرفته به هم زن بال پرواز رهایی '' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #40 غمت بر هم زده کاشانه ی من پر از جزر است و مد ویرانه ی من کجا گیسو پریشان کرده ای باز که موجش امده تا خانه ی من '' Aliansari امضا : Aliansari
غمت بر هم زده کاشانه ی من پر از جزر است و مد ویرانه ی من کجا گیسو پریشان کرده ای باز که موجش امده تا خانه ی من '' Aliansari