Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #41 پری را گفتم ای شوخ پریزاد ستم کردی به من دستت مریزاد به خنده گفت ای بیچاره انصار پری کی ؟سر کند !، با آدمیزاد علی انصاری جابری Aliansari امضا : Aliansari
پری را گفتم ای شوخ پریزاد ستم کردی به من دستت مریزاد به خنده گفت ای بیچاره انصار پری کی ؟سر کند !، با آدمیزاد علی انصاری جابری Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #42 چه شوقی در رگ اندیشه اومد به جای خون غزل در شیشه اومد به بالین تا پرستارم بمونی... دم مردن به دنیا میشه اومد " Aliansari امضا : Aliansari
چه شوقی در رگ اندیشه اومد به جای خون غزل در شیشه اومد به بالین تا پرستارم بمونی... دم مردن به دنیا میشه اومد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #43 شرابی از الستم داده چشمات دلی زیبا پرستم داده چشمات خبر از خواب و بیداری ندارم عجب کاری به دستم داده چشمات " Aliansari امضا : Aliansari
شرابی از الستم داده چشمات دلی زیبا پرستم داده چشمات خبر از خواب و بیداری ندارم عجب کاری به دستم داده چشمات " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #44 خرامان رفته آهویم به ییلاق غم عشقش نموده طاقتم طاق عشایر با پرستو همسفر بود ولی انصار بی دل کرده اطراق " Aliansari امضا : Aliansari
خرامان رفته آهویم به ییلاق غم عشقش نموده طاقتم طاق عشایر با پرستو همسفر بود ولی انصار بی دل کرده اطراق " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #45 تلاطم های دریا داری ایدل ! هزاران درد یکجا داری ایدل به دلسوزان نشد گوشت بدهکار... همان مرغی که یک پا داری ایدل! " Aliansari امضا : Aliansari
تلاطم های دریا داری ایدل ! هزاران درد یکجا داری ایدل به دلسوزان نشد گوشت بدهکار... همان مرغی که یک پا داری ایدل! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #46 به شبتابی ، چو ماه دلفروزی! تو خورشید همیشه تا هنوزی! الهی، ... گر بگیرد آسمانت همانطوری که میسوزم بسوزی " Aliansari امضا : Aliansari
به شبتابی ، چو ماه دلفروزی! تو خورشید همیشه تا هنوزی! الهی، ... گر بگیرد آسمانت همانطوری که میسوزم بسوزی " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #47 چه تقدیری رقم زد داور عشق شدم بازنده ی بال وپر عشق گدای بی سر و سامان شهرم امیر کشور پهناور عشق " Aliansari امضا : Aliansari
چه تقدیری رقم زد داور عشق شدم بازنده ی بال وپر عشق گدای بی سر و سامان شهرم امیر کشور پهناور عشق " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #48 اگر چه از دورنگی دور دوریم اگر سختی رسد سنگ صبوریم من وتو ساده های اینجا ستیغ قله ی کوه غروریم " Aliansari امضا : Aliansari
اگر چه از دورنگی دور دوریم اگر سختی رسد سنگ صبوریم من وتو ساده های اینجا ستیغ قله ی کوه غروریم " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #49 هزاران سال دیگر ، یا من و تو !... جنون و عشق و باور، یا من و تو! تو! کاری کن یکی،... افسانه باشیم حدیث دیو و دلبر، ... یا من و تو! " Aliansari امضا : Aliansari
هزاران سال دیگر ، یا من و تو !... جنون و عشق و باور، یا من و تو! تو! کاری کن یکی،... افسانه باشیم حدیث دیو و دلبر، ... یا من و تو! " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #50 گلای لاله اش، میزد جوانه دل صحرا، پر از شعر و ترانه به نام دختر ایران قشنگ است طلوع شرقی ی خاورمیانه " Aliansari امضا : Aliansari
گلای لاله اش، میزد جوانه دل صحرا، پر از شعر و ترانه به نام دختر ایران قشنگ است طلوع شرقی ی خاورمیانه " Aliansari