Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #51 به غیر از شعری و وصف نگاری نماند هیچ ' حتی پود وتاری نمی ماند پری از بال "انصار ولی تا هست ، میخواند قناری " Aliansari امضا : Aliansari
به غیر از شعری و وصف نگاری نماند هیچ ' حتی پود وتاری نمی ماند پری از بال "انصار ولی تا هست ، میخواند قناری " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #52 من و ، تا آسمان ها ، بی پناهی تو راهی، با وقار و کج کلاهی سپاهت !، همت جمهوری عشق به سر داری !، خیال پادشاهی " Aliansari امضا : Aliansari
من و ، تا آسمان ها ، بی پناهی تو راهی، با وقار و کج کلاهی سپاهت !، همت جمهوری عشق به سر داری !، خیال پادشاهی " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #53 ترانه رشته الفت بریده دوبیتی از کمانش پر کشیده گرفته راست قصد بال انصار یقین دیوانه تر از من ندیده '' Aliansari امضا : Aliansari
ترانه رشته الفت بریده دوبیتی از کمانش پر کشیده گرفته راست قصد بال انصار یقین دیوانه تر از من ندیده '' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #54 عمریست به تکرار قفس زنجیرم من زردترین خزان مرگ و میرم گر با دگر بهار آید، ای عشق...! عشقم دوباره از تو پس میگیرم '' Aliansari امضا : Aliansari
عمریست به تکرار قفس زنجیرم من زردترین خزان مرگ و میرم گر با دگر بهار آید، ای عشق...! عشقم دوباره از تو پس میگیرم '' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #55 نگاهت سر زمینی آرمانیست لبت تاریخ سرخ زندگانیست قدت نصف النهار مبدا عشق دلت جغرافیای مهربانیست " من از نسل بهار و اشک و آهم اسیر تندر برق نگاهم هنوز آواره ی صحرا نشینی به عشق دلبر چادر سیاهم '' Aliansari امضا : Aliansari
نگاهت سر زمینی آرمانیست لبت تاریخ سرخ زندگانیست قدت نصف النهار مبدا عشق دلت جغرافیای مهربانیست " من از نسل بهار و اشک و آهم اسیر تندر برق نگاهم هنوز آواره ی صحرا نشینی به عشق دلبر چادر سیاهم '' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #56 یک جرعه ش*ر..اب ناب در دستم نیست یک جام پر از ثواب در دستم نیست یا آنچه تویی!، سراب بودست همه یا آنچه منم حساب در دستم نیست " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Aliansari
یک جرعه ش*ر..اب ناب در دستم نیست یک جام پر از ثواب در دستم نیست یا آنچه تویی!، سراب بودست همه یا آنچه منم حساب در دستم نیست " Aliansari لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #57 دلی که می تپد، مثل کبوتر برای دانه ی تک خال دلبر... اگرچه، بال پروازش بچینند ولی قلب قشنگش میزند پر " Aliansari امضا : Aliansari
دلی که می تپد، مثل کبوتر برای دانه ی تک خال دلبر... اگرچه، بال پروازش بچینند ولی قلب قشنگش میزند پر " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #58 اگرچشم تو واویلا نمیشد چنین اندیشه ام غوغا نمیشد برای پر زدن با شعر "انصار میان واژه ها دعوا نمیشد " Aliansari امضا : Aliansari
اگرچشم تو واویلا نمیشد چنین اندیشه ام غوغا نمیشد برای پر زدن با شعر "انصار میان واژه ها دعوا نمیشد " Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #59 عشایر بودم و عشقم وطن بود دلم شیر نبرد تن به تن بود میان سرزمین گربه ای شکل تمام آسمان ها مال من بود ' Aliansari امضا : Aliansari
عشایر بودم و عشقم وطن بود دلم شیر نبرد تن به تن بود میان سرزمین گربه ای شکل تمام آسمان ها مال من بود ' Aliansari
Aliansari کاربر انجمن سطح 0 ارسالیها 288 پسندها 1,546 امتیازها 11,933 5/5/20 نویسنده موضوع محروم #60 دوبیتی های 'علی انصاری جابری تویی میلاد مهرو پایمردی نه مثل برف بهمن های سردی تویی تاریخ بی آغاز عشق و... کلام آخر احساس و دردی ' aran امضا : Aliansari
دوبیتی های 'علی انصاری جابری تویی میلاد مهرو پایمردی نه مثل برف بهمن های سردی تویی تاریخ بی آغاز عشق و... کلام آخر احساس و دردی ' aran