Artin_s نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/6/23 ارسالیها 3 پسندها 41 امتیازها 33 8/6/23 #6,751 ₰BlackStar₰ گفت دلم تنهاست ماتم دارم امشب. دلي سرشار از غم دارم امشب. کلیک کنید تا باز شود... با رشته ي زلف توام امشب سر راز است افسوس که شب کوته و اين رشته دراز است
₰BlackStar₰ گفت دلم تنهاست ماتم دارم امشب. دلي سرشار از غم دارم امشب. کلیک کنید تا باز شود... با رشته ي زلف توام امشب سر راز است افسوس که شب کوته و اين رشته دراز است
Kuhiyar* مدیر بازنشسته سطح 21 تاریخ ثبتنام 23/5/21 ارسالیها 2,158 پسندها 11,790 امتیازها 38,673 مدالها 23 8/6/23 #6,752 Artin_s گفت با رشته ي زلف توام امشب سر راز است افسوس که شب کوته و اين رشته دراز است کلیک کنید تا باز شود... تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخیزهرم. امضا : Kuhiyar*
Artin_s گفت با رشته ي زلف توام امشب سر راز است افسوس که شب کوته و اين رشته دراز است کلیک کنید تا باز شود... تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخیزهرم.
Artin_s نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 8/6/23 ارسالیها 3 پسندها 41 امتیازها 33 8/6/23 #6,753 ₰BlackStar₰ گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخیزهرم. کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود
₰BlackStar₰ گفت تفاوت های ما بیش از شباهت هاست باور کن! تو در تلخی ش*ر..اب کهنه ای من تلخیزهرم. کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود
Kuhiyar* مدیر بازنشسته سطح 21 تاریخ ثبتنام 23/5/21 ارسالیها 2,158 پسندها 11,790 امتیازها 38,673 مدالها 23 8/6/23 #6,754 Artin_s گفت مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا باز شود... در دلم دیگر هوای عشق نیست. توی این کوچه نوای عشق نیست. امضا : Kuhiyar*
Artin_s گفت مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا باز شود... در دلم دیگر هوای عشق نیست. توی این کوچه نوای عشق نیست.
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,863 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,755 ₰BlackStar₰ گفت در دلم دیگر هوای عشق نیست. توی این کوچه نوای عشق نیست. کلیک کنید تا باز شود... تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید امضا : FakhTeh
₰BlackStar₰ گفت در دلم دیگر هوای عشق نیست. توی این کوچه نوای عشق نیست. کلیک کنید تا باز شود... تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 تاریخ ثبتنام 24/8/21 ارسالیها 1,600 پسندها 15,088 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,756 FakhTeh گفت تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید کلیک کنید تا باز شود... در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب
FakhTeh گفت تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید کلیک کنید تا باز شود... در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,863 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,757 -Melophile گفت در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب کلیک کنید تا باز شود... به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم امضا : FakhTeh
-Melophile گفت در هوایت بیقرارم روز و شب سر ز پایت بر ندارم روز و شب کلیک کنید تا باز شود... به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 تاریخ ثبتنام 24/8/21 ارسالیها 1,600 پسندها 15,088 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,758 FakhTeh گفت به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم کلیک کنید تا باز شود... میتپد قلبم و با هر تپشی قصه عشق تو را میگوید
FakhTeh گفت به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم کلیک کنید تا باز شود... میتپد قلبم و با هر تپشی قصه عشق تو را میگوید
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,863 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,759 -Melophile گفت میتپد قلبم و با هر تپشی قصه عشق تو را میگوید کلیک کنید تا باز شود... در میکده دوش، زاهدی دیدم م**س.ت تسبیح به گردن و صراحی در دست گفتم: ز چه در میکده جا کردی؟ گفت: از میکده هم به سوی حق راهی هست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : FakhTeh
-Melophile گفت میتپد قلبم و با هر تپشی قصه عشق تو را میگوید کلیک کنید تا باز شود... در میکده دوش، زاهدی دیدم م**س.ت تسبیح به گردن و صراحی در دست گفتم: ز چه در میکده جا کردی؟ گفت: از میکده هم به سوی حق راهی هست لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 تاریخ ثبتنام 24/8/21 ارسالیها 1,600 پسندها 15,088 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,760 FakhTeh گفت در میکده دوش، زاهدی دیدم م**س.ت تسبیح به گردن و صراحی در دست گفتم: ز چه در میکده جا کردی؟ گفت: از میکده هم به سوی حق راهی هست کلیک کنید تا باز شود... تو نباشی من به یک پلک زدن خواهم مرد
FakhTeh گفت در میکده دوش، زاهدی دیدم م**س.ت تسبیح به گردن و صراحی در دست گفتم: ز چه در میکده جا کردی؟ گفت: از میکده هم به سوی حق راهی هست کلیک کنید تا باز شود... تو نباشی من به یک پلک زدن خواهم مرد