F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,761 -Melophile گفت تو نباشی من به یک پلک زدن خواهم مرد کلیک کنید تا باز شود... در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته این جاست که من راز نگهدارترم.. امضا : FakhTeh
-Melophile گفت تو نباشی من به یک پلک زدن خواهم مرد کلیک کنید تا باز شود... در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته این جاست که من راز نگهدارترم..
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 ارسالیها 1,600 پسندها 15,148 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,762 FakhTeh گفت در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته این جاست که من راز نگهدارترم.. کلیک کنید تا باز شود... من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد
FakhTeh گفت در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی نکته این جاست که من راز نگهدارترم.. کلیک کنید تا باز شود... من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمیداند کجا سر میگذارد
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,763 -Melophile گفت من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمی داند کجا سر میگذارد کلیک کنید تا باز شود... در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار کردهام خاطر خود را به تمنای تو خوش امضا : FakhTeh
-Melophile گفت من آن ابرم که میخواهد ببارد دل تنگم هوای گریه دارد دل تنگم غریب این در و دشت نمی داند کجا سر میگذارد کلیک کنید تا باز شود... در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار کردهام خاطر خود را به تمنای تو خوش
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 ارسالیها 1,600 پسندها 15,148 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,764 FakhTeh گفت در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار کردهام خاطر خود را به تمنای تو خوش کلیک کنید تا باز شود... شیوه ی چشمت فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم
FakhTeh گفت در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار کردهام خاطر خود را به تمنای تو خوش کلیک کنید تا باز شود... شیوه ی چشمت فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,765 -Melophile گفت شیوه ی چشمت فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم کلیک کنید تا باز شود... مرا ببخش که میخواهمت اگرچه بعیدی که من پلنگم و مهرم به ماه، دستِ خودم نیست امضا : FakhTeh
-Melophile گفت شیوه ی چشمت فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم کلیک کنید تا باز شود... مرا ببخش که میخواهمت اگرچه بعیدی که من پلنگم و مهرم به ماه، دستِ خودم نیست
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 ارسالیها 1,600 پسندها 15,148 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,766 FakhTeh گفت مرا ببخش که میخواهمت اگرچه بعیدی که من پلنگم و مهرم به ماه، دستِ خودم نیست کلیک کنید تا باز شود... تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی
FakhTeh گفت مرا ببخش که میخواهمت اگرچه بعیدی که من پلنگم و مهرم به ماه، دستِ خودم نیست کلیک کنید تا باز شود... تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,767 -Melophile گفت تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی کلیک کنید تا باز شود... یا مرا از خود ببر آنجا که هستی، یا بیا امضا : FakhTeh
-Melophile گفت تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی کلیک کنید تا باز شود... یا مرا از خود ببر آنجا که هستی، یا بیا
مَتَرْسَکْ- مدیر بازنشسته سطح 27 ارسالیها 1,600 پسندها 15,148 امتیازها 39,073 مدالها 35 8/6/23 #6,768 FakhTeh گفت یا مرا از خود ببر آنجا که هستی، یا بیا کلیک کنید تا باز شود... اشک من رنگ شفق یافت ز بیمهری یار طالع بیشفقت بین که در این کار چه کرد
FakhTeh گفت یا مرا از خود ببر آنجا که هستی، یا بیا کلیک کنید تا باز شود... اشک من رنگ شفق یافت ز بیمهری یار طالع بیشفقت بین که در این کار چه کرد
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,956 پسندها 41,838 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/6/23 #6,769 -Melophile گفت اشک من رنگ شفق یافت ز بیمهری یار طالع بیشفقت بین که در این کار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... درخت ها به من آموختند: فاصلهای میان عشق زمینی و آسمانی نیست امضا : FakhTeh
-Melophile گفت اشک من رنگ شفق یافت ز بیمهری یار طالع بیشفقت بین که در این کار چه کرد کلیک کنید تا باز شود... درخت ها به من آموختند: فاصلهای میان عشق زمینی و آسمانی نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/6/23 #6,770 FakhTeh گفت درخت ها به من آموختند: فاصلهای میان عشق زمینی و آسمانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا در ره عشق آشنای تو شدم با صد غم و درد مبتلای تو شدم لیلی وش من به حال زارم بنگر مجنون زمانه از برای تو شدم امضا : فلورا.
FakhTeh گفت درخت ها به من آموختند: فاصلهای میان عشق زمینی و آسمانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا در ره عشق آشنای تو شدم با صد غم و درد مبتلای تو شدم لیلی وش من به حال زارم بنگر مجنون زمانه از برای تو شدم