m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #371 دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد امضا : m.sina
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد
ِِِDr.Angle رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 63 پسندها 3,676 امتیازها 16,203 15/8/20 #372 m.sina گفت دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بربستم
m.sina گفت دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بربستم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #373 ما خانه بدوشیم و جهان خانه ما نیست در حلقه ما نیست هرآنکس که چو ما نیست ما زاده دردیم و ره عشق بپوییم در دیر خرابات به کس حکم بقا نیست امضا : m.sina
ما خانه بدوشیم و جهان خانه ما نیست در حلقه ما نیست هرآنکس که چو ما نیست ما زاده دردیم و ره عشق بپوییم در دیر خرابات به کس حکم بقا نیست
ِِِDr.Angle رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 63 پسندها 3,676 امتیازها 16,203 15/8/20 #374 m.sina گفت ما خانه بدوشیم و جهان خانه ما نیست در حلقه ما نیست هرآنکس که چو ما نیست ما زاده دردیم و ره عشق بپوییم در دیر خرابات به کس حکم بقا نیست کلیک کنید تا باز شود... تا نگرید طفلک حلوا فروش دیگ بخشایش کجا اید ب جوش آخرین ویرایش 15/8/20
m.sina گفت ما خانه بدوشیم و جهان خانه ما نیست در حلقه ما نیست هرآنکس که چو ما نیست ما زاده دردیم و ره عشق بپوییم در دیر خرابات به کس حکم بقا نیست کلیک کنید تا باز شود... تا نگرید طفلک حلوا فروش دیگ بخشایش کجا اید ب جوش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #375 شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ِِِDr.Angle رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 63 پسندها 3,676 امتیازها 16,203 15/8/20 #376 m.sina گفت شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او کلیک کنید تا باز شود... وه چه بی رنگ و بی نشان ک منم کی ببینم مرا چنان که منم
m.sina گفت شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او کلیک کنید تا باز شود... وه چه بی رنگ و بی نشان ک منم کی ببینم مرا چنان که منم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #377 "اه چه بی رنگ و بی نشان ک منم " مردا منشین جز که به پهلوی رجال خوش باشد آینه به پهلوی صقال یارب چه طرب دارد جان پهلوی جان آن سنگ بود فتاده پهلوی سفال امضا : m.sina
"اه چه بی رنگ و بی نشان ک منم " مردا منشین جز که به پهلوی رجال خوش باشد آینه به پهلوی صقال یارب چه طرب دارد جان پهلوی جان آن سنگ بود فتاده پهلوی سفال
ِِِDr.Angle رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 63 پسندها 3,676 امتیازها 16,203 15/8/20 #378 نمیدونستم m.sina گفت "اه چه بی رنگ و بی نشان ک منم " مردا منشین جز که به پهلوی رجال خوش باشد آینه به پهلوی صقال یارب چه طرب دارد جان پهلوی جان آن سنگ بود فتاده پهلوی سفال کلیک کنید تا باز شود... سرمست شد نگارم بنگر ب نرگسانش مستانه شد حدیثش پیچیده شد زبانش
نمیدونستم m.sina گفت "اه چه بی رنگ و بی نشان ک منم " مردا منشین جز که به پهلوی رجال خوش باشد آینه به پهلوی صقال یارب چه طرب دارد جان پهلوی جان آن سنگ بود فتاده پهلوی سفال کلیک کنید تا باز شود... سرمست شد نگارم بنگر ب نرگسانش مستانه شد حدیثش پیچیده شد زبانش
ِِِDr.Angle رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 63 پسندها 3,676 امتیازها 16,203 15/8/20 #379 m.sina گفت شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او کلیک کنید تا باز شود... وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی ذاالنون باشیم
m.sina گفت شب م**س.ت یار بودم و در های های او حیران آن جمال خوش و شیوهای او گه دست میزدم که زهی وقت روزگار گه م**س.ت میفتادم بر خاک پای او کلیک کنید تا باز شود... وقف کردیم بر این باده جان کاسه سر تا حریف سری و شبلی ذاالنون باشیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/20 #380 مرغ دلم باز پریدن گرفت طوطی جان قند چریدن گرفت اشتر دیوانه سرمست من سلسله عقل دریدن گرفت امضا : m.sina