Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 21/2/22 #141 ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت ملال آور تر از تکرار رنجی نیست در عالم نخستین روز خلقت غنچه را خمیازه میگیرد کلیک کنید تا باز شود... در کف بازار دنیا «عمر» خود را باختی سکه ها را جمع کن! دعوای چار و پنج نیست امضا : Nazanin_N
ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت ملال آور تر از تکرار رنجی نیست در عالم نخستین روز خلقت غنچه را خمیازه میگیرد کلیک کنید تا باز شود... در کف بازار دنیا «عمر» خود را باختی سکه ها را جمع کن! دعوای چار و پنج نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/3/22 #142 Nazanin_N گفت در کف بازار دنیا «عمر» خود را باختی سکه ها را جمع کن! دعوای چار و پنج نیست کلیک کنید تا باز شود... تنهایی و رسوایی و بی مهری و ازار ای عشق ببین من چه کشیدم تو چه کردی امضا : m.sina
Nazanin_N گفت در کف بازار دنیا «عمر» خود را باختی سکه ها را جمع کن! دعوای چار و پنج نیست کلیک کنید تا باز شود... تنهایی و رسوایی و بی مهری و ازار ای عشق ببین من چه کشیدم تو چه کردی
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #143 m.sina گفت تنهایی و رسوایی و بی مهری و ازار ای عشق ببین من چه کشیدم تو چه کردی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت تنهایی و رسوایی و بی مهری و ازار ای عشق ببین من چه کشیدم تو چه کردی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/8/22 #144 فاطمه مقدم گفت یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج کلیک کنید تا باز شود... جام می نزد من آورد و بر آن بوسه زدم آخرین مرتبه م**س.تشدن اخلاق است! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج کلیک کنید تا باز شود... جام می نزد من آورد و بر آن بوسه زدم آخرین مرتبه م**س.تشدن اخلاق است! لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #145 فلورا. گفت جام می نزد من آورد و بر آن بوسه زدم آخرین مرتبه م**س.تشدن اخلاق است! کلیک کنید تا باز شود... تو سراب موج گندم تو ش*ر..اب سیب داری تو سر فریب داری تو سر فریب داری لب بی وفای او کی به تو شهد می چشاند چه توقعی است اخر که تو از طبیب داری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت جام می نزد من آورد و بر آن بوسه زدم آخرین مرتبه م**س.تشدن اخلاق است! کلیک کنید تا باز شود... تو سراب موج گندم تو ش*ر..اب سیب داری تو سر فریب داری تو سر فریب داری لب بی وفای او کی به تو شهد می چشاند چه توقعی است اخر که تو از طبیب داری لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/8/22 #146 m.sina گفت تو سراب موج گندم تو ش*ر..اب سیب داری تو سر فریب داری تو سر فریب داری لب بی وفای او کی به تو شهد می چشاند چه توقعی است اخر که تو از طبیب داری کلیک کنید تا باز شود... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج ای کشته سوزانده بر باد سپرده جز عشق نیاموختی از قصه حلاج امضا : فلورا.
m.sina گفت تو سراب موج گندم تو ش*ر..اب سیب داری تو سر فریب داری تو سر فریب داری لب بی وفای او کی به تو شهد می چشاند چه توقعی است اخر که تو از طبیب داری کلیک کنید تا باز شود... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج ای کشته سوزانده بر باد سپرده جز عشق نیاموختی از قصه حلاج
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #147 فلورا. گفت یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج ای کشته سوزانده بر باد سپرده جز عشق نیاموختی از قصه حلاج کلیک کنید تا باز شود... جای گلایه نیست که این رسم دلبریست امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج ای کشته سوزانده بر باد سپرده جز عشق نیاموختی از قصه حلاج کلیک کنید تا باز شود... جای گلایه نیست که این رسم دلبریست
D.S رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 197 پسندها 1,220 امتیازها 8,133 مدالها 10 15/8/22 #148 فاطمه مقدم گفت جای گلایه نیست که این رسم دلبریست کلیک کنید تا باز شود... تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم آخرین ویرایش 16/8/22 امضا : D.S
فاطمه مقدم گفت جای گلایه نیست که این رسم دلبریست کلیک کنید تا باز شود... تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #149 •dina° گفت تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد چشم انتر باش در این ماجرا تو هم کلیک کنید تا باز شود... من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا میرود اما به هدر، نه! امضا : فلورا.
•dina° گفت تاوان عشق را دل ما هر چه بود داد چشم انتر باش در این ماجرا تو هم کلیک کنید تا باز شود... من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا میرود اما به هدر، نه!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #150 فلورا. گفت من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا میرود اما به هدر، نه! کلیک کنید تا باز شود... هر که از دست تو یک قطره می ناب گرفت امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه تیرم به خطا میرود اما به هدر، نه! کلیک کنید تا باز شود... هر که از دست تو یک قطره می ناب گرفت