بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #121 ⸙Mahd گفت هر چه آیینه به توصیف تو جان کند نشد آه، تصویر تو هرگز به تو مانند نشد کلیک کنید تا باز شود... دشنام یا دعای تو در حق من یکیست ای آفتاب هر چه کنی ذره پروریست امضا : بَهآرنارنج
⸙Mahd گفت هر چه آیینه به توصیف تو جان کند نشد آه، تصویر تو هرگز به تو مانند نشد کلیک کنید تا باز شود... دشنام یا دعای تو در حق من یکیست ای آفتاب هر چه کنی ذره پروریست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #122 :)NAHAL گفت دشنام یا دعای تو در حق من یکیست ای آفتاب هر چه کنی ذره پروریست کلیک کنید تا باز شود... تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت چه سخنها که خدا با من تنها دارد امضا : m.sina
:)NAHAL گفت دشنام یا دعای تو در حق من یکیست ای آفتاب هر چه کنی ذره پروریست کلیک کنید تا باز شود... تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت چه سخنها که خدا با من تنها دارد
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #123 m.sina گفت تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت چه سخنها که خدا با من تنها دارد کلیک کنید تا باز شود... در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بی آبرو مکن امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت چه سخنها که خدا با من تنها دارد کلیک کنید تا باز شود... در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بی آبرو مکن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/12/21 #124 :)NAHAL گفت در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بی آبرو مکن کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من زندهام بی تو همین قدر که دارم نفسی از جدایی نتوان گفت به جز آه سخن امضا : m.sina
:)NAHAL گفت در چشم دیگران منشین در کنار من ما را در این مقایسه بی آبرو مکن کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من زندهام بی تو همین قدر که دارم نفسی از جدایی نتوان گفت به جز آه سخن
شکوفه هلو رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 50 پسندها 382 امتیازها 2,033 مدالها 4 29/12/21 #125 مارا کبوترانه وفادار کرده است ازاده کرده است و گرفتار کرده است بامت بلند باد که دلتنگیت مرا از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است امضا : شکوفه هلو
مارا کبوترانه وفادار کرده است ازاده کرده است و گرفتار کرده است بامت بلند باد که دلتنگیت مرا از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #126 شکوفه هلو گفت مارا کبوترانه وفادار کرده است ازاده کرده است و گرفتار کرده است بامت بلند باد که دلتنگیت مرا از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تا دل مشتاق من محتاج عاشق بودن است دلبری کردن یکی از بی نیازی های توست امضا : بَهآرنارنج
شکوفه هلو گفت مارا کبوترانه وفادار کرده است ازاده کرده است و گرفتار کرده است بامت بلند باد که دلتنگیت مرا از هر چه هست غیر تو بیزار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تا دل مشتاق من محتاج عاشق بودن است دلبری کردن یکی از بی نیازی های توست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/1/22 #127 :)NAHAL گفت تا دل مشتاق من محتاج عاشق بودن است دلبری کردن یکی از بی نیازی های توست کلیک کنید تا باز شود... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است امضا : m.sina
:)NAHAL گفت تا دل مشتاق من محتاج عاشق بودن است دلبری کردن یکی از بی نیازی های توست کلیک کنید تا باز شود... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 2/1/22 #128 m.sina گفت تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تاج سر دادمش و سیم زر، اما از من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تاج سر دادمش و سیم زر، اما از من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/1/22 #129 :)NAHAL گفت تاج سر دادمش و سیم زر، اما از من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت کلیک کنید تا باز شود... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن امضا : m.sina
:)NAHAL گفت تاج سر دادمش و سیم زر، اما از من عشق جز عمر گرانمایه به تاوان نگرفت کلیک کنید تا باز شود... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 3/1/22 #130 m.sina گفت تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاق ترم یا تو به من؟ زنده ام بی تو همین قدر که دارم نفسی از جدایی نتوان گفت به جز آه سخن امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاق ترم یا تو به من؟ زنده ام بی تو همین قدر که دارم نفسی از جدایی نتوان گفت به جز آه سخن