•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,090 امتیازها 46,373 مدالها 19 24/7/20 نویسنده موضوع مدیر #1 سلام از اسمش پیداست . اول خودم . تو دگر یار منی چو درخت بی برگ اشعار منی امضا : •серо•
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,686 امتیازها 55,373 مدالها 33 24/7/20 #2 Yamor aran گفت سلام از اسمش پیداست . اول خودم . تو دگر یار منی چو درخت بی برگ اشعار منی کلیک کنید تا باز شود... یار من خوشبو شدی بوی زلیخا می دهی یک اشاره سوی من با چشم شهلا می دهی امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
Yamor aran گفت سلام از اسمش پیداست . اول خودم . تو دگر یار منی چو درخت بی برگ اشعار منی کلیک کنید تا باز شود... یار من خوشبو شدی بوی زلیخا می دهی یک اشاره سوی من با چشم شهلا می دهی
anna19 رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 229 پسندها 1,933 امتیازها 11,933 مدالها 2 سن 24 24/7/20 محروم #3 faghatAllah گفت یار من خوشبو شدی بوی زلیخا می دهی یک اشاره سوی من با چشم شهلا می دهی کلیک کنید تا باز شود... یا دل به دلدار می دهی یا تو هم جان می دهی (آنا) امضا : anna19
faghatAllah گفت یار من خوشبو شدی بوی زلیخا می دهی یک اشاره سوی من با چشم شهلا می دهی کلیک کنید تا باز شود... یا دل به دلدار می دهی یا تو هم جان می دهی (آنا)
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,686 امتیازها 55,373 مدالها 33 24/7/20 #4 anna19 گفت یا دل به دلدار می دهی یا تو هم جان می دهی (آنا) کلیک کنید تا باز شود... یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن... ترسم که بوی نسترن م**س.ت است و هوشیارش کند ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
anna19 گفت یا دل به دلدار می دهی یا تو هم جان می دهی (آنا) کلیک کنید تا باز شود... یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن... ترسم که بوی نسترن م**س.ت است و هوشیارش کند ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
anna19 رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 229 پسندها 1,933 امتیازها 11,933 مدالها 2 سن 24 24/7/20 محروم #5 faghatAllah گفت یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن... ترسم که بوی نسترن م**س.ت است و هوشیارش کند ... کلیک کنید تا باز شود... دریا حسودی میکند به عشق ما دوتا حتی شقایق ها می دونند قصه شیدایی مرا(آنا) امضا : anna19
faghatAllah گفت یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن... ترسم که بوی نسترن م**س.ت است و هوشیارش کند ... کلیک کنید تا باز شود... دریا حسودی میکند به عشق ما دوتا حتی شقایق ها می دونند قصه شیدایی مرا(آنا)
•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,090 امتیازها 46,373 مدالها 19 24/7/20 نویسنده موضوع مدیر #6 هوشیارش کند ... دنیا ی من با عطرت کامل میشود. اما دلت هم عاقل میشود؟؟ امضا : •серо•
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,686 امتیازها 55,373 مدالها 33 24/7/20 #7 anna19 گفت دریا حسودی میکند به عشق ما دوتا حتی شقایق ها می دونند قصه شیدایی مارا کلیک کنید تا باز شود... از بس لطیف است آن بدن... ترسم که آزارش کند... ای آفتاب آهسته نه... پا در حریم یار من ... امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
anna19 گفت دریا حسودی میکند به عشق ما دوتا حتی شقایق ها می دونند قصه شیدایی مارا کلیک کنید تا باز شود... از بس لطیف است آن بدن... ترسم که آزارش کند... ای آفتاب آهسته نه... پا در حریم یار من ...
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,686 امتیازها 55,373 مدالها 33 24/7/20 #8 Yamor aran گفت دنیا ی من با عطرت کامل میشود. اما دلت هم عاقل میشود؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دیوانه رویت منم، آشفته مویت منم سرگشته کویت منم، دارم هوای عاشقی امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
Yamor aran گفت دنیا ی من با عطرت کامل میشود. اما دلت هم عاقل میشود؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دیوانه رویت منم، آشفته مویت منم سرگشته کویت منم، دارم هوای عاشقی
•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,090 امتیازها 46,373 مدالها 19 24/7/20 نویسنده موضوع مدیر #9 faghatAllah گفت دیوانه رویت منم، آشفته مویت منم سرگشته کویت منم، دارم هوای عاشقی کلیک کنید تا باز شود... یلدای من زیبای من عشق بی ریای من امضا : •серо•
faghatAllah گفت دیوانه رویت منم، آشفته مویت منم سرگشته کویت منم، دارم هوای عاشقی کلیک کنید تا باز شود... یلدای من زیبای من عشق بی ریای من
زهـرا دُلاریـᥫ᭡ هنرمند انجمن سطح 21 ارسالیها 6,927 پسندها 9,686 امتیازها 55,373 مدالها 33 24/7/20 #10 Yamor aran گفت یلدای من زیبای من عشق بی ریای من کلیک کنید تا باز شود... نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو زاهد کشوری بدم صاحب منبری بدم امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡
Yamor aran گفت یلدای من زیبای من عشق بی ریای من کلیک کنید تا باز شود... نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو زاهد کشوری بدم صاحب منبری بدم