nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #1 ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود نادرست بود انچه می پنداشتیم امضا : nhirqm˙
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #2 من اگر نیکم و گر بد تو برو خودرا باش هر شخصی ان درود عاقبت کار که کشت امضا : nhirqm˙
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #3 ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود امضا : nhirqm˙
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #4 دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند باده از جام تجلی صفاتم دادند امضا : nhirqm˙
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر ان ظلمت شب آب حیاتم دادند بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند باده از جام تجلی صفاتم دادند
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #5 در صومعه زاهد ودر خلوت صوفی جز گوشه ابروی تو محراب دعا نیست ای چنگ فروبرده به خون دل حافظ فکرت مگر از غیرت قرآن و خدا نیست امضا : nhirqm˙
در صومعه زاهد ودر خلوت صوفی جز گوشه ابروی تو محراب دعا نیست ای چنگ فروبرده به خون دل حافظ فکرت مگر از غیرت قرآن و خدا نیست
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #6 تا بر دلش از غصه غباری ننشیند ای سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو درنظر آصف جمشید مکان باش امضا : nhirqm˙
تا بر دلش از غصه غباری ننشیند ای سیل سرشک از عقب نامه روان باش حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو درنظر آصف جمشید مکان باش
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 نویسنده موضوع #7 شاهدان گر دلبری زین سان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند هر کجا ان شاخ نرگس بشکفد گلرخانش دیده نرگسدان کنند امضا : nhirqm˙
شاهدان گر دلبری زین سان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند هر کجا ان شاخ نرگس بشکفد گلرخانش دیده نرگسدان کنند
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,090 پسندها 23,098 امتیازها 43,073 مدالها 38 18/8/20 #8 دست از طلب ندارم تا کام من بر آید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن بر آید امضا : Shiva.Panah
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #9 SHIVA PANAH گفت دست از طلب ندارم تا کام من بر آید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن بر آید کلیک کنید تا باز شود... دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت دست از طلب ندارم تا کام من بر آید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن بر آید کلیک کنید تا باز شود... دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,090 پسندها 23,098 امتیازها 43,073 مدالها 38 18/8/20 #10 m.sina گفت دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد کلیک کنید تا باز شود... دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد کلیک کنید تا باز شود... دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود