nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 نویسنده موضوع #11 در تنگنای حیرتم از نخوت حریف یا رب مباد ان که گدا معتبر شود بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی مقبول طبع مردم صاحب نظر شود امضا : nhirqm˙
در تنگنای حیرتم از نخوت حریف یا رب مباد ان که گدا معتبر شود بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی مقبول طبع مردم صاحب نظر شود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #12 SHIVA PANAH گفت دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود کلیک کنید تا باز شود... درآ که در دل خسته توان درآید باز بیا که در تن مرده روان درآید باز بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست که فتح باب وصالت مگر گشاید باز امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود کلیک کنید تا باز شود... درآ که در دل خسته توان درآید باز بیا که در تن مرده روان درآید باز بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست که فتح باب وصالت مگر گشاید باز
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 18/8/20 #13 m.sina گفت درآ که در دل خسته توان درآید باز بیا که در تن مرده روان درآید باز بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست که فتح باب وصالت مگر گشاید باز کلیک کنید تا باز شود... ز گرد خوان نگون فلک طمع نتوان داشت که بی ملالت صد غصه یک نواله برآید امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت درآ که در دل خسته توان درآید باز بیا که در تن مرده روان درآید باز بیا که فرقت تو چشم من چنان در بست که فتح باب وصالت مگر گشاید باز کلیک کنید تا باز شود... ز گرد خوان نگون فلک طمع نتوان داشت که بی ملالت صد غصه یک نواله برآید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #14 SHIVA PANAH گفت ز گرد خوان نگون فلک طمع نتوان داشت که بی ملالت صد غصه یک نواله برآید کلیک کنید تا باز شود... دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت ز گرد خوان نگون فلک طمع نتوان داشت که بی ملالت صد غصه یک نواله برآید کلیک کنید تا باز شود... دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,089 پسندها 23,086 امتیازها 43,073 مدالها 38 18/8/20 #15 m.sina گفت دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش کلیک کنید تا باز شود... شکر به صبر دست دهد عاقبت ولی بد عهدی زمانه زمانم نمیدهد امضا : Shiva.Panah
m.sina گفت دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش کلیک کنید تا باز شود... شکر به صبر دست دهد عاقبت ولی بد عهدی زمانه زمانم نمیدهد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #16 SHIVA PANAH گفت شکر به صبر دست دهد عاقبت ولی بد عهدی زمانه زمانم نمیدهد کلیک کنید تا باز شود... دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد خط تو بر آب میزدم ابروی یار در نظر و خرقه سوخته جامی به یاد گوشه محراب میزدم امضا : m.sina
SHIVA PANAH گفت شکر به صبر دست دهد عاقبت ولی بد عهدی زمانه زمانم نمیدهد کلیک کنید تا باز شود... دیشب به سیل اشک ره خواب میزدم نقشی به یاد خط تو بر آب میزدم ابروی یار در نظر و خرقه سوخته جامی به یاد گوشه محراب میزدم
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 19/8/20 نویسنده موضوع #17 مرحبا اي پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست واله و شیداست دایم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست امضا : nhirqm˙
مرحبا اي پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست واله و شیداست دایم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/8/20 #18 ☆nilia☆ گفت مرحبا اي پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست واله و شیداست دایم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست کلیک کنید تا باز شود... تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همیسپرم چنین که در دل من داغ زلف سرکش توست بنفشه زار شود تربتم چو درگذرم امضا : m.sina
☆nilia☆ گفت مرحبا اي پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست واله و شیداست دایم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست کلیک کنید تا باز شود... تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همیسپرم چنین که در دل من داغ زلف سرکش توست بنفشه زار شود تربتم چو درگذرم
s-a-h-a-r کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 435 پسندها 6,973 امتیازها 21,773 مدالها 13 20/8/20 #19 m.sina گفت تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همیسپرم چنین که در دل من داغ زلف سرکش توست بنفشه زار شود تربتم چو درگذرم کلیک کنید تا باز شود... من اگر خارم و گر گل چمن آرایی هست که از آن دست که او میکشدم میرویم امضا : s-a-h-a-r
m.sina گفت تو همچو صبحی و من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که چون همیسپرم چنین که در دل من داغ زلف سرکش توست بنفشه زار شود تربتم چو درگذرم کلیک کنید تا باز شود... من اگر خارم و گر گل چمن آرایی هست که از آن دست که او میکشدم میرویم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/8/20 #20 s-a-h-a-r گفت من اگر خارم و گر گل چمن آرایی هست که از آن دست که او میکشدم میرویم کلیک کنید تا باز شود... مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای آسمان است این و دیگرگون نخواهد شد رقیب آزارها فرمود و جای آشتی نگذاشت مگر آه سحرخیزان سوی گردون نخواهد شد امضا : m.sina
s-a-h-a-r گفت من اگر خارم و گر گل چمن آرایی هست که از آن دست که او میکشدم میرویم کلیک کنید تا باز شود... مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای آسمان است این و دیگرگون نخواهد شد رقیب آزارها فرمود و جای آشتی نگذاشت مگر آه سحرخیزان سوی گردون نخواهد شد