SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 26/3/21 #61 jαɴα گفت دارم از زلـف تـو اسـبـاب پـریـشـانـی جـمع ای ســر زلــف تــو مــجــمــوع پـریـشـانـیـهـا کلیک کنید تا باز شود... ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی امضا : SAN.SNI
jαɴα گفت دارم از زلـف تـو اسـبـاب پـریـشـانـی جـمع ای ســر زلــف تــو مــجــمــوع پـریـشـانـیـهـا کلیک کنید تا باز شود... ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 29/3/21 #62 SAN.SNI گفت ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی کلیک کنید تا باز شود... یـکـی شـکـسـتـه نـوازی کـن ای نسیم عنایت کــه در هــوای تـو لـرزنـده تـر ز شـاخـه بـیـدم امضا : jαɴα
SAN.SNI گفت ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی کلیک کنید تا باز شود... یـکـی شـکـسـتـه نـوازی کـن ای نسیم عنایت کــه در هــوای تـو لـرزنـده تـر ز شـاخـه بـیـدم
=(-ZiZi رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 111 پسندها 654 امتیازها 3,803 مدالها 6 10/4/21 #63 jαɴα گفت یـکـی شـکـسـتـه نـوازی کـن ای نسیم عنایت کــه در هــوای تـو لـرزنـده تـر ز شـاخـه بـیـدم کلیک کنید تا باز شود... منم که جور و جفا دیدم و وفا کردم توئی که مهر و وفا دیدی و جفا کردی بیا که با همه نامهربانیت ای ماه خوش آمدی و گل آوردی و صفا کردی امضا : =(-ZiZi
jαɴα گفت یـکـی شـکـسـتـه نـوازی کـن ای نسیم عنایت کــه در هــوای تـو لـرزنـده تـر ز شـاخـه بـیـدم کلیک کنید تا باز شود... منم که جور و جفا دیدم و وفا کردم توئی که مهر و وفا دیدی و جفا کردی بیا که با همه نامهربانیت ای ماه خوش آمدی و گل آوردی و صفا کردی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/21 #64 یک نگاه توام از نقد دو عالم بس بود یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم امضا : m.sina
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,829 امتیازها 38,673 مدالها 23 27/5/21 مدیر #65 مکتب عشق بماناد و سیه حجره غم که در او بود اگر کسب کمالی کردیم امضا : Kuhiyar*
بهآر :) رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 55 امتیازها 148 مدالها 1 10/6/21 #66 StarShadow گفت مکتب عشق بماناد و سیه حجره غم که در او بود اگر کسب کمالی کردیم کلیک کنید تا باز شود... مـاهـم بـه انـتـقـام ظـلـمـی کـه کـرده با من تـرسـم بـه درد عـشـق و هجران من بیفتد امضا : بهآر :)
StarShadow گفت مکتب عشق بماناد و سیه حجره غم که در او بود اگر کسب کمالی کردیم کلیک کنید تا باز شود... مـاهـم بـه انـتـقـام ظـلـمـی کـه کـرده با من تـرسـم بـه درد عـشـق و هجران من بیفتد
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 26/7/21 #67 بهآر :) گفت مـاهـم بـه انـتـقـام ظـلـمـی کـه کـرده با من تـرسـم بـه درد عـشـق و هجران من بیفتد کلیک کنید تا باز شود... در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا امضا : SAN.SNI
بهآر :) گفت مـاهـم بـه انـتـقـام ظـلـمـی کـه کـرده با من تـرسـم بـه درد عـشـق و هجران من بیفتد کلیک کنید تا باز شود... در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/10/21 #68 SAN.SNI گفت در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خواب امضا : m.sina
SAN.SNI گفت در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خواب
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 27/12/21 #69 m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خواب کلیک کنید تا باز شود... بلبلی را دیده دل اندر شبی نیلوفری دست وپایش کرده گم، شیرین زبانی میکند امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خواب کلیک کنید تا باز شود... بلبلی را دیده دل اندر شبی نیلوفری دست وپایش کرده گم، شیرین زبانی میکند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #70 :)NAHAL گفت بلبلی را دیده دل اندر شبی نیلوفری دست وپایش کرده گم، شیرین زبانی میکند کلیک کنید تا باز شود... در حسرت تو میرم و دانم تو بی وفا روزی وفا کنی که نیاید به کار من از چشم خود سیاه دلی وام میکنی خواهی مگر گرو بری از روزگار من امضا : m.sina
:)NAHAL گفت بلبلی را دیده دل اندر شبی نیلوفری دست وپایش کرده گم، شیرین زبانی میکند کلیک کنید تا باز شود... در حسرت تو میرم و دانم تو بی وفا روزی وفا کنی که نیاید به کار من از چشم خود سیاه دلی وام میکنی خواهی مگر گرو بری از روزگار من