MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 419 پسندها 1,743 امتیازها 11,273 مدالها 13 10/1/21 #51 paniz.karimi گفت ای غم که حق صحبت دیرینه داشتی باری چو میروی به خدا میسپارمت کلیک کنید تا باز شود... ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ امضا : MehrnazParsa
paniz.karimi گفت ای غم که حق صحبت دیرینه داشتی باری چو میروی به خدا میسپارمت کلیک کنید تا باز شود... ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 10/1/21 #52 MehrnazParsa گفت ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ کلیک کنید تا باز شود... ما آرزوی عشرت فانی نمیکنیم ما را سریر دولت باقی مسخّر است
MehrnazParsa گفت ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ کلیک کنید تا باز شود... ما آرزوی عشرت فانی نمیکنیم ما را سریر دولت باقی مسخّر است
Farnazsh نو ورود سطح 0 ارسالیها 20 پسندها 37 امتیازها 40 7/2/21 #53 paniz.karimi گفت ما آرزوی عشرت فانی نمیکنیم ما را سریر دولت باقی مسخّر است کلیک کنید تا باز شود... تو خود شعری و چون سحر و پری افسانه را مانی به افسون کدامین شعر در دام من افتادی
paniz.karimi گفت ما آرزوی عشرت فانی نمیکنیم ما را سریر دولت باقی مسخّر است کلیک کنید تا باز شود... تو خود شعری و چون سحر و پری افسانه را مانی به افسون کدامین شعر در دام من افتادی
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 7/2/21 #54 Farnazsh گفت تو خود شعری و چون سحر و پری افسانه را مانی به افسون کدامین شعر در دام من افتادی کلیک کنید تا باز شود... یا رب چهها به سینه این خاکدان در است کس نیست واقف اینهمه راز نهفته را
Farnazsh گفت تو خود شعری و چون سحر و پری افسانه را مانی به افسون کدامین شعر در دام من افتادی کلیک کنید تا باز شود... یا رب چهها به سینه این خاکدان در است کس نیست واقف اینهمه راز نهفته را
Farnazsh نو ورود سطح 0 ارسالیها 20 پسندها 37 امتیازها 40 8/2/21 #55 paniz.karimi گفت یا رب چهها به سینه این خاکدان در است کس نیست واقف اینهمه راز نهفته را کلیک کنید تا باز شود... آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا؟
paniz.karimi گفت یا رب چهها به سینه این خاکدان در است کس نیست واقف اینهمه راز نهفته را کلیک کنید تا باز شود... آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا؟
Sherly نو ورود سطح 5 ارسالیها 32 پسندها 414 امتیازها 2,603 مدالها 4 8/2/21 #56 Farnazsh گفت آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه ی خوابت وی جام بلورین که خورد باده ی جامت
Farnazsh گفت آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه ی خوابت وی جام بلورین که خورد باده ی جامت
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 2/3/21 #57 Miss.pinpanella گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه ی خوابت وی جام بلورین که خورد باده ی جامت کلیک کنید تا باز شود... تـو تـاج بـخـشـی و من شهریار ملک سخن بــه دولــت ســرت از آفــتــاب دارم تــاج امضا : jαɴα
Miss.pinpanella گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه ی خوابت وی جام بلورین که خورد باده ی جامت کلیک کنید تا باز شود... تـو تـاج بـخـشـی و من شهریار ملک سخن بــه دولــت ســرت از آفــتــاب دارم تــاج
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 496 پسندها 15,370 امتیازها 36,273 مدالها 17 19/3/21 #58 jαɴα گفت تـو تـاج بـخـشـی و من شهریار ملک سخن بــه دولــت ســرت از آفــتــاب دارم تــاج کلیک کنید تا باز شود... جــز در صــفـای اشـک دلـم وا نـمـی شـود بــاران بــه دامــن اسـت هـوای گـرفـتـه را امضا : RaHa~ʷᵗ
jαɴα گفت تـو تـاج بـخـشـی و من شهریار ملک سخن بــه دولــت ســرت از آفــتــاب دارم تــاج کلیک کنید تا باز شود... جــز در صــفـای اشـک دلـم وا نـمـی شـود بــاران بــه دامــن اسـت هـوای گـرفـتـه را
soft.and.lily رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 118 پسندها 1,469 امتیازها 9,763 مدالها 7 19/3/21 #59 RaHa~r گفت جــز در صــفـای اشـک دلـم وا نـمـی شـود بــاران بــه دامــن اسـت هـوای گـرفـتـه را کلیک کنید تا باز شود... از عشق من به هر سو در شهر، گفتگويي ست من عاشق تو هستم، اين گفتگو ندارد امضا : soft.and.lily
RaHa~r گفت جــز در صــفـای اشـک دلـم وا نـمـی شـود بــاران بــه دامــن اسـت هـوای گـرفـتـه را کلیک کنید تا باز شود... از عشق من به هر سو در شهر، گفتگويي ست من عاشق تو هستم، اين گفتگو ندارد
jαɴα رو به پیشرفت سطح 6 ارسالیها 146 پسندها 503 امتیازها 3,013 مدالها 6 22/3/21 #60 young_luna21 گفت از عشق من به هر سو در شهر، گفتگويي ست من عاشق تو هستم، اين گفتگو ندارد کلیک کنید تا باز شود... دارم از زلـف تـو اسـبـاب پـریـشـانـی جـمع ای ســر زلــف تــو مــجــمــوع پـریـشـانـیـهـا امضا : jαɴα
young_luna21 گفت از عشق من به هر سو در شهر، گفتگويي ست من عاشق تو هستم، اين گفتگو ندارد کلیک کنید تا باز شود... دارم از زلـف تـو اسـبـاب پـریـشـانـی جـمع ای ســر زلــف تــو مــجــمــوع پـریـشـانـیـهـا