فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 31/7/22 #81 سیده فاطمه گفت ای شب هجران که یکدم در تو چشم من نخفت اینقدر با بخت خوابآلود من لالا چرا... کلیک کنید تا باز شود... ای کـاش نـالـه هـای چـو مـن بـلبلی حزین بـیـدار کـردی آن گـل در خـاک خـفـته را آخرین ویرایش 31/7/22 امضا : فاطمه مقدم
سیده فاطمه گفت ای شب هجران که یکدم در تو چشم من نخفت اینقدر با بخت خوابآلود من لالا چرا... کلیک کنید تا باز شود... ای کـاش نـالـه هـای چـو مـن بـلبلی حزین بـیـدار کـردی آن گـل در خـاک خـفـته را
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 11/8/22 #82 فاطمه مقدم گفت ای کـاش نـالـه هـای چـو مـن بـلبلی حزین بـیـدار کـردی آن گـل در خـاک خـفـته را کلیک کنید تا باز شود... از عشق من به هر سو در شهر، گفتگویی ست مــــن عاشــق تــو هستــــم، ایــن گفتـــگو ندارد! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت ای کـاش نـالـه هـای چـو مـن بـلبلی حزین بـیـدار کـردی آن گـل در خـاک خـفـته را کلیک کنید تا باز شود... از عشق من به هر سو در شهر، گفتگویی ست مــــن عاشــق تــو هستــــم، ایــن گفتـــگو ندارد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/8/22 #83 سیده فاطمه گفت ای شب هجران که یکدم در تو چشم من نخفت اینقدر با بخت خوابآلود من لالا چرا... کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت امضا : m.sina
سیده فاطمه گفت ای شب هجران که یکدم در تو چشم من نخفت اینقدر با بخت خوابآلود من لالا چرا... کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت
سرودهای دلتنگی نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 1 امتیازها 0 12/8/22 #84 ronak.a گفت خب رفقا اهل شعرا بیاین مشاعره کنیم با اشعار استاد شهریاره عزیز و قابل احترام آمدی جانم بـــه قــربــانــت ولــی حــالــا چــرا ****** بی وفا حالا کــه مــن افــتــاده ام از پــا چــرا کلیک کنید تا باز شود... از چه هر روز ای پری با من نپردازی چرا هر شبم با غیر خود همراز میسازی چرا
ronak.a گفت خب رفقا اهل شعرا بیاین مشاعره کنیم با اشعار استاد شهریاره عزیز و قابل احترام آمدی جانم بـــه قــربــانــت ولــی حــالــا چــرا ****** بی وفا حالا کــه مــن افــتــاده ام از پــا چــرا کلیک کنید تا باز شود... از چه هر روز ای پری با من نپردازی چرا هر شبم با غیر خود همراز میسازی چرا
سرودهای دلتنگی نو ورود سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 1 امتیازها 0 12/8/22 #85 m.sina گفت در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی کلیک کنید تا باز شود... به که بر هم ننهی روی زمین را ای دوست گر بدانی که به جان میرسد آزار کسی
m.sina گفت در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی کلیک کنید تا باز شود... به که بر هم ننهی روی زمین را ای دوست گر بدانی که به جان میرسد آزار کسی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/8/22 #86 سرودهای دلتنگی گفت به که بر هم ننهی روی زمین را ای دوست گر بدانی که به جان میرسد آزار کسی کلیک کنید تا باز شود... یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود امروز در میانه کدورت نهاده پای آن روز در میان من و دوست جانبود امضا : m.sina
سرودهای دلتنگی گفت به که بر هم ننهی روی زمین را ای دوست گر بدانی که به جان میرسد آزار کسی کلیک کنید تا باز شود... یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود امروز در میانه کدورت نهاده پای آن روز در میان من و دوست جانبود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 12/8/22 #87 m.sina گفت یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود امروز در میانه کدورت نهاده پای آن روز در میان من و دوست جانبود کلیک کنید تا باز شود... دل اگر خدا شناسي، همه در رخ علي بين به علي شناختم من، به خدا قسم خدا را ! امضا : فلورا.
m.sina گفت یاد آن که جز به روی منش دیده وانبود وان سست عهد جز سری از ماسوا نبود امروز در میانه کدورت نهاده پای آن روز در میان من و دوست جانبود کلیک کنید تا باز شود... دل اگر خدا شناسي، همه در رخ علي بين به علي شناختم من، به خدا قسم خدا را !
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/8/22 #88 فلورا. گفت دل اگر خدا شناسي، همه در رخ علي بين به علي شناختم من، به خدا قسم خدا را ! کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت امضا : m.sina
فلورا. گفت دل اگر خدا شناسي، همه در رخ علي بين به علي شناختم من، به خدا قسم خدا را ! کلیک کنید تا باز شود... ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #89 m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت کلیک کنید تا باز شود... تــا چــراگـاه فـلـک هـسـت و غـزالـان نـجـوم دخــتـر مـاه بـر ایـن گـلـه شـبـان خـواهـدبـود امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت کلیک کنید تا باز شود... تــا چــراگـاه فـلـک هـسـت و غـزالـان نـجـوم دخــتـر مـاه بـر ایـن گـلـه شـبـان خـواهـدبـود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #90 فاطمه مقدم گفت تــا چــراگـاه فـلـک هـسـت و غـزالـان نـجـوم دخــتـر مـاه بـر ایـن گـلـه شـبـان خـواهـدبـود کلیک کنید تا باز شود... دل بـه هـجـران تـو عمریست شکیباست ولی بــار پــیــری شــکــنــد پـشـت شـکـیـبـائـی را! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت تــا چــراگـاه فـلـک هـسـت و غـزالـان نـجـوم دخــتـر مـاه بـر ایـن گـلـه شـبـان خـواهـدبـود کلیک کنید تا باز شود... دل بـه هـجـران تـو عمریست شکیباست ولی بــار پــیــری شــکــنــد پـشـت شـکـیـبـائـی را!