نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,976
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
اکثرا کسایی که سنشون بالاعه( منظورم پیرزن پیرمرداست) اعتقاد دارن که باید پسر به دنیا بیارن که به یه کاریشون بیاد. میگن دختر اول و آخر میره خونه‌ی شوهر پس به درد نمیخوره. در صورتی که پسر‌هم میره خونه‌ی زن:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:حتی یه بنده خدایی رو میشناسم که اسم اولین دخترش رو گذاشته بود کینه‌وس(یعنی دختر بسته!) و متاسفانه انگار این اعتقادات اشتباه هنوز هم ریشه کن نشده! باید فکر کرد که چطوری میشه این فرهنگ رو از بین برد. شاید اصلا همین اعتقادات بیجای قدیمی‌ها باعث شده برخی از دخترا حتی از مرد و پسر متنفر باشن! دیدم که میگم. یه سری دخترا‌ام میان سعی میکنن که با سرکوب کردن پسرا خودشونو بالا بکشن و بگن که اره پسرا هیچی نیستن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : reyhanabedini
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ghatre

pouneh

مدیر بازنشسته
سطح
19

ارسالی‌ها
370
پسندها
11,552
امتیازها
27,613
مدال‌ها
15
اوم خب مشخصه که منبع و منشأ خرافه از جهل عامه بلند شده...
اما همش جهل نیست، چه بسا خیلی افراد باسوادی که به خرافه‌های به شدت مسخره‌ای باور دارن؛ درست همونطور که دوستان گفتن.
گاهی خرافه برای این شکل میگیره که خلائی رو پر کنه.
مثلا میگن عدد سیزده بد شانسی میاره در صورتی که همه میدونیم اینطور نیست و موقعی که این خرافه ساخته شد شخص سازنده دنبال یه توجیه میگشته
حالا تو طی زمان به این خرافات شاخ و برگ داده شده...
و طبق عقاید و تفکرات مردم تغییر پیدا کرده و به شکل امروزیش رسیده.
البته اینکه مثلا چون طرف ناخوناشو بلند کرده بهش انگ بزنن به نظر من خرافه نیست بلکه عقیده و تفکر اشتباهه.
خرافه متفاوته با اینا...

امضا : pouneh

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
امضا : آبی پَرَست؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

ghatre

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
125
پسندها
2,992
امتیازها
16,633
مدال‌ها
11
بعضیا دانشگاه هم بری میگن شوهر گیر نیاورده واسه همین داره درس میخونه:/
مردم همیشه یه حرفی برا گفتن دارن. بعضیا‌ام میگن میره دانشگاه تا شوهر پیدا کنه!

امضا : ghatre

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
یا مثلا بعد دو سه سال بچه دار نشن میگن اها ببین چه مشکلی داره و بیشتر مشکلات رو هم به زن یعنی عروس نسبت میدن و تاسف انگیز ترین موضوعشم اینه که معمولا زن ها این چیزارو میگن اما خب زن‌هایی هم هستن که سطح فرهنگشون خیلی بالاست و اصلا اینطوری نیستن
آخه یکی نیست بگه شما چیکار دارین؟ اصلا اونا نمیخوان بچه دار بشن یا اصلا تو راست میگی بچه دار نمیشن، به تو چه؟:/
جزو یکی از بدترین اراجیف همینیه که گفتی!

امضا : آبی پَرَست؛

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,902
پسندها
7,873
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • مدیر
خوب کاری کردی
ایشالله کنکور اون چیزی که بخوام قبول بشم دهن این فک و فامیل رو ببندم ببینم چه عرض دیگه‌ای دارن :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: البته گاهی هم فکر و افکار منفی که واقعا روی روحیه آدم اثر میزاره میاد سراغم و ناامیدم میکنن از خوندن چون من نه تونستم کتاب کنکوری یا حتی آزمون و... بدم مثل خیلیا و فقط روی تلاش خودم و کتاب‌های درسیم هست.
جالبیش اینه دختر عمم که دو ساله پشت کنکوره ازش حمایت میکنن و اصلا اسم ازدواج رو نمیگن و میگن که اون میخواد درس بخونه دکتر بشه و فقط به من تیکه میندازن.
خیلی وقتا جوابشون رو دادم اما از یه جایی به بعد سلی کردم به حرفاشون محل ندم و رفت و آمدم رو باهاشون محدود کردم تا روم اثر منفی نذارن

امضا : Fateme Amade
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] _M_love

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر

AROOS MORDE

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
29

ارسالی‌ها
1,966
پسندها
23,548
امتیازها
44,573
مدال‌ها
26
  • مدیر
من همیشه به داداش کوچیکم میگم عیبی نداره اگه گریه کنی و بروز دادن این احساسات واقعا لازمه برای مردا
آفرین درسته البته نه همیشه، کنترل هم لازمه ولی نه اونطوری که اونا میگن اصلا گریه نکنه انقد که این قانون بی اساس رو تو جامعه جا انداختن دیگه مردا خجالتشون میگیره یه قطره اشک بریزن یا ابراز ناراحتی کنن بعدشم محکوم میشن به بی احساس بودن:| واقعا جالبه معلوم نیست این افراد با خودشون چند چندن اصن:/

امضا : AROOS MORDE
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.