نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,973
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
دوستان عزیز بعضی از شما دارید از موضوع تاپیک خارج می‌شوید

امضا : Hope

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
ایشالله کنکور اون چیزی که بخوام قبول بشم دهن این فک و فامیل رو ببندم ببینم چه عرض دیگه‌ای دارن :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: البته گاهی هم فکر و افکار منفی که واقعا روی روحیه آدم اثر میزاره میاد سراغم و ناامیدم میکنن از خوندن چون من نه تونستم کتاب کنکوری یا حتی آزمون و... بدم مثل خیلیا و فقط روی تلاش خودم و کتاب‌های درسیم هست.
جالبیش اینه دختر عمم که دو ساله پشت کنکوره ازش حمایت میکنن و اصلا اسم ازدواج رو نمیگن و میگن که اون میخواد درس بخونه دکتر بشه و فقط به من تیکه میندازن.
خیلی وقتا جوابشون رو دادم اما از یه جایی به بعد سلی کردم به حرفاشون محل ندم و رفت و آمدم رو باهاشون محدود کردم تا روم اثر منفی نذارن
ببین با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : آبی پَرَست؛

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,865
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
امضا : Hadiseh Shahbazi

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
اکثرا کسایی که سنشون بالاعه( منظورم پیرزن پیرمرداست) اعتقاد دارن که باید پسر به دنیا بیارن که به یه کاریشون بیاد. میگن دختر اول و آخر میره خونه‌ی شوهر پس به درد نمیخوره. در صورتی که پسر‌هم میره خونه‌ی زن:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:حتی یه بنده خدایی رو میشناسم که اسم اولین دخترش رو گذاشته بود کینه‌وس(یعنی دختر بسته!) و متاسفانه انگار این اعتقادات اشتباه هنوز هم ریشه کن نشده! باید فکر کرد که چطوری میشه این فرهنگ رو از بین برد. شاید اصلا همین اعتقادات بیجای قدیمی‌ها باعث شده برخی از دخترا حتی از مرد و پسر متنفر باشن! دیدم که میگم. یه سری دخترا‌ام میان سعی میکنن که با سرکوب کردن پسرا خودشونو بالا بکشن و بگن که اره پسرا هیچی نیستن...

امضا : Mahtab Rezayat

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,347
پسندها
25,497
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • مدیر
من به خاطر حرفای فامیل خود واقعی مو دفن کردم چون دهنشون بسته نمیشه!
خیلی بده..فامیل ما چون ما ساده بودیم و اهل تجملات نبودیم همه جا شایعه کردن ک ما اسیر بابامونیم..یا پدرمون تعصب الیکه..و میگفتن ما بدبختیم...در حالیکه بابام ازادی کامل و بهمون داده بود تا هر جور دوست داریم زندگی کنیم...الان زندگی خانواده ما از همشون بهتره..لااقل راصیم ک همونجور ک دوست داشتم زندگی کردم

امضا : حصار آبی

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر

آبی پَرَست؛

هنرمند انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
2,473
پسندها
34,166
امتیازها
64,873
مدال‌ها
43
برای اینکه گفتگومون از بحث خارج نشه چه خرافه ای بیشترین تاثیر رو تو زندگیتون داشته و چه عوارضی براتون داشته؟

امضا : آبی پَرَست؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
اوم خب مشخصه که منبع و منشأ خرافه از جهل عامه بلند شده...
اما همش جهل نیست، چه بسا خیلی افراد باسوادی که به خرافه‌های به شدت مسخره‌ای باور دارن؛ درست همونطور که دوستان گفتن.
گاهی خرافه برای این شکل میگیره که خلائی رو پر کنه.
مثلا میگن عدد سیزده بد شانسی میاره در صورتی که همه میدونیم اینطور نیست و موقعی که این خرافه ساخته شد شخص سازنده دنبال یه توجیه میگشته
حالا تو طی زمان به این خرافات شاخ و برگ داده شده...
و طبق عقاید و تفکرات مردم تغییر پیدا کرده و به شکل امروزیش رسیده.
البته اینکه مثلا چون طرف ناخوناشو بلند کرده بهش انگ بزنن به نظر من خرافه نیست بلکه عقیده و تفکر اشتباهه.
خرافه متفاوته با اینا...
نحس بودن یک عدد بین میلیون‌ها عدد...

امضا : reyhanabedini

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,847
پسندها
20,564
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • مدیر
چهار لایک دیگه تمام میشه چهار صد می‌ره!!!!

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,865
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
اکثرا کسایی که سنشون بالاعه( منظورم پیرزن پیرمرداست) اعتقاد دارن که باید پسر به دنیا بیارن که به یه کاریشون بیاد. میگن دختر اول و آخر میره خونه‌ی شوهر پس به درد نمیخوره. در صورتی که پسر‌هم میره خونه‌ی زن:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:حتی یه بنده خدایی رو میشناسم که اسم اولین دخترش رو گذاشته بود کینه‌وس(یعنی دختر بسته!) و متاسفانه انگار این اعتقادات اشتباه هنوز هم ریشه کن نشده! باید فکر کرد که چطوری میشه این فرهنگ رو از بین برد. شاید اصلا همین اعتقادات بیجای قدیمی‌ها باعث شده برخی از دخترا حتی از مرد و پسر متنفر باشن! دیدم که میگم. یه سری دخترا‌ام میان سعی میکنن که با سرکوب کردن پسرا خودشونو بالا بکشن و بگن که اره پسرا هیچی نیستن...

امضا : Hadiseh Shahbazi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.