m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #51 فلورا. گفت ترکیب پیالهای که در هم پیوست ترکیب طبایع چو به کام تو دمیست! کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمهٔ زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فروخواهی شد امضا : m.sina
فلورا. گفت ترکیب پیالهای که در هم پیوست ترکیب طبایع چو به کام تو دمیست! کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمهٔ زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فروخواهی شد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #52 m.sina گفت تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمهٔ زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فروخواهی شد کلیک کنید تا باز شود... دست تو ز جام می چرا بیکار است؟ میخور که زمانه دشمنی غدار است! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمهٔ زمزمی و گر آب حیات آخر به دل خاک فروخواهی شد کلیک کنید تا باز شود... دست تو ز جام می چرا بیکار است؟ میخور که زمانه دشمنی غدار است!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #53 فلورا. گفت دست تو ز جام می چرا بیکار است؟ میخور که زمانه دشمنی غدار است! کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت امضا : m.sina
فلورا. گفت دست تو ز جام می چرا بیکار است؟ میخور که زمانه دشمنی غدار است! کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #54 m.sina گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت امضا : فلورا.
m.sina گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #55 فلورا. گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت کلیک کنید تا باز شود... تا راه قلندری نپویی نشود رخساره بخون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان آزاد به ترک خود نگویی نشود امضا : m.sina
فلورا. گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت کلیک کنید تا باز شود... تا راه قلندری نپویی نشود رخساره بخون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان آزاد به ترک خود نگویی نشود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #56 m.sina گفت تا راه قلندری نپویی نشود رخساره بخون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان آزاد به ترک خود نگویی نشود کلیک کنید تا باز شود... در بند سر زلف نگاری بودهست این دسته که بر گردن او میبینی امضا : فلورا.
m.sina گفت تا راه قلندری نپویی نشود رخساره بخون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان آزاد به ترک خود نگویی نشود کلیک کنید تا باز شود... در بند سر زلف نگاری بودهست این دسته که بر گردن او میبینی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #57 فلورا. گفت در بند سر زلف نگاری بودهست این دسته که بر گردن او میبینی کلیک کنید تا باز شود... یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت در بند سر زلف نگاری بودهست این دسته که بر گردن او میبینی کلیک کنید تا باز شود... یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #58 m.sina گفت یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند کلیک کنید تا باز شود... دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست امضا : فلورا.
m.sina گفت یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک ش*ر..اب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما م**س.ت شدند کلیک کنید تا باز شود... دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #59 فلورا. گفت دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم امضا : m.sina
فلورا. گفت دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #60 m.sina گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم کلیک کنید تا باز شود... می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه بسیار بتابد و نیابد ما را! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم کلیک کنید تا باز شود... می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه بسیار بتابد و نیابد ما را!