m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,183 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #11 فلورا. گفت رو کـه در مملکت عشق سلیمانی تو دیو نفست اگر از وسوسه در فرمان شد! کلیک کنید تا باز شود... در عشق تو عقل سرنگون گشت جان نیز خلاصهٔ جنون گشت خود حال دلم چگونه گویم کان کار به جان رسیده چون گشت امضا : m.sina
فلورا. گفت رو کـه در مملکت عشق سلیمانی تو دیو نفست اگر از وسوسه در فرمان شد! کلیک کنید تا باز شود... در عشق تو عقل سرنگون گشت جان نیز خلاصهٔ جنون گشت خود حال دلم چگونه گویم کان کار به جان رسیده چون گشت
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #12 m.sina گفت در عشق تو عقل سرنگون گشت جان نیز خلاصهٔ جنون گشت خود حال دلم چگونه گویم کان کار به جان رسیده چون گشت کلیک کنید تا باز شود... تا درین زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت این جهان را ترک کن تا چون گذشتی زین جهان این جهانت گر نباشد آن جهانی باشدت! امضا : فلورا.
m.sina گفت در عشق تو عقل سرنگون گشت جان نیز خلاصهٔ جنون گشت خود حال دلم چگونه گویم کان کار به جان رسیده چون گشت کلیک کنید تا باز شود... تا درین زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت این جهان را ترک کن تا چون گذشتی زین جهان این جهانت گر نباشد آن جهانی باشدت!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,183 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #13 فلورا. گفت تا درین زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت این جهان را ترک کن تا چون گذشتی زین جهان این جهانت گر نباشد آن جهانی باشدت! کلیک کنید تا باز شود... تا سر زلف تو درهم میرود در جهان صد خون به یک دم میرود تا بدیدم زلف تو ای جان و دل دل ز دستم رفت و جان هم میرود امضا : m.sina
فلورا. گفت تا درین زندان فانی زندگانی باشدت کنج عزلت گیر تا گنج معانی باشدت این جهان را ترک کن تا چون گذشتی زین جهان این جهانت گر نباشد آن جهانی باشدت! کلیک کنید تا باز شود... تا سر زلف تو درهم میرود در جهان صد خون به یک دم میرود تا بدیدم زلف تو ای جان و دل دل ز دستم رفت و جان هم میرود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #14 m.sina گفت تا سر زلف تو درهم میرود در جهان صد خون به یک دم میرود تا بدیدم زلف تو ای جان و دل دل ز دستم رفت و جان هم میرود کلیک کنید تا باز شود... دوست چو جبار بود هیچ شکستی نداشت گفت شکست آورید ما به شکست آمدیم! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا سر زلف تو درهم میرود در جهان صد خون به یک دم میرود تا بدیدم زلف تو ای جان و دل دل ز دستم رفت و جان هم میرود کلیک کنید تا باز شود... دوست چو جبار بود هیچ شکستی نداشت گفت شکست آورید ما به شکست آمدیم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,183 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #15 فلورا. گفت دوست چو جبار بود هیچ شکستی نداشت گفت شکست آورید ما به شکست آمدیم! کلیک کنید تا باز شود... میل درکش روی آن دلبر ببین عقل گم کن نور آن جوهر ببین روح را در سر او حیران نگر عقل را در کار او مضطر ببین امضا : m.sina
فلورا. گفت دوست چو جبار بود هیچ شکستی نداشت گفت شکست آورید ما به شکست آمدیم! کلیک کنید تا باز شود... میل درکش روی آن دلبر ببین عقل گم کن نور آن جوهر ببین روح را در سر او حیران نگر عقل را در کار او مضطر ببین
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #16 m.sina گفت میل درکش روی آن دلبر ببین عقل گم کن نور آن جوهر ببین روح را در سر او حیران نگر عقل را در کار او مضطر ببین کلیک کنید تا باز شود... ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک تو باری به نقد ساخته ی کار باش! امضا : فلورا.
m.sina گفت میل درکش روی آن دلبر ببین عقل گم کن نور آن جوهر ببین روح را در سر او حیران نگر عقل را در کار او مضطر ببین کلیک کنید تا باز شود... ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک تو باری به نقد ساخته ی کار باش!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,183 امتیازها 35,773 مدالها 16 12/9/22 #17 فلورا. گفت ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک تو باری به نقد ساخته ی کار باش! کلیک کنید تا باز شود... شمع رویت ختم زیبایی بس است عالمی پروانه سودایی بس است چشم بر روی تو دارم از جهان گر سوی من چشم بگشایی بس است امضا : m.sina
فلورا. گفت ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک تو باری به نقد ساخته ی کار باش! کلیک کنید تا باز شود... شمع رویت ختم زیبایی بس است عالمی پروانه سودایی بس است چشم بر روی تو دارم از جهان گر سوی من چشم بگشایی بس است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/9/22 #18 m.sina گفت شمع رویت ختم زیبایی بس است عالمی پروانه سودایی بس است چشم بر روی تو دارم از جهان گر سوی من چشم بگشایی بس است کلیک کنید تا باز شود... تو که بر روبه مسکین بدری پوست چو سگ عنکبوتانه کجا پرده احرار کنی این همه دانی و کارت همه بی وجه بود خود ستم کم کن اگر منع ستمکار کنی!! امضا : فلورا.
m.sina گفت شمع رویت ختم زیبایی بس است عالمی پروانه سودایی بس است چشم بر روی تو دارم از جهان گر سوی من چشم بگشایی بس است کلیک کنید تا باز شود... تو که بر روبه مسکین بدری پوست چو سگ عنکبوتانه کجا پرده احرار کنی این همه دانی و کارت همه بی وجه بود خود ستم کم کن اگر منع ستمکار کنی!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,183 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/9/22 #19 فلورا. گفت تو که بر روبه مسکین بدری پوست چو سگ عنکبوتانه کجا پرده احرار کنی این همه دانی و کارت همه بی وجه بود خود ستم کم کن اگر منع ستمکار کنی!! کلیک کنید تا باز شود... یک شرر از عین عشق دوش پدیدار شد طای طریقت بتافت عقل نگونسار شد مرغ دلم همچو باد گرد دو عالم بگشت هرچه نه از عشق بود از همه بیزار شد امضا : m.sina
فلورا. گفت تو که بر روبه مسکین بدری پوست چو سگ عنکبوتانه کجا پرده احرار کنی این همه دانی و کارت همه بی وجه بود خود ستم کم کن اگر منع ستمکار کنی!! کلیک کنید تا باز شود... یک شرر از عین عشق دوش پدیدار شد طای طریقت بتافت عقل نگونسار شد مرغ دلم همچو باد گرد دو عالم بگشت هرچه نه از عشق بود از همه بیزار شد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 20/9/22 #20 m.sina گفت یک شرر از عین عشق دوش پدیدار شد طای طریقت بتافت عقل نگونسار شد مرغ دلم همچو باد گرد دو عالم بگشت هرچه نه از عشق بود از همه بیزار شد کلیک کنید تا باز شود... دیده ی جان روی او تا بنبیند عیان در طلب روی او روی به دیوار باش ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش! امضا : فلورا.
m.sina گفت یک شرر از عین عشق دوش پدیدار شد طای طریقت بتافت عقل نگونسار شد مرغ دلم همچو باد گرد دو عالم بگشت هرچه نه از عشق بود از همه بیزار شد کلیک کنید تا باز شود... دیده ی جان روی او تا بنبیند عیان در طلب روی او روی به دیوار باش ناحیت دل گرفت لشگر غوغای نفس پس تو اگر عاشقی عاشق هشیار باش!