فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,150 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 نویسنده موضوع #1 با تو وفا کردم تا به تنم جان بود عشق و وفاداری با تو چه دارد امضا : فاطمه مقدم
م معصومه.بانو نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 20 امتیازها 33 16/8/22 #2 فاطمه مقدم گفت با تو وفا کردم تا به تنم جان بود عشق و وفاداری با تو چه دارد کلیک کنید تا باز شود... دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم تا هستم
فاطمه مقدم گفت با تو وفا کردم تا به تنم جان بود عشق و وفاداری با تو چه دارد کلیک کنید تا باز شود... دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم تا هستم
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,150 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 نویسنده موضوع #3 معصومه.بانو گفت دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم تا هستم کلیک کنید تا باز شود... مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز امضا : فاطمه مقدم
معصومه.بانو گفت دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم تا هستم کلیک کنید تا باز شود... مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز
م معصومه.بانو نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 20 امتیازها 33 16/8/22 #4 فاطمه مقدم گفت مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز کلیک کنید تا باز شود... زان می که در شبهای غم بارد فروغ صبحدم غافل کند از بیش و کم فارغ ز تشویشم کند
فاطمه مقدم گفت مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز کلیک کنید تا باز شود... زان می که در شبهای غم بارد فروغ صبحدم غافل کند از بیش و کم فارغ ز تشویشم کند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #5 معصومه.بانو گفت زان می که در شبهای غم بارد فروغ صبحدم غافل کند از بیش و کم فارغ ز تشویشم کند کلیک کنید تا باز شود... دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم! امضا : فلورا.
معصومه.بانو گفت زان می که در شبهای غم بارد فروغ صبحدم غافل کند از بیش و کم فارغ ز تشویشم کند کلیک کنید تا باز شود... دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #6 فلورا. گفت دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم! کلیک کنید تا باز شود... مرغ خونین ترانه را مانم صید بیآب و دانه را مانم آتشینم ولیک بیاثرم ناله عاشقانه را مانم امضا : m.sina
فلورا. گفت دلم از غم خونین است روش بختم این است از جام غم مستم دشمن میپرستم! کلیک کنید تا باز شود... مرغ خونین ترانه را مانم صید بیآب و دانه را مانم آتشینم ولیک بیاثرم ناله عاشقانه را مانم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #7 m.sina گفت مرغ خونین ترانه را مانم صید بیآب و دانه را مانم آتشینم ولیک بیاثرم ناله عاشقانه را مانم کلیک کنید تا باز شود... من ز فراقت ناله کنم تا کی تو و می چون لاله کشیدنها من و چون گل جامه دریدنها به رقیبان خواری دیدنها! امضا : فلورا.
m.sina گفت مرغ خونین ترانه را مانم صید بیآب و دانه را مانم آتشینم ولیک بیاثرم ناله عاشقانه را مانم کلیک کنید تا باز شود... من ز فراقت ناله کنم تا کی تو و می چون لاله کشیدنها من و چون گل جامه دریدنها به رقیبان خواری دیدنها!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #8 فلورا. گفت من ز فراقت ناله کنم تا کی تو و می چون لاله کشیدنها من و چون گل جامه دریدنها به رقیبان خواری دیدنها! کلیک کنید تا باز شود... اشکم ولی به پای عزیزان چکیده ام خارم ولی به سایه گل آرمیده ام با یاد رنگ و بوی تو ای نو بهار عشق همچون بنفشه سر به گریبان کشیده ام امضا : m.sina
فلورا. گفت من ز فراقت ناله کنم تا کی تو و می چون لاله کشیدنها من و چون گل جامه دریدنها به رقیبان خواری دیدنها! کلیک کنید تا باز شود... اشکم ولی به پای عزیزان چکیده ام خارم ولی به سایه گل آرمیده ام با یاد رنگ و بوی تو ای نو بهار عشق همچون بنفشه سر به گریبان کشیده ام
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #9 m.sina گفت اشکم ولی به پای عزیزان چکیده ام خارم ولی به سایه گل آرمیده ام با یاد رنگ و بوی تو ای نو بهار عشق همچون بنفشه سر به گریبان کشیده ام کلیک کنید تا باز شود... مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز امضا : فلورا.
m.sina گفت اشکم ولی به پای عزیزان چکیده ام خارم ولی به سایه گل آرمیده ام با یاد رنگ و بوی تو ای نو بهار عشق همچون بنفشه سر به گریبان کشیده ام کلیک کنید تا باز شود... مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #10 فلورا. گفت مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز کلیک کنید تا باز شود... زندگی بر دوش ما بار گرانی بیش نیست عمر جاویدان عذاب جاودانی بیش نیست لاله بزم آرای گلچین گشت و گل دمساز خار زین گلستان بهره بلبل فغانی بیش نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت مهر تو دارم باز بکن ای گل با من هر چه توانی ناز کز عشقت میسوزم باز کلیک کنید تا باز شود... زندگی بر دوش ما بار گرانی بیش نیست عمر جاویدان عذاب جاودانی بیش نیست لاله بزم آرای گلچین گشت و گل دمساز خار زین گلستان بهره بلبل فغانی بیش نیست