D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 7/8/23 #51 m.sina گفت آن گرد شتابنده که در دامن صحراست گوید چه نشینی که سواران همه رفتند کلیک کنید تا باز شود... آن کسی را که تو میجویی کی خیال تو به سر دارد بس کن این ناله و زاری را بس کن او یار دگر دارد
m.sina گفت آن گرد شتابنده که در دامن صحراست گوید چه نشینی که سواران همه رفتند کلیک کنید تا باز شود... آن کسی را که تو میجویی کی خیال تو به سر دارد بس کن این ناله و زاری را بس کن او یار دگر دارد
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #52 این تطاول که کشید از غم هجران بلبل تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد امضا : FakhTeh
Anahel_Panah نو ورود سطح 0 ارسالیها 1 پسندها 3 امتیازها 0 8/8/23 #53 اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/8/23 #54 FakhTeh گفت این تطاول که کشید از غم هجران بلبل تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد کلیک کنید تا باز شود... ای دل اگرت طاقت غم نیست برو آوارهٔ عشق چون تو کم نیست برو ای جان تو بیا اگر نخواهی ترسیدبرو میترسی کار تو هم نیست برو امضا : m.sina
FakhTeh گفت این تطاول که کشید از غم هجران بلبل تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد کلیک کنید تا باز شود... ای دل اگرت طاقت غم نیست برو آوارهٔ عشق چون تو کم نیست برو ای جان تو بیا اگر نخواهی ترسیدبرو میترسی کار تو هم نیست برو
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 9/8/23 #55 m.sina گفت ای دل اگرت طاقت غم نیست برو آوارهٔ عشق چون تو کم نیست برو ای جان تو بیا اگر نخواهی ترسیدبرو میترسی کار تو هم نیست برو کلیک کنید تا باز شود... از همه سوی جهان جلوه او میبینم جلوه اوست جهان کز همه سو میبینم امضا : مارینا آروین
m.sina گفت ای دل اگرت طاقت غم نیست برو آوارهٔ عشق چون تو کم نیست برو ای جان تو بیا اگر نخواهی ترسیدبرو میترسی کار تو هم نیست برو کلیک کنید تا باز شود... از همه سوی جهان جلوه او میبینم جلوه اوست جهان کز همه سو میبینم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #56 مارینا آروین گفت از همه سوی جهان جلوه او میبینم جلوه اوست جهان کز همه سو میبینم کلیک کنید تا باز شود... اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چون من سر در گریبان کن گریبان عالمی دارد امضا : m.sina
مارینا آروین گفت از همه سوی جهان جلوه او میبینم جلوه اوست جهان کز همه سو میبینم کلیک کنید تا باز شود... اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چون من سر در گریبان کن گریبان عالمی دارد
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #57 اول قصه هر عشق کمی تکراریست آخر قصه فرهاد شنیدن دارد امضا : Tara Motlagh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #58 Tara Motlagh گفت اول قصه هر عشق کمی تکراریست آخر قصه فرهاد شنیدن دارد کلیک کنید تا باز شود... این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیدهام این بار من یک بارگی از عافیت ببریدهام دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت اول قصه هر عشق کمی تکراریست آخر قصه فرهاد شنیدن دارد کلیک کنید تا باز شود... این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیدهام این بار من یک بارگی از عافیت ببریدهام دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #59 ای شیر سرافراز زبردست خدا ای تیر شهاب ثاقب شست خدا آزادم کن ز دست این بیدستان دست من و دامن تو ای دست خدا امضا : FakhTeh
ای شیر سرافراز زبردست خدا ای تیر شهاب ثاقب شست خدا آزادم کن ز دست این بیدستان دست من و دامن تو ای دست خدا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #60 FakhTeh گفت ای شیر سرافراز زبردست خدا ای تیر شهاب ثاقب شست خدا آزادم کن ز دست این بیدستان دست من و دامن تو ای دست خدا کلیک کنید تا باز شود... اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد ستم از غمزه میاموز که در مذهب عشق هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد امضا : m.sina
FakhTeh گفت ای شیر سرافراز زبردست خدا ای تیر شهاب ثاقب شست خدا آزادم کن ز دست این بیدستان دست من و دامن تو ای دست خدا کلیک کنید تا باز شود... اشک خونین بنمودم به طبیبان گفتند درد عشق است و جگرسوز دوایی دارد ستم از غمزه میاموز که در مذهب عشق هر عمل اجری و هر کرده جزایی دارد