m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/11/23 #51 ملکه جهنمی❄ گفت زاهد ظاهر پرست از حال ما اگاه نیست در حق ما هرچه گوید چای هیچ اکراه نیست کلیک کنید تا باز شود... زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت زاهد ظاهر پرست از حال ما اگاه نیست در حق ما هرچه گوید چای هیچ اکراه نیست کلیک کنید تا باز شود... زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 21/11/23 #52 زندگی کردن من مردن تدریجی بود هرچه جان کند تنم عمرحسابش کردم امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #53 ز خاک سر کویت خالی نشوم یک شب گر بر سر هر سنگی حالی عسسی باشد ز آنجا که توئی تا من صد ساله ره است الحق ز اینجا که منم تا تو منزل نفسی باشد امضا : m.sina
ز خاک سر کویت خالی نشوم یک شب گر بر سر هر سنگی حالی عسسی باشد ز آنجا که توئی تا من صد ساله ره است الحق ز اینجا که منم تا تو منزل نفسی باشد
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 12/4/24 #54 m.sina گفت ز خاک سر کویت خالی نشوم یک شب گر بر سر هر سنگی حالی عسسی باشد ز آنجا که توئی تا من صد ساله ره است الحق ز اینجا که منم تا تو منزل نفسی باشد کلیک کنید تا باز شود... زخم تبرت مانده ولی جای شکایت شادم که نگه داشتهام از تو نشانه امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت ز خاک سر کویت خالی نشوم یک شب گر بر سر هر سنگی حالی عسسی باشد ز آنجا که توئی تا من صد ساله ره است الحق ز اینجا که منم تا تو منزل نفسی باشد کلیک کنید تا باز شود... زخم تبرت مانده ولی جای شکایت شادم که نگه داشتهام از تو نشانه
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/4/24 #55 زندگی در بندوقید رسم عادت مردن است دست، دستِ توست، بشکن این طلسم ننگ را امضا : بَهآرنارنج
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #56 بَهآرنارنج گفت زندگی در بندوقید رسم عادت مردن است دست، دستِ توست، بشکن این طلسم ننگ را کلیک کنید تا باز شود... زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم چون شکست آیینه،حیرت صد برابر میشود بیسبب خود را شکستم تا ببینم چیستم امضا : m.sina
بَهآرنارنج گفت زندگی در بندوقید رسم عادت مردن است دست، دستِ توست، بشکن این طلسم ننگ را کلیک کنید تا باز شود... زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم چون شکست آیینه،حیرت صد برابر میشود بیسبب خود را شکستم تا ببینم چیستم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #57 m.sina گفت زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم چون شکست آیینه،حیرت صد برابر میشود بیسبب خود را شکستم تا ببینم چیستم کلیک کنید تا باز شود... از گوشه گوشه فرو می ریزم و عطر تو رسوایم می کند امضا : فلورا.
m.sina گفت زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن میزیستم چون شکست آیینه،حیرت صد برابر میشود بیسبب خود را شکستم تا ببینم چیستم کلیک کنید تا باز شود... از گوشه گوشه فرو می ریزم و عطر تو رسوایم می کند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #58 فلورا. گفت از گوشه گوشه فرو می ریزم و عطر تو رسوایم می کند کلیک کنید تا باز شود... زمین گوئی به پیش پای عشق است کفی افلاک از دریای عشق است ز اول تا به آخر آنچه بینی به بازار جهان سودای عشق است امضا : m.sina
فلورا. گفت از گوشه گوشه فرو می ریزم و عطر تو رسوایم می کند کلیک کنید تا باز شود... زمین گوئی به پیش پای عشق است کفی افلاک از دریای عشق است ز اول تا به آخر آنچه بینی به بازار جهان سودای عشق است
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/5/24 #59 m.sina گفت زمین گوئی به پیش پای عشق است کفی افلاک از دریای عشق است ز اول تا به آخر آنچه بینی به بازار جهان سودای عشق است کلیک کنید تا باز شود... زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان
m.sina گفت زمین گوئی به پیش پای عشق است کفی افلاک از دریای عشق است ز اول تا به آخر آنچه بینی به بازار جهان سودای عشق است کلیک کنید تا باز شود... زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #60 Delaram*☆♡ گفت زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان کلیک کنید تا باز شود... زین گونه چو در مشق جنون حلقه چو نونم فرداست که سر حلقه ارباب جنونم بار دلم از کوه فزونست عجب نیست گر خم شود از بار چنین قد چو نونم امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت زندگی باید کرد گاه با تلخی راه گاه با یک گل سرخ گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید درمیان باران گاه باید خندید با غمی بی پایان کلیک کنید تا باز شود... زین گونه چو در مشق جنون حلقه چو نونم فرداست که سر حلقه ارباب جنونم بار دلم از کوه فزونست عجب نیست گر خم شود از بار چنین قد چو نونم