ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #21 صـبـحـدم بـاش کـه چـون غـنـچه دلی بگشائی شــیــوه تــنــگ غــروبــســت گــلــو بــفـشـردن امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #22 mehrabeh گفت صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم کلیک کنید تا باز شود... صنما تو همچو شیری من اسیر تو چو آهو به جهان کی دید صیدی که بترسد از رهایی صنما هوای ما کن طلب رضای ما کن که ز بحر و کان شنیدم که تو معدن عطایی امضا : m.sina
mehrabeh گفت صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم کلیک کنید تا باز شود... صنما تو همچو شیری من اسیر تو چو آهو به جهان کی دید صیدی که بترسد از رهایی صنما هوای ما کن طلب رضای ما کن که ز بحر و کان شنیدم که تو معدن عطایی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/9/23 #23 m.sina گفت صنما تو همچو شیری من اسیر تو چو آهو به جهان کی دید صیدی که بترسد از رهایی صنما هوای ما کن طلب رضای ما کن که ز بحر و کان شنیدم که تو معدن عطایی کلیک کنید تا باز شود... صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست بیار نفحه ای از گیسوی معنبر دوست
m.sina گفت صنما تو همچو شیری من اسیر تو چو آهو به جهان کی دید صیدی که بترسد از رهایی صنما هوای ما کن طلب رضای ما کن که ز بحر و کان شنیدم که تو معدن عطایی کلیک کنید تا باز شود... صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست بیار نفحه ای از گیسوی معنبر دوست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #24 mehrabeh گفت صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست بیار نفحه ای از گیسوی معنبر دوست کلیک کنید تا باز شود... صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی امضا : m.sina
mehrabeh گفت صبا اگر گذری افتدت به کشور دوست بیار نفحه ای از گیسوی معنبر دوست کلیک کنید تا باز شود... صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/9/23 #25 m.sina گفت صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی کلیک کنید تا باز شود... صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه وبیابان تو داده ای مارا
m.sina گفت صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی کلیک کنید تا باز شود... صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه وبیابان تو داده ای مارا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/9/23 #26 mehrabeh گفت صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه وبیابان تو داده ای مارا کلیک کنید تا باز شود... صبر پرید از دلم عقل گریخت از سرم تا به کجا کشد مرا مستی بیامان تو شیر سیاه عشق تو میکند استخوان من نی تو ضمان من بدی پس چه شد این ضمان تو امضا : m.sina
mehrabeh گفت صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه وبیابان تو داده ای مارا کلیک کنید تا باز شود... صبر پرید از دلم عقل گریخت از سرم تا به کجا کشد مرا مستی بیامان تو شیر سیاه عشق تو میکند استخوان من نی تو ضمان من بدی پس چه شد این ضمان تو
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/9/23 #27 m.sina گفت صبر پرید از دلم عقل گریخت از سرم تا به کجا کشد مرا مستی بیامان تو شیر سیاه عشق تو میکند استخوان من نی تو ضمان من بدی پس چه شد این ضمان تو کلیک کنید تا باز شود... صبا زمنزل جانان گذر دریغ مدار وز او به عاشق بی دل خبر دریغ مدار
m.sina گفت صبر پرید از دلم عقل گریخت از سرم تا به کجا کشد مرا مستی بیامان تو شیر سیاه عشق تو میکند استخوان من نی تو ضمان من بدی پس چه شد این ضمان تو کلیک کنید تا باز شود... صبا زمنزل جانان گذر دریغ مدار وز او به عاشق بی دل خبر دریغ مدار
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #28 mehrabeh گفت صبا زمنزل جانان گذر دریغ مدار وز او به عاشق بی دل خبر دریغ مدار کلیک کنید تا باز شود... صــحــبــت پــیــر خــرابــات تــو دریـافـتـه ام روحـم از صـحـبـت این پیر جوان خواهد بود امضا : ملکه جهنمی❄
mehrabeh گفت صبا زمنزل جانان گذر دریغ مدار وز او به عاشق بی دل خبر دریغ مدار کلیک کنید تا باز شود... صــحــبــت پــیــر خــرابــات تــو دریـافـتـه ام روحـم از صـحـبـت این پیر جوان خواهد بود
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #29 ملکه جهنمی❄ گفت صــحــبــت پــیــر خــرابــات تــو دریـافـتـه ام روحـم از صـحـبـت این پیر جوان خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا بکجا
ملکه جهنمی❄ گفت صــحــبــت پــیــر خــرابــات تــو دریـافـتـه ام روحـم از صـحـبـت این پیر جوان خواهد بود کلیک کنید تا باز شود... صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا بکجا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #30 mehrabeh گفت صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا بکجا کلیک کنید تا باز شود... صحرا وباغ و خانه ندانم کجا خوش است هرجا خیال روی تو باشد مرا خوش است در دوزخ ار خیال توام همنشین بود یاد بهشت می نکنم بس که جا خوشست امضا : m.sina
mehrabeh گفت صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا بکجا کلیک کنید تا باز شود... صحرا وباغ و خانه ندانم کجا خوش است هرجا خیال روی تو باشد مرا خوش است در دوزخ ار خیال توام همنشین بود یاد بهشت می نکنم بس که جا خوشست