m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/12/23 #51 ملکه جهنمی❄ گفت نگردد شاخکی بی بن برومند ز او سعی و عمل باید ز من پند کلیک کنید تا باز شود... نه تخت جم، نه ملک سلیمانم آرزوست راهی به خلوت دل جانانم آرزوست چندین هزار دیده حیرانم آرزوست دیگر نظاره رخ جانانم آرزوست امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نگردد شاخکی بی بن برومند ز او سعی و عمل باید ز من پند کلیک کنید تا باز شود... نه تخت جم، نه ملک سلیمانم آرزوست راهی به خلوت دل جانانم آرزوست چندین هزار دیده حیرانم آرزوست دیگر نظاره رخ جانانم آرزوست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 18/12/23 #52 m.sina گفت نه تخت جم، نه ملک سلیمانم آرزوست راهی به خلوت دل جانانم آرزوست چندین هزار دیده حیرانم آرزوست دیگر نظاره رخ جانانم آرزوست کلیک کنید تا باز شود... نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت نه تخت جم، نه ملک سلیمانم آرزوست راهی به خلوت دل جانانم آرزوست چندین هزار دیده حیرانم آرزوست دیگر نظاره رخ جانانم آرزوست کلیک کنید تا باز شود... نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/12/23 #53 ملکه جهنمی❄ گفت نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی کلیک کنید تا باز شود... نیست یاری تا بگویم راز خویش ناله پنهان کرده ام در ساز خویش چنگ اندوهم خدا را زخمه ای زخمه ای تا برکشم آواز خویش امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی کلیک کنید تا باز شود... نیست یاری تا بگویم راز خویش ناله پنهان کرده ام در ساز خویش چنگ اندوهم خدا را زخمه ای زخمه ای تا برکشم آواز خویش
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 18/12/23 #54 نه طریق دوستانست و نه شرط مهربانی که ز دوستی بمیریم و تو را خبر نباشد امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/12/23 #55 ملکه جهنمی❄ گفت نه طریق دوستانست و نه شرط مهربانی که ز دوستی بمیریم و تو را خبر نباشد کلیک کنید تا باز شود... نامدی دوش و دلم تنگ شد از تنهایی چه شود کز دلم امروز گره بگشایی ور تو آیی نشود چارهٔ تنهایی من که من از خوبش روم چون تو ز در بازآیی امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نه طریق دوستانست و نه شرط مهربانی که ز دوستی بمیریم و تو را خبر نباشد کلیک کنید تا باز شود... نامدی دوش و دلم تنگ شد از تنهایی چه شود کز دلم امروز گره بگشایی ور تو آیی نشود چارهٔ تنهایی من که من از خوبش روم چون تو ز در بازآیی
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 18/12/23 #56 m.sina گفت نامدی دوش و دلم تنگ شد از تنهایی چه شود کز دلم امروز گره بگشایی ور تو آیی نشود چارهٔ تنهایی من که من از خوبش روم چون تو ز در بازآیی کلیک کنید تا باز شود... نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت نامدی دوش و دلم تنگ شد از تنهایی چه شود کز دلم امروز گره بگشایی ور تو آیی نشود چارهٔ تنهایی من که من از خوبش روم چون تو ز در بازآیی کلیک کنید تا باز شود... نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/12/23 #57 ملکه جهنمی❄ گفت نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی کلیک کنید تا باز شود... ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر به کوی فلان کن در آن زمان که تو دانی کلیک کنید تا باز شود... ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق برو ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 18/12/23 #58 نــدار عــشــقــم و بــا دل سـر قـمـارم نـیـسـت کـه تـاب و طـاقـت آن مـسـتـی و خـمـارم نـیست امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/12/23 #59 ملکه جهنمی❄ گفت نــدار عــشــقــم و بــا دل سـر قـمـارم نـیـسـت کـه تـاب و طـاقـت آن مـسـتـی و خـمـارم نـیست کلیک کنید تا باز شود... نمی آيد به چشمم هيچکس غير از تو اين يعنی به لطف عشق تمرين می کنم يکتاپرستی را شکوه آبشاران با غرور کوهساران گفت فرافتادن ما آبرو بخشيد پستی را امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت نــدار عــشــقــم و بــا دل سـر قـمـارم نـیـسـت کـه تـاب و طـاقـت آن مـسـتـی و خـمـارم نـیست کلیک کنید تا باز شود... نمی آيد به چشمم هيچکس غير از تو اين يعنی به لطف عشق تمرين می کنم يکتاپرستی را شکوه آبشاران با غرور کوهساران گفت فرافتادن ما آبرو بخشيد پستی را
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,866 پسندها 16,613 امتیازها 44,373 مدالها 20 20/12/23 #60 نفس برآمد و کام از تو بر نمیآید فغان که بخت من از خواب در نمیآید امضا : ملکه جهنمی❄