(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 22/7/20 #641 fateme donya گفت چونان به ابری پر خشم او رفت به سوی بالین سر را به بالینش او بگذاشت با چشم خونین وحید کلیک کنید تا باز شود... شد از آن باران یکی برقی پدید زد شراری در دل مرد وحید آذرخش
fateme donya گفت چونان به ابری پر خشم او رفت به سوی بالین سر را به بالینش او بگذاشت با چشم خونین وحید کلیک کنید تا باز شود... شد از آن باران یکی برقی پدید زد شراری در دل مرد وحید آذرخش
_MAEDEH_ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 255 پسندها 4,413 امتیازها 23,673 مدالها 14 22/7/20 #642 (فاطمه1381) گفت شد از آن باران یکی برقی پدید زد شراری در دل مرد وحید آذرخش کلیک کنید تا باز شود... ابری رسید و ما دیده فرو بستیم ظلمت شکافت زهره را دیدیم و به ستیغ برآمدیم آذرخشی فرود آمد و ما را در نیایش فرو دید وهم امضا : _MAEDEH_
(فاطمه1381) گفت شد از آن باران یکی برقی پدید زد شراری در دل مرد وحید آذرخش کلیک کنید تا باز شود... ابری رسید و ما دیده فرو بستیم ظلمت شکافت زهره را دیدیم و به ستیغ برآمدیم آذرخشی فرود آمد و ما را در نیایش فرو دید وهم
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 22/7/20 #643 ❌رویـای شنـی❌ گفت ابری رسید و ما دیده فرو بستیم ظلمت شکافت زهره را دیدیم و به ستیغ برآمدیم آذرخشی فرود آمد و ما را در نیایش فرو دید وهم کلیک کنید تا باز شود... بگرفت کار حسنت چون عشق من کمالی خوش باش زان که نبود این هر دو را زوالی در وهم مینگنجد کاندر تصور عقل آید به هیچ معنی زین خوبتر مثالی درمان درد
❌رویـای شنـی❌ گفت ابری رسید و ما دیده فرو بستیم ظلمت شکافت زهره را دیدیم و به ستیغ برآمدیم آذرخشی فرود آمد و ما را در نیایش فرو دید وهم کلیک کنید تا باز شود... بگرفت کار حسنت چون عشق من کمالی خوش باش زان که نبود این هر دو را زوالی در وهم مینگنجد کاندر تصور عقل آید به هیچ معنی زین خوبتر مثالی درمان درد
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 23/7/20 #644 (فاطمه1381) گفت بگرفت کار حسنت چون عشق من کمالی خوش باش زان که نبود این هر دو را زوالی در وهم مینگنجد کاندر تصور عقل آید به هیچ معنی زین خوبتر مثالی درمان درد کلیک کنید تا باز شود... دردی دارم که بی درمان نیست درمان دردم فقط آغوش تو است آغوش آخرین ویرایش 23/7/20 امضا : •серо•
(فاطمه1381) گفت بگرفت کار حسنت چون عشق من کمالی خوش باش زان که نبود این هر دو را زوالی در وهم مینگنجد کاندر تصور عقل آید به هیچ معنی زین خوبتر مثالی درمان درد کلیک کنید تا باز شود... دردی دارم که بی درمان نیست درمان دردم فقط آغوش تو است آغوش
A ABCDEFGH کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 458 پسندها 5,119 امتیازها 22,873 مدالها 14 23/7/20 #645 Yamor aran گفت دردی دارم که بی درمان نیست درمان دردم فقط آغوش تو است کلیک کنید تا باز شود... آغوش به جز آغوش تو هرگز، برایم نوش دارو نیست نهنگی خسته می فهمد، نوازش های ساحل را...! #رسول_مختاری_پور نفر بعدی: ماه/ مهتاب آخرین ویرایش 23/7/20
Yamor aran گفت دردی دارم که بی درمان نیست درمان دردم فقط آغوش تو است کلیک کنید تا باز شود... آغوش به جز آغوش تو هرگز، برایم نوش دارو نیست نهنگی خسته می فهمد، نوازش های ساحل را...! #رسول_مختاری_پور نفر بعدی: ماه/ مهتاب
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 24/7/20 #646 عایشه_جان گفت آغوش به جز آغوش تو هرگز، برایم نوش دارو نیست نهنگی خسته می فهمد، نوازش های ساحل را...! #رسول_مختاری_پور نفر بعدی: ماه/ مهتاب کلیک کنید تا باز شود... دیشب، با خیال روی تو، شعری از مهتاب سرودم شعری از ستاره باران هوای تو سرودم از نگاهت، از صدایت، از تو و چشم سیاهت، شعری با صدای غمبارت سرودم بارالها
عایشه_جان گفت آغوش به جز آغوش تو هرگز، برایم نوش دارو نیست نهنگی خسته می فهمد، نوازش های ساحل را...! #رسول_مختاری_پور نفر بعدی: ماه/ مهتاب کلیک کنید تا باز شود... دیشب، با خیال روی تو، شعری از مهتاب سرودم شعری از ستاره باران هوای تو سرودم از نگاهت، از صدایت، از تو و چشم سیاهت، شعری با صدای غمبارت سرودم بارالها
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,460 پسندها 15,091 امتیازها 44,373 مدالها 20 25/7/20 #647 (فاطمه1381) گفت دیشب، با خیال روی تو، شعری از مهتاب سرودم شعری از ستاره باران هوای تو سرودم از نگاهت، از صدایت، از تو و چشم سیاهت، شعری با صدای غمبارت سرودم بارالها کلیک کنید تا باز شود... بارالها مرگ نازک کن و زندی سیره دل خودت خو بینی ساعتی صد با رهی ایمیره دل باده امضا : ملکه جهنمی❄
(فاطمه1381) گفت دیشب، با خیال روی تو، شعری از مهتاب سرودم شعری از ستاره باران هوای تو سرودم از نگاهت، از صدایت، از تو و چشم سیاهت، شعری با صدای غمبارت سرودم بارالها کلیک کنید تا باز شود... بارالها مرگ نازک کن و زندی سیره دل خودت خو بینی ساعتی صد با رهی ایمیره دل باده
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 25/7/20 #648 بیتا صادقی گفت بارالها مرگ نازک کن و زندی سیره دل خودت خو بینی ساعتی صد با رهی ایمیره دل باده کلیک کنید تا باز شود... صبح است ساقیا قدحی پرشـراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ما را ز جام باده گلگون خراب کن ..... چشمه
بیتا صادقی گفت بارالها مرگ نازک کن و زندی سیره دل خودت خو بینی ساعتی صد با رهی ایمیره دل باده کلیک کنید تا باز شود... صبح است ساقیا قدحی پرشـراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ما را ز جام باده گلگون خراب کن ..... چشمه
Alie.Z مدیر بازنشسته سطح 6 ارسالیها 2,338 پسندها 6,275 امتیازها 30,973 مدالها 6 25/7/20 #649 (فاطمه1381) گفت صبح است ساقیا قدحی پرشـراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ما را ز جام باده گلگون خراب کن ..... چشمه کلیک کنید تا باز شود... راست بگو نهان مکن پشت به عاشقان مکن چشمه کجاست تا که من آب کشم سبو سبو در طلبم خیال تو دوش میان انجمن مینشناخت بنده را مینگریست رو به رو «مولانا» تُنگ امضا : Alie.Z
(فاطمه1381) گفت صبح است ساقیا قدحی پرشـراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ما را ز جام باده گلگون خراب کن ..... چشمه کلیک کنید تا باز شود... راست بگو نهان مکن پشت به عاشقان مکن چشمه کجاست تا که من آب کشم سبو سبو در طلبم خیال تو دوش میان انجمن مینشناخت بنده را مینگریست رو به رو «مولانا» تُنگ
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 25/7/20 #650 Alie.Z گفت راست بگو نهان مکن پشت به عاشقان مکن چشمه کجاست تا که من آب کشم سبو سبو در طلبم خیال تو دوش میان انجمن مینشناخت بنده را مینگریست رو به رو «مولانا» تُنگ کلیک کنید تا باز شود... ماهی قرمز من تنگ بلور جای تو نیست دل به دریا زدن مقصد توست خانه شیشه ای ات دریا نیست .... مَلِک
Alie.Z گفت راست بگو نهان مکن پشت به عاشقان مکن چشمه کجاست تا که من آب کشم سبو سبو در طلبم خیال تو دوش میان انجمن مینشناخت بنده را مینگریست رو به رو «مولانا» تُنگ کلیک کنید تا باز شود... ماهی قرمز من تنگ بلور جای تو نیست دل به دریا زدن مقصد توست خانه شیشه ای ات دریا نیست .... مَلِک