R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,250 امتیازها 64,873 مدالها 26 26/6/20 محروم #631 Nora⸙ گفت ای رشک ماه و مشتری با ما و پنهان چون پری خوش خوش کشانم می بری آخر نگویی تا کجا جفا کلیک کنید تا باز شود... جفا کاری و عقلم می بری جانانه ی من دل بیچاره ام را تو به هر جا می بری دردانه ی من آغوش امضا : Regina
Nora⸙ گفت ای رشک ماه و مشتری با ما و پنهان چون پری خوش خوش کشانم می بری آخر نگویی تا کجا جفا کلیک کنید تا باز شود... جفا کاری و عقلم می بری جانانه ی من دل بیچاره ام را تو به هر جا می بری دردانه ی من آغوش
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 26/6/20 #632 ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت جفا کاری و عقلم می بری جانانه ی من دل بیچاره ام را تو به هر جا می بری دردانه ی من آغوش کلیک کنید تا باز شود... تا از تو جدا شده است آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا دوست امضا : M.Fakher
ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت جفا کاری و عقلم می بری جانانه ی من دل بیچاره ام را تو به هر جا می بری دردانه ی من آغوش کلیک کنید تا باز شود... تا از تو جدا شده است آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا دوست
R Regina کاربر حرفهای سطح 43 ارسالیها 1,846 پسندها 75,250 امتیازها 64,873 مدالها 26 26/6/20 محروم #633 Nora⸙ گفت تا از تو جدا شده است آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا دوست کلیک کنید تا باز شود... دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ زردی رخ عاشق است و سرخی رخ دوست مهمان امضا : Regina
Nora⸙ گفت تا از تو جدا شده است آغوش مرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا دوست کلیک کنید تا باز شود... دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ زردی رخ عاشق است و سرخی رخ دوست مهمان
ღReyhaneღ کاربر نیمه فعال سطح 8 ارسالیها 578 پسندها 891 امتیازها 6,273 مدالها 9 26/6/20 #634 ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ زردی رخ عاشق است و سرخی رخ دوست مهمان کلیک کنید تا باز شود... در کاشانه ی عشق دل فقط مهمان تو است خواستار تواست و شیفته ی گیسوی تو است (فرشته) امضا : ღReyhaneღ
ʍǟɦɖɨɛɦ_ɮ گفت دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست؟ زردی رخ عاشق است و سرخی رخ دوست مهمان کلیک کنید تا باز شود... در کاشانه ی عشق دل فقط مهمان تو است خواستار تواست و شیفته ی گیسوی تو است (فرشته)
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 27/6/20 #635 *alone prince گفت در کاشانه ی عشق دل فقط مهمان تو است خواستار تواست و شیفته ی گیسوی تو است (فرشته) کلیک کنید تا باز شود... بی شک در تو هزاران فرشته مأوا دارند ؛ وگرنه آدمی و اینهمه مهربانی … (مویرگ)
*alone prince گفت در کاشانه ی عشق دل فقط مهمان تو است خواستار تواست و شیفته ی گیسوی تو است (فرشته) کلیک کنید تا باز شود... بی شک در تو هزاران فرشته مأوا دارند ؛ وگرنه آدمی و اینهمه مهربانی … (مویرگ)
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,877 امتیازها 70,873 مدالها 26 28/6/20 #636 (فاطمه1381) گفت بی شک در تو هزاران فرشته مأوا دارند ؛ وگرنه آدمی و اینهمه مهربانی … (مویرگ) کلیک کنید تا باز شود... کاش بارانی ببارد قلب ها را تر کند بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه ها رشته رشته مویرگ های هوا را تر کند طلسم امضا : SAN.SNI
(فاطمه1381) گفت بی شک در تو هزاران فرشته مأوا دارند ؛ وگرنه آدمی و اینهمه مهربانی … (مویرگ) کلیک کنید تا باز شود... کاش بارانی ببارد قلب ها را تر کند بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه ها رشته رشته مویرگ های هوا را تر کند طلسم
S Shiva.Panah مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,087 پسندها 23,080 امتیازها 43,073 مدالها 38 28/6/20 #637 گفت روبه آن طلسم سحر بود که تو را در چشم آن شیری نمود سودا امضا : Shiva.Panah
⒨⒪⒣⒜⒨⒨⒜⒟.⒮ رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 94 پسندها 303 امتیازها 2,713 مدالها 1 3/7/20 #638 Shiva Panah گفت گفت روبه آن طلسم سحر بود که تو را در چشم آن شیری نمود سودا کلیک کنید تا باز شود... در خانه ما ز نیک و بد چیزی نیست جز ننگی و پاره ای نمد چیزی نیست از هر چه پزند نیست غیر از سودا وز هر چه خورند جز لگد چیزی نیست مِی
Shiva Panah گفت گفت روبه آن طلسم سحر بود که تو را در چشم آن شیری نمود سودا کلیک کنید تا باز شود... در خانه ما ز نیک و بد چیزی نیست جز ننگی و پاره ای نمد چیزی نیست از هر چه پزند نیست غیر از سودا وز هر چه خورند جز لگد چیزی نیست مِی
(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 7/7/20 #639 MOHAMMAD.S گفت در خانه ما ز نیک و بد چیزی نیست جز ننگی و پاره ای نمد چیزی نیست از هر چه پزند نیست غیر از سودا وز هر چه خورند جز لگد چیزی نیست مِی کلیک کنید تا باز شود... یک جام ش*ر..اب صد دل و دین ارزدیک جرعه مِی مملکت چین ارزدجز باده لعل نیست در روی زمینتلخی که هزار جان شیرین ارزدابرخشمگین لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MOHAMMAD.S گفت در خانه ما ز نیک و بد چیزی نیست جز ننگی و پاره ای نمد چیزی نیست از هر چه پزند نیست غیر از سودا وز هر چه خورند جز لگد چیزی نیست مِی کلیک کنید تا باز شود... یک جام ش*ر..اب صد دل و دین ارزدیک جرعه مِی مملکت چین ارزدجز باده لعل نیست در روی زمینتلخی که هزار جان شیرین ارزدابرخشمگین لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
fateme donya رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 35 پسندها 654 امتیازها 3,803 مدالها 6 22/7/20 #640 چونان به ابری پر خشم او رفت به سوی بالین سر را به بالینش او بگذاشت با چشم خونین وحید