m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/1/21 #761 soheil.shakeri گفت لحظه ى وصل به یك چشم زدن مى گذرد این فراق است كه هر ثانیه اش یك سال است رونق کلیک کنید تا باز شود... رونق عهد شباب است دگر بستان را میرسد مژده گل بلبل خوش الحان را بلبل امضا : m.sina
soheil.shakeri گفت لحظه ى وصل به یك چشم زدن مى گذرد این فراق است كه هر ثانیه اش یك سال است رونق کلیک کنید تا باز شود... رونق عهد شباب است دگر بستان را میرسد مژده گل بلبل خوش الحان را بلبل
soheil.shakeri رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 96 امتیازها 148 3/1/21 #762 لب رودی سی و سه پل بچیند دوباره یک سبد بلبل بچیند به عقد "فایز" امشب در میایی؟ "پری" رفته به صحرا گل بچیند کوزه امضا : soheil.shakeri
لب رودی سی و سه پل بچیند دوباره یک سبد بلبل بچیند به عقد "فایز" امشب در میایی؟ "پری" رفته به صحرا گل بچیند کوزه
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 3/1/21 #763 soheil.shakeri گفت ل**ب رودی سی و سه پل بچیند دوباره یک سبد بلبل بچیند به عقد "فایز" امشب در میایی؟ "پری" رفته به صحرا گل بچیند کوزه کلیک کنید تا باز شود... در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش دوست
soheil.shakeri گفت ل**ب رودی سی و سه پل بچیند دوباره یک سبد بلبل بچیند به عقد "فایز" امشب در میایی؟ "پری" رفته به صحرا گل بچیند کوزه کلیک کنید تا باز شود... در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش دوست
soheil.shakeri رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 96 امتیازها 148 3/1/21 #764 paniz.karimi گفت در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش دوست کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم که تو را دوست بدارم، به تو چه بی تو هر ثانیه ای را بشمارم، به تو چه عشق من میکشد این گونه پلنگت باشم دل به مهتاب تو هر شب بسپارم، به تو چه بالش امضا : soheil.shakeri
paniz.karimi گفت در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش دوست کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم که تو را دوست بدارم، به تو چه بی تو هر ثانیه ای را بشمارم، به تو چه عشق من میکشد این گونه پلنگت باشم دل به مهتاب تو هر شب بسپارم، به تو چه بالش
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 3/1/21 #765 soheil.shakeri گفت دوست دارم که تو را دوست بدارم، به تو چه بی تو هر ثانیه ای را بشمارم، به تو چه عشق من میکشد این گونه پلنگت باشم دل به مهتاب تو هر شب بسپارم، به تو چه بالش کلیک کنید تا باز شود... آنکه آسوده به خواب است به بازوی رقیب بالش نم زده از گریه چه میداند چیست چشم
soheil.shakeri گفت دوست دارم که تو را دوست بدارم، به تو چه بی تو هر ثانیه ای را بشمارم، به تو چه عشق من میکشد این گونه پلنگت باشم دل به مهتاب تو هر شب بسپارم، به تو چه بالش کلیک کنید تا باز شود... آنکه آسوده به خواب است به بازوی رقیب بالش نم زده از گریه چه میداند چیست چشم
soheil.shakeri رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 96 امتیازها 148 3/1/21 #766 paniz.karimi گفت آنکه آسوده به خواب است به بازوی رقیب بالش نم زده از گریه چه میداند چیست چشم کلیک کنید تا باز شود... خراب و م**س.ت و پاتیل شرابند به دور از چشم های آفتابند شکار من دو خرگوش سفیدی که روی سینه ی برف تو خوابند پیاله لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : soheil.shakeri
paniz.karimi گفت آنکه آسوده به خواب است به بازوی رقیب بالش نم زده از گریه چه میداند چیست چشم کلیک کنید تا باز شود... خراب و م**س.ت و پاتیل شرابند به دور از چشم های آفتابند شکار من دو خرگوش سفیدی که روی سینه ی برف تو خوابند پیاله لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 3/1/21 #767 soheil.shakeri گفت خراب و م**س.ت و پاتیل شرابند به دور از چشم های آفتابند شکار من دو خرگوش سفیدی که روی سینه ی برف تو خوابند پیاله کلیک کنید تا باز شود... پر کن پیاله را که این آب آتشین دیریست ره به حال خرابم نمیبرد محصلان
soheil.shakeri گفت خراب و م**س.ت و پاتیل شرابند به دور از چشم های آفتابند شکار من دو خرگوش سفیدی که روی سینه ی برف تو خوابند پیاله کلیک کنید تا باز شود... پر کن پیاله را که این آب آتشین دیریست ره به حال خرابم نمیبرد محصلان
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 4/1/21 #768 paniz.karimi گفت پر کن پیاله را که این آب آتشین دیریست ره به حال خرابم نمیبرد محصلان کلیک کنید تا باز شود... گفت خود دادی به ما دل حافظا ما محصل بر کسی نگماشتیم (کلمات سخت نگید ) مراد امضا : M.Fakher
paniz.karimi گفت پر کن پیاله را که این آب آتشین دیریست ره به حال خرابم نمیبرد محصلان کلیک کنید تا باز شود... گفت خود دادی به ما دل حافظا ما محصل بر کسی نگماشتیم (کلمات سخت نگید ) مراد
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 4/1/21 #769 Nora⸙ گفت گفت خود دادی به ما دل حافظا ما محصل بر کسی نگماشتیم (کلمات سخت نگید ) مراد کلیک کنید تا باز شود... البته محصل بود نه محصلان ولی از اونجایی که فقط دو تا شعر با محصلان داریم همون محصل خوبه دیگه ماجرا نشه اگر مراد تو ای دوست بی مرادی ماست مراد خویش دگرباره من نخواهم خواست باران
Nora⸙ گفت گفت خود دادی به ما دل حافظا ما محصل بر کسی نگماشتیم (کلمات سخت نگید ) مراد کلیک کنید تا باز شود... البته محصل بود نه محصلان ولی از اونجایی که فقط دو تا شعر با محصلان داریم همون محصل خوبه دیگه ماجرا نشه اگر مراد تو ای دوست بی مرادی ماست مراد خویش دگرباره من نخواهم خواست باران
soheil.shakeri رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 62 پسندها 96 امتیازها 148 4/1/21 #770 paniz.karimi گفت البته محصل بود نه محصلان ولی از اونجایی که فقط دو تا شعر با محصلان داریم همون محصل خوبه دیگه ماجرا نشه اگر مراد تو ای دوست بی مرادی ماست مراد خویش دگرباره من نخواهم خواست باران کلیک کنید تا باز شود... تو را باران صدا کردم؛ چرا که وقت باریدن نگاه تشنهام را از فراموشی در آوردی! تشنه امضا : soheil.shakeri
paniz.karimi گفت البته محصل بود نه محصلان ولی از اونجایی که فقط دو تا شعر با محصلان داریم همون محصل خوبه دیگه ماجرا نشه اگر مراد تو ای دوست بی مرادی ماست مراد خویش دگرباره من نخواهم خواست باران کلیک کنید تا باز شود... تو را باران صدا کردم؛ چرا که وقت باریدن نگاه تشنهام را از فراموشی در آوردی! تشنه