M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 28/11/20 #741 Amir Mohammad گفت دنیا و دین و صبر و عقل از من برفت اندر غمش جایی که سلطان خیمه زد غوغا نماند عام را "دنیا" کلیک کنید تا باز شود... بگذار فسانههای دنیا بیزار شدیم ما از آنها دلنشین امضا : M.Fakher
Amir Mohammad گفت دنیا و دین و صبر و عقل از من برفت اندر غمش جایی که سلطان خیمه زد غوغا نماند عام را "دنیا" کلیک کنید تا باز شود... بگذار فسانههای دنیا بیزار شدیم ما از آنها دلنشین
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #742 Nora⸙ گفت بگذار فسانههای دنیا بیزار شدیم ما از آنها دلنشین کلیک کنید تا باز شود... تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویران من سایه امضا : m.sina
Nora⸙ گفت بگذار فسانههای دنیا بیزار شدیم ما از آنها دلنشین کلیک کنید تا باز شود... تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویران من سایه
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 7/12/20 #743 m.sina گفت تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویران من سایه کلیک کنید تا باز شود... سایه نوری و ما جمله جهان سایه تو نور کی دیدهست که او باشد از سایه جدا؟ مسبب امضا : M.Fakher
m.sina گفت تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ای بهار آرزو بر سرم سایه فکن چون نسیم نوبهار بر آشیانم کن گذر تا که گلباران شود کلبه ویران من سایه کلیک کنید تا باز شود... سایه نوری و ما جمله جهان سایه تو نور کی دیدهست که او باشد از سایه جدا؟ مسبب
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #744 Nora⸙ گفت سایه نوری و ما جمله جهان سایه تو نور کی دیدهست که او باشد از سایه جدا؟ مسبب کلیک کنید تا باز شود... ای گرفتار سبب بیرون مپر لیک عزل آن مسبب ظن مبر هر چه خواهد آن مسبب آورد قدرت مطلق سببها بر درد گرفتار امضا : m.sina
Nora⸙ گفت سایه نوری و ما جمله جهان سایه تو نور کی دیدهست که او باشد از سایه جدا؟ مسبب کلیک کنید تا باز شود... ای گرفتار سبب بیرون مپر لیک عزل آن مسبب ظن مبر هر چه خواهد آن مسبب آورد قدرت مطلق سببها بر درد گرفتار
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 7/12/20 #745 m.sina گفت ای گرفتار سبب بیرون مپر لیک عزل آن مسبب ظن مبر هر چه خواهد آن مسبب آورد قدرت مطلق سببها بر درد گرفتار کلیک کنید تا باز شود... نغزی و خوبی و فرش آتش تیز نظرش پرسش همچو شکرش کرد گرفتار مرا شهره امضا : M.Fakher
m.sina گفت ای گرفتار سبب بیرون مپر لیک عزل آن مسبب ظن مبر هر چه خواهد آن مسبب آورد قدرت مطلق سببها بر درد گرفتار کلیک کنید تا باز شود... نغزی و خوبی و فرش آتش تیز نظرش پرسش همچو شکرش کرد گرفتار مرا شهره
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #746 Nora⸙ گفت نغزی و خوبی و فرش آتش تیز نظرش پرسش همچو شکرش کرد گرفتار مرا شهره کلیک کنید تا باز شود... فتنه عشاق کند آن رخ چون روز تو را شهره آفاق کند این دل شب گرد مرا رخ امضا : m.sina
Nora⸙ گفت نغزی و خوبی و فرش آتش تیز نظرش پرسش همچو شکرش کرد گرفتار مرا شهره کلیک کنید تا باز شود... فتنه عشاق کند آن رخ چون روز تو را شهره آفاق کند این دل شب گرد مرا رخ
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 7/12/20 #747 m.sina گفت فتنه عشاق کند آن رخ چون روز تو را شهره آفاق کند این دل شب گرد مرا رخ کلیک کنید تا باز شود... امروز ما مهمان تو م**س.ت رخ خندان تو چون نام رویت میبرم دل می رود والله ز جا آشیانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : M.Fakher
m.sina گفت فتنه عشاق کند آن رخ چون روز تو را شهره آفاق کند این دل شب گرد مرا رخ کلیک کنید تا باز شود... امروز ما مهمان تو م**س.ت رخ خندان تو چون نام رویت میبرم دل می رود والله ز جا آشیانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #748 Nora⸙ گفت امروز ما مهمان تو م**س.ت رخ خندان تو چون نام رویت میبرم دل می رود والله ز جا آشیانه کلیک کنید تا باز شود... رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست خال امضا : m.sina
Nora⸙ گفت امروز ما مهمان تو م**س.ت رخ خندان تو چون نام رویت میبرم دل می رود والله ز جا آشیانه کلیک کنید تا باز شود... رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست خال
M.Fakher نویسنده انجمن سطح 36 ارسالیها 2,579 پسندها 38,799 امتیازها 66,873 مدالها 40 7/12/20 #749 m.sina گفت رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست خال کلیک کنید تا باز شود... بی خط و بی خال تو این عقل امی میبود چون ببیند آن خطت را میشود خط خوان چرا؟ می امضا : M.Fakher
m.sina گفت رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفههای عجب زیر دام و دانه توست خال کلیک کنید تا باز شود... بی خط و بی خال تو این عقل امی میبود چون ببیند آن خطت را میشود خط خوان چرا؟ می
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,191 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/12/20 #750 Nora⸙ گفت بی خط و بی خال تو این عقل امی میبود چون ببیند آن خطت را میشود خط خوان چرا؟ می کلیک کنید تا باز شود... گر می نخوری طعنه مزن مستانرا بنیاد مکن تو حیله و دستانرا تو غره بدان مشو که می مینخوری صد لقمه خوری که می غلامست آنرا طعنه امضا : m.sina
Nora⸙ گفت بی خط و بی خال تو این عقل امی میبود چون ببیند آن خطت را میشود خط خوان چرا؟ می کلیک کنید تا باز شود... گر می نخوری طعنه مزن مستانرا بنیاد مکن تو حیله و دستانرا تو غره بدان مشو که می مینخوری صد لقمه خوری که می غلامست آنرا طعنه