maedehvarno رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 51 پسندها 646 امتیازها 3,713 مدالها 6 سن 21 4/5/19 #81 دوستت دارم نمی گویم تا غرورم کشد به بیماری زانکه می دانم این حقیقت را که دگر دوستم نمی داری نی
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 4/5/19 نویسنده موضوع #82 maedehvarno گفت دوستت دارم نمی گویم تا غرورم کشد به بیماری زانکه می دانم این حقیقت را که دگر دوستم نمی داری نی کلیک کنید تا باز شود... من باشم و وی باشد و می باشد و نی کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی یار امضا : .:|Reihane|:.
maedehvarno گفت دوستت دارم نمی گویم تا غرورم کشد به بیماری زانکه می دانم این حقیقت را که دگر دوستم نمی داری نی کلیک کنید تا باز شود... من باشم و وی باشد و می باشد و نی کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی یار
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #83 .Reihane. گفت من باشم و وی باشد و می باشد و نی کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی یار کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا. یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا فلک امضا : شرقی شاد
.Reihane. گفت من باشم و وی باشد و می باشد و نی کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی یار کلیک کنید تا باز شود... یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا. یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا فلک
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #84 شرقی شاد گفت یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا. یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا فلک کلیک کنید تا باز شود... فلک را این همه تمکین نباشد فروغ مهر و مه چندین مباشد زلف امضا : .:|Reihane|:.
شرقی شاد گفت یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا. یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا فلک کلیک کنید تا باز شود... فلک را این همه تمکین نباشد فروغ مهر و مه چندین مباشد زلف
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #85 .Reihane. گفت فلک را این همه تمکین نباشد فروغ مهر و مه چندین مباشد زلف کلیک کنید تا باز شود... در سر زلف سیاه تو چه سوداست که نیست وز غم عشق تو در شهر چه غوغاست که نیست طغیان امضا : شرقی شاد
.Reihane. گفت فلک را این همه تمکین نباشد فروغ مهر و مه چندین مباشد زلف کلیک کنید تا باز شود... در سر زلف سیاه تو چه سوداست که نیست وز غم عشق تو در شهر چه غوغاست که نیست طغیان
A.narxes.Y رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 162 پسندها 1,727 امتیازها 12,213 مدالها 1 5/5/19 #86 زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم دیوانه
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #87 Lee.NarXeS:) گفت زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم دیوانه کلیک کنید تا باز شود... از دیدن تو شاد شود خاطر مجنون دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید کشتی امضا : .:|Reihane|:.
Lee.NarXeS:) گفت زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم دیوانه کلیک کنید تا باز شود... از دیدن تو شاد شود خاطر مجنون دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید کشتی
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #88 .Reihane. گفت از دیدن تو شاد شود خاطر مجنون دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید کشتی کلیک کنید تا باز شود... کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز, باشد که بازبینیم دیدار آشنا را گیسو امضا : شرقی شاد
.Reihane. گفت از دیدن تو شاد شود خاطر مجنون دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید کشتی کلیک کنید تا باز شود... کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز, باشد که بازبینیم دیدار آشنا را گیسو
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #89 شرقی شاد گفت کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز, باشد که بازبینیم دیدار آشنا را گیسو کلیک کنید تا باز شود... دوش در محفل ما صحبت گیسوی تو بود تا خود شب سخن از سلسله ی موی تو بود ناز امضا : .:|Reihane|:.
شرقی شاد گفت کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز, باشد که بازبینیم دیدار آشنا را گیسو کلیک کنید تا باز شود... دوش در محفل ما صحبت گیسوی تو بود تا خود شب سخن از سلسله ی موی تو بود ناز
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #90 .Reihane. گفت دوش در محفل ما صحبت گیسوی تو بود تا خود شب سخن از سلسله ی موی تو بود ناز کلیک کنید تا باز شود... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا درد امضا : شرقی شاد
.Reihane. گفت دوش در محفل ما صحبت گیسوی تو بود تا خود شب سخن از سلسله ی موی تو بود ناز کلیک کنید تا باز شود... نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا درد