شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #101 جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد سلسله [/QUOTE] سلسله موی دوست حلقه دام بلاست هرکه در این حلقه نیست فارغ از ماجرا ست هجران امضا : شرقی شاد
جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد سلسله [/QUOTE] سلسله موی دوست حلقه دام بلاست هرکه در این حلقه نیست فارغ از ماجرا ست هجران
A.narxes.Y رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 162 پسندها 1,727 امتیازها 12,213 مدالها 1 5/5/19 #102 صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی نمیدانم
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #103 Lee.NarXeS:) گفت صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی نمیدانم کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم دلم دیوانهٔ کیست کجا آواره و در خانهٔ کیست خیال امضا : شرقی شاد
Lee.NarXeS:) گفت صد باد صبا این جا با سلسله میرقصند این است حریف ای دل تا باد نپیمایی نمیدانم کلیک کنید تا باز شود... نمیدانم دلم دیوانهٔ کیست کجا آواره و در خانهٔ کیست خیال
A.narxes.Y رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 162 پسندها 1,727 امتیازها 12,213 مدالها 1 5/5/19 #104 سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمع انقدر سوخت که از کرده پشیمانم کرد همون: نمیدانم
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #105 Lee.NarXeS:) گفت سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمع انقدر سوخت که از کرده پشیمانم کرد همون: نمیدانم کلیک کنید تا باز شود... من این ایوان نه تو را نمیدانم نمیدانم من این نقاش جادو را نمیدانم نمیدانم دوا امضا : .:|Reihane|:.
Lee.NarXeS:) گفت سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمع انقدر سوخت که از کرده پشیمانم کرد همون: نمیدانم کلیک کنید تا باز شود... من این ایوان نه تو را نمیدانم نمیدانم من این نقاش جادو را نمیدانم نمیدانم دوا
شرقی شاد رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 101 پسندها 4,552 امتیازها 20,653 مدالها 9 5/5/19 #106 .Reihane. گفت من این ایوان نه تو را نمیدانم نمیدانم من این نقاش جادو را نمیدانم نمیدانم دوا کلیک کنید تا باز شود... دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید امضا : شرقی شاد
.Reihane. گفت من این ایوان نه تو را نمیدانم نمیدانم من این نقاش جادو را نمیدانم نمیدانم دوا کلیک کنید تا باز شود... دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #107 شرقی شاد گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید کلیک کنید تا باز شود... وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد امضا : .:|Reihane|:.
شرقی شاد گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید کلیک کنید تا باز شود... وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد
.:|Reihane|:. کاربر فعال سطح 13 ارسالیها 822 پسندها 7,441 امتیازها 22,873 مدالها 16 5/5/19 نویسنده موضوع #108 شرقی شاد گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید کلیک کنید تا باز شود... وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد امضا : .:|Reihane|:.
شرقی شاد گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند امید کلیک کنید تا باز شود... وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد
HanAneH کاربر نیمه فعال سطح 24 ارسالیها 552 پسندها 17,195 امتیازها 35,373 مدالها 17 5/5/19 #109 .Reihane. گفت وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد کلیک کنید تا باز شود... خب کلمه رو بگو امضا : HanAneH
.Reihane. گفت وقتی از غربت ایام دلم میگیرد مرغ امید من از شدت غم میمیرد کلیک کنید تا باز شود... خب کلمه رو بگو
A.narxes.Y رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 162 پسندها 1,727 امتیازها 12,213 مدالها 1 5/5/19 #110 ما به امید عطای تو چنین بی کاریم کار ما را به امید دگران نگذاری مهربان