فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 تاریخ ثبتنام 6/8/22 ارسالیها 1,958 پسندها 4,705 امتیازها 28,973 مدالها 17 27/7/23 #1,031 FakhTeh گفت باد صبحی به هوایت ز گلستان برخاست که تو خوشتر ز گل و تازهتر از نسرینی.. - حافظ سعدی کلیک کنید تا باز شود... دیده سعدی و دل همراه توست تا نپنداری که تنها میروی بخت امضا : فلورا.
FakhTeh گفت باد صبحی به هوایت ز گلستان برخاست که تو خوشتر ز گل و تازهتر از نسرینی.. - حافظ سعدی کلیک کنید تا باز شود... دیده سعدی و دل همراه توست تا نپنداری که تنها میروی بخت
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,832 امتیازها 71,671 مدالها 36 27/7/23 #1,032 فلورا. گفت دیده سعدی و دل همراه توست تا نپنداری که تنها میروی بخت کلیک کنید تا باز شود... به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه ضمیر امضا : FakhTeh
فلورا. گفت دیده سعدی و دل همراه توست تا نپنداری که تنها میروی بخت کلیک کنید تا باز شود... به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه ضمیر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 تاریخ ثبتنام 6/8/22 ارسالیها 1,958 پسندها 4,705 امتیازها 28,973 مدالها 17 27/7/23 #1,033 FakhTeh گفت به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه ضمیر کلیک کنید تا باز شود... تو آن تصویر جاویدی که حتی مرگ جادویی نداند نقشت از لوح ضمیر من ستردن را جاوید امضا : فلورا.
FakhTeh گفت به آب زمزم و کوثر سفید نتوان کرد گلیم بخت کسی را که بافتند سیاه ضمیر کلیک کنید تا باز شود... تو آن تصویر جاویدی که حتی مرگ جادویی نداند نقشت از لوح ضمیر من ستردن را جاوید
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,270 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #1,034 فلورا. گفت تو آن تصویر جاویدی که حتی مرگ جادویی نداند نقشت از لوح ضمیر من ستردن را جاوید کلیک کنید تا باز شود... حسن تو دایم بدین قرار نماند م**س.ت تو جاوید در خمار نماند ای گل خندان نوشکفته نگه دار خاطر بلبل که نوبهار نماند خرم لطفا لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
فلورا. گفت تو آن تصویر جاویدی که حتی مرگ جادویی نداند نقشت از لوح ضمیر من ستردن را جاوید کلیک کنید تا باز شود... حسن تو دایم بدین قرار نماند م**س.ت تو جاوید در خمار نماند ای گل خندان نوشکفته نگه دار خاطر بلبل که نوبهار نماند خرم لطفا لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,832 امتیازها 71,671 مدالها 36 8/8/23 #1,035 m.sina گفت حسن تو دایم بدین قرار نماند م**س.ت تو جاوید در خمار نماند ای گل خندان نوشکفته نگه دار خاطر بلبل که نوبهار نماند خرم لطفا کلیک کنید تا باز شود... وه! چه فرخنده شبی باشد و خرم روزی! که فراق تو مبدل شده باشد به وصال سهل امضا : FakhTeh
m.sina گفت حسن تو دایم بدین قرار نماند م**س.ت تو جاوید در خمار نماند ای گل خندان نوشکفته نگه دار خاطر بلبل که نوبهار نماند خرم لطفا کلیک کنید تا باز شود... وه! چه فرخنده شبی باشد و خرم روزی! که فراق تو مبدل شده باشد به وصال سهل
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,270 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/8/23 #1,036 FakhTeh گفت وه! چه فرخنده شبی باشد و خرم روزی! که فراق تو مبدل شده باشد به وصال سهل کلیک کنید تا باز شود... دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند، در مانند حجاب لطفا امضا : m.sina
FakhTeh گفت وه! چه فرخنده شبی باشد و خرم روزی! که فراق تو مبدل شده باشد به وصال سهل کلیک کنید تا باز شود... دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند، در مانند حجاب لطفا
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,832 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #1,037 m.sina گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند، در مانند حجاب لطفا کلیک کنید تا باز شود... به حجاب اندرون شود خورشید گر تو برداری از دو لاله حجیب سماع امضا : FakhTeh
m.sina گفت دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند، در مانند حجاب لطفا کلیک کنید تا باز شود... به حجاب اندرون شود خورشید گر تو برداری از دو لاله حجیب سماع
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,270 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #1,038 FakhTeh گفت به حجاب اندرون شود خورشید گر تو برداری از دو لاله حجیب سماع کلیک کنید تا باز شود... بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع هجران لطفا امضا : m.sina
FakhTeh گفت به حجاب اندرون شود خورشید گر تو برداری از دو لاله حجیب سماع کلیک کنید تا باز شود... بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع هجران لطفا
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 تاریخ ثبتنام 29/1/20 ارسالیها 3,947 پسندها 41,832 امتیازها 71,671 مدالها 36 10/8/23 #1,039 m.sina گفت بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع هجران لطفا کلیک کنید تا باز شود... چه باشد گر نگارینم بگیرد دست من فردا ز روزن سر درآویزد چو قرص ماه خوش سیما درآید جان فزای من گشاید دست و پای من که دستم بست و پایم هم کف هجران پابرجا مشتاق امضا : FakhTeh
m.sina گفت بیا بیا که تویی جان جان جان سماع بیا که سرو روانی به بوستان سماع بیا که چون تو نبودست و هم نخواهد بود بیا که چون تو ندیدست دیدگان سماع هجران لطفا کلیک کنید تا باز شود... چه باشد گر نگارینم بگیرد دست من فردا ز روزن سر درآویزد چو قرص ماه خوش سیما درآید جان فزای من گشاید دست و پای من که دستم بست و پایم هم کف هجران پابرجا مشتاق
m.sina کاربر خبره سطح 14 تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,270 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/8/23 #1,040 FakhTeh گفت چه باشد گر نگارینم بگیرد دست من فردا ز روزن سر درآویزد چو قرص ماه خوش سیما درآید جان فزای من گشاید دست و پای من که دستم بست و پایم هم کف هجران پابرجا مشتاق کلیک کنید تا باز شود... مشتاق توام با همه جوری و جفایی محبوب منی با همه جرمی و خطایی من خود به چه ارزم که تمنای تو ورزم در حضرت سلطان که برد نام گدایی فراق لطفا امضا : m.sina
FakhTeh گفت چه باشد گر نگارینم بگیرد دست من فردا ز روزن سر درآویزد چو قرص ماه خوش سیما درآید جان فزای من گشاید دست و پای من که دستم بست و پایم هم کف هجران پابرجا مشتاق کلیک کنید تا باز شود... مشتاق توام با همه جوری و جفایی محبوب منی با همه جرمی و خطایی من خود به چه ارزم که تمنای تو ورزم در حضرت سلطان که برد نام گدایی فراق لطفا