خانومِ اِل رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 152 پسندها 489 امتیازها 2,863 مدالها 5 18/6/23 #6,781 مهر تو در دل من مانند جان نشسته همچون منت به هر سو صد ناتوان نشسته امضا : خانومِ اِل
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #6,782 لطیفه گفت مهر تو در دل من مانند جان نشسته همچون منت به هر سو صد ناتوان نشسته کلیک کنید تا باز شود... هر کجا رفتيم داغي بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمي بازارها
لطیفه گفت مهر تو در دل من مانند جان نشسته همچون منت به هر سو صد ناتوان نشسته کلیک کنید تا باز شود... هر کجا رفتيم داغي بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمي بازارها
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 239 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #6,783 m.donya گفت هر کجا رفتيم داغي بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمي بازارها کلیک کنید تا باز شود... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا امضا : عابر پیاده
m.donya گفت هر کجا رفتيم داغي بر دل ما تازه شد سوخت آخر جنس ما از گرمي بازارها کلیک کنید تا باز شود... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #6,784 عابر پیاده گفت آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا کلیک کنید تا باز شود... آن روز كه آيد ز پس پرده غيبت اول هدف مهدي موعود نماز است
عابر پیاده گفت آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا کلیک کنید تا باز شود... آن روز كه آيد ز پس پرده غيبت اول هدف مهدي موعود نماز است
خانومِ اِل رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 152 پسندها 489 امتیازها 2,863 مدالها 5 18/6/23 #6,785 عابر پیاده گفت آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا کلیک کنید تا باز شود... آنقدر واضح است غم بی تو بودنم اصلا بعید نیست که دنیا خبر شود امضا : خانومِ اِل
عابر پیاده گفت آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام ز پا چرا کلیک کنید تا باز شود... آنقدر واضح است غم بی تو بودنم اصلا بعید نیست که دنیا خبر شود
خانومِ اِل رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 152 پسندها 489 امتیازها 2,863 مدالها 5 18/6/23 #6,786 m.donya گفت آن روز كه آيد ز پس پرده غيبت اول هدف مهدي موعود نماز است کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود امضا : خانومِ اِل
m.donya گفت آن روز كه آيد ز پس پرده غيبت اول هدف مهدي موعود نماز است کلیک کنید تا باز شود... ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 239 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #6,787 لطیفه گفت آنقدر واضح است غم بی تو بودنم اصلا بعید نیست که دنیا خبر شود کلیک کنید تا باز شود... دگر باره اسبان ببستند سخت به سر بر همین گشت بد خواه بخت امضا : عابر پیاده
لطیفه گفت آنقدر واضح است غم بی تو بودنم اصلا بعید نیست که دنیا خبر شود کلیک کنید تا باز شود... دگر باره اسبان ببستند سخت به سر بر همین گشت بد خواه بخت
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 18/6/23 #6,788 لطیفه گفت ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود کلیک کنید تا باز شود... دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب
لطیفه گفت ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود کلیک کنید تا باز شود... دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 239 امتیازها 1,023 مدالها 3 18/6/23 #6,789 m.donya گفت دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب کلیک کنید تا باز شود... به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد امضا : عابر پیاده
m.donya گفت دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب کلیک کنید تا باز شود... به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد
شکوفه یاس نو ورود سطح 2 ارسالیها 24 پسندها 252 امتیازها 990 مدالها 2 20/6/23 #6,790 عابر پیاده گفت به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هـزار آفــرین بر غم باد مولانا
عابر پیاده گفت به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد کلیک کنید تا باز شود... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هـزار آفــرین بر غم باد مولانا