عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 239 امتیازها 1,023 مدالها 3 21/6/23 #6,791 شکوفه یاس گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هـزار آفــرین بر غم باد مولانا کلیک کنید تا باز شود... داغ جانسوز من از خنده خونین پیداست ای بسا خنده که از گریه غمانگیزتر است امضا : عابر پیاده
شکوفه یاس گفت دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هـزار آفــرین بر غم باد مولانا کلیک کنید تا باز شود... داغ جانسوز من از خنده خونین پیداست ای بسا خنده که از گریه غمانگیزتر است
ARYA-T نو ورود سطح 3 ارسالیها 39 پسندها 299 امتیازها 1,023 مدالها 4 24/6/23 #6,792 تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/6/23 #6,793 × ~ Faryad Tosi ~ × گفت تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی کلیک کنید تا باز شود... یار من اوباش و قلاشست و رند بر من او خود پارسایی می کند ای مسلمانان به فریادم رسید کان فلانی بی وفایی می کند امضا : فلورا.
× ~ Faryad Tosi ~ × گفت تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی کلیک کنید تا باز شود... یار من اوباش و قلاشست و رند بر من او خود پارسایی می کند ای مسلمانان به فریادم رسید کان فلانی بی وفایی می کند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #6,794 فلورا. گفت یار من اوباش و قلاشست و رند بر من او خود پارسایی می کند ای مسلمانان به فریادم رسید کان فلانی بی وفایی می کند کلیک کنید تا باز شود... دل برد ز من دوش به صد عشق و فسون بشکافت و بدید پر زخون بود درون فرمود در آتشش نهادن حالی یعنی که نپخته است از آنست پر خون امضا : m.sina
فلورا. گفت یار من اوباش و قلاشست و رند بر من او خود پارسایی می کند ای مسلمانان به فریادم رسید کان فلانی بی وفایی می کند کلیک کنید تا باز شود... دل برد ز من دوش به صد عشق و فسون بشکافت و بدید پر زخون بود درون فرمود در آتشش نهادن حالی یعنی که نپخته است از آنست پر خون
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,944 امتیازها 12,213 مدالها 9 29/6/23 #6,795 m.sina گفت دل برد ز من دوش به صد عشق و فسون بشکافت و بدید پر زخون بود درون فرمود در آتشش نهادن حالی یعنی که نپخته است از آنست پر خون کلیک کنید تا باز شود... نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی امضا : مارینا آروین
m.sina گفت دل برد ز من دوش به صد عشق و فسون بشکافت و بدید پر زخون بود درون فرمود در آتشش نهادن حالی یعنی که نپخته است از آنست پر خون کلیک کنید تا باز شود... نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,188 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/6/23 #6,796 مارینا آروین گفت نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم امضا : m.sina
مارینا آروین گفت نشاط جوانی ز پیران مجوی که آب رفته باز نیاید به جوی کلیک کنید تا باز شود... یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 29/6/23 #6,797 m.sina گفت یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم کلیک کنید تا باز شود... من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طرهی هندوی تو بود امضا : ILLUSION
m.sina گفت یک عمر پریشانی دل بسته به مویی است تنها سر مویی ز سر موی تو دورم ای عشق به شوق تو گذر میکنم از خویش تو قاف قرار من و من عین عبورم کلیک کنید تا باز شود... من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طرهی هندوی تو بود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #6,798 ILLUSION گفت من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طرهی هندوی تو بود کلیک کنید تا باز شود... دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی پختـــه تویی خـــام تــویی خـــام بمگـــذار مرا امضا : فلورا.
ILLUSION گفت من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طرهی هندوی تو بود کلیک کنید تا باز شود... دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی پختـــه تویی خـــام تــویی خـــام بمگـــذار مرا
ILLUSION نویسنده انجمن سطح 12 ارسالیها 385 پسندها 2,664 امتیازها 14,063 مدالها 13 2/7/23 #6,799 فلورا. گفت دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی پختـــه تویی خـــام تــویی خـــام بمگـــذار مرا کلیک کنید تا باز شود... استخوانم همگی شانه شود بعد از مرگ بس که در آرزوی زلفِ پریشانِ تواَم امضا : ILLUSION
فلورا. گفت دانـــه تویــی دام تــویی بــاده تویی جام تـویی پختـــه تویی خـــام تــویی خـــام بمگـــذار مرا کلیک کنید تا باز شود... استخوانم همگی شانه شود بعد از مرگ بس که در آرزوی زلفِ پریشانِ تواَم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,732 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/7/23 #6,800 ILLUSION گفت استخوانم همگی شانه شود بعد از مرگ بس که در آرزوی زلفِ پریشانِ تواَم کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود امضا : فلورا.
ILLUSION گفت استخوانم همگی شانه شود بعد از مرگ بس که در آرزوی زلفِ پریشانِ تواَم کلیک کنید تا باز شود... مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود