m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/1/24 #7,001 Sharif گفت ای دل بی درد چندین در را صاحب مشو لاله داغ خویش را بر سینه قسمت میکند کلیک کنید تا باز شود... دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست امضا : m.sina
Sharif گفت ای دل بی درد چندین در را صاحب مشو لاله داغ خویش را بر سینه قسمت میکند کلیک کنید تا باز شود... دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 4/1/24 #7,002 m.sina گفت دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست کلیک کنید تا باز شود... گرچه مجنونم و صحرای جنون جای من هست لیک دیوانه تر از من دل شیدای من هست امضا : Sharif
m.sina گفت دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست کلیک کنید تا باز شود... گرچه مجنونم و صحرای جنون جای من هست لیک دیوانه تر از من دل شیدای من هست
fateme_sa رفیق جدید انجمن سطح 4 ارسالیها 85 پسندها 432 امتیازها 1,778 مدالها 4 5/1/24 #7,003 m.sina گفت دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را جویم ز هر نقشی که دانم تو مقصودی ز هر حرفی که خوانم نظامی امضا : fateme_sa
m.sina گفت دو سه دیوان غزل و شعر سرودیم ولی درد بالاتر از این نیست که معشوقی نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را جویم ز هر نقشی که دانم تو مقصودی ز هر حرفی که خوانم نظامی
fateme_sa رفیق جدید انجمن سطح 4 ارسالیها 85 پسندها 432 امتیازها 1,778 مدالها 4 5/1/24 #7,004 Sharif گفت گرچه مجنونم و صحرای جنون جای من هست لیک دیوانه تر از من دل شیدای من هست کلیک کنید تا باز شود... تا نقش خیال دوست با ماست ما را همه عمر خود تماشاست آنجا که جمال دلبر آمد ولله که میانِ خانه صحراست سنایی امضا : fateme_sa
Sharif گفت گرچه مجنونم و صحرای جنون جای من هست لیک دیوانه تر از من دل شیدای من هست کلیک کنید تا باز شود... تا نقش خیال دوست با ماست ما را همه عمر خود تماشاست آنجا که جمال دلبر آمد ولله که میانِ خانه صحراست سنایی
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 5/1/24 #7,005 fateme_sa گفت تا نقش خیال دوست با ماست ما را همه عمر خود تماشاست آنجا که جمال دلبر آمد ولله که میانِ خانه صحراست سنایی کلیک کنید تا باز شود... ای که نزدیکتر ز جانی وپنهان ز نگه هجرِ تو خوش ترم آید ز وصال دیگران امضا : Sharif
fateme_sa گفت تا نقش خیال دوست با ماست ما را همه عمر خود تماشاست آنجا که جمال دلبر آمد ولله که میانِ خانه صحراست سنایی کلیک کنید تا باز شود... ای که نزدیکتر ز جانی وپنهان ز نگه هجرِ تو خوش ترم آید ز وصال دیگران
fateme_sa رفیق جدید انجمن سطح 4 ارسالیها 85 پسندها 432 امتیازها 1,778 مدالها 4 5/1/24 #7,006 Sharif گفت ای که نزدیکتر ز جانی وپنهان ز نگه هجرِ تو خوش ترم آید ز وصال دیگران کلیک کنید تا باز شود... با ت باید میگفتی رفیق♡ نقش او در دل چه زیبا مینشست سنگدل آیینهی ما را شکست هوشنگ ابتهاج امضا : fateme_sa
Sharif گفت ای که نزدیکتر ز جانی وپنهان ز نگه هجرِ تو خوش ترم آید ز وصال دیگران کلیک کنید تا باز شود... با ت باید میگفتی رفیق♡ نقش او در دل چه زیبا مینشست سنگدل آیینهی ما را شکست هوشنگ ابتهاج
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 5/1/24 #7,007 گفتی ز سرت فکر مرا بیرون کن جانا!سرم از فکر تو خالیست دلم را چه کنم امضا : Sharif
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 13/1/24 #7,008 Sharif گفت گفتی ز سرت فکر مرا بیرون کن جانا!سرم از فکر تو خالیست دلم را چه کنم کلیک کنید تا باز شود... ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما می پنداشتیم
Sharif گفت گفتی ز سرت فکر مرا بیرون کن جانا!سرم از فکر تو خالیست دلم را چه کنم کلیک کنید تا باز شود... ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما می پنداشتیم
Sharif کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 315 پسندها 638 امتیازها 4,233 مدالها 8 13/1/24 #7,009 انگشت خاکی گفت ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما می پنداشتیم کلیک کنید تا باز شود... ای آنکه گشاینده ی هر بند تویی بیرون ز عبارتِ چه و چند،تویی این دولت من،بس!که منم بنده ی تو این عزت من،بس!که خداوند تویی امضا : Sharif
انگشت خاکی گفت ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه ما می پنداشتیم کلیک کنید تا باز شود... ای آنکه گشاینده ی هر بند تویی بیرون ز عبارتِ چه و چند،تویی این دولت من،بس!که منم بنده ی تو این عزت من،بس!که خداوند تویی
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 13/1/24 #7,010 Sharif گفت ای آنکه گشاینده ی هر بند تویی بیرون ز عبارتِ چه و چند،تویی این دولت من،بس!که منم بنده ی تو این عزت من،بس!که خداوند تویی کلیک کنید تا باز شود... یکی را به سر برنهد تاج بخت یکی را به خاک اندر آرد ز تخت گلستان کند آتشی بر خلیل گروهی بر آتش برد ز آب نیل
Sharif گفت ای آنکه گشاینده ی هر بند تویی بیرون ز عبارتِ چه و چند،تویی این دولت من،بس!که منم بنده ی تو این عزت من،بس!که خداوند تویی کلیک کنید تا باز شود... یکی را به سر برنهد تاج بخت یکی را به خاک اندر آرد ز تخت گلستان کند آتشی بر خلیل گروهی بر آتش برد ز آب نیل